Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Markası ?
- Konu Sahibi perestu
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ovulasyon testi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Ağustos 2020
- 694
- 240
- 23
- 23
Ben bir gebenin günlü sayfası var ordan aldım sayfasına bi göz at istersen sorularıma falan yardımcı oluyoMerhaba arkadaşlar, bu ay ilk defa ovulasyon testi yapmak istiyorum ama internetten marka olarak hangisini almalıyım? Siz hangi markalardan memnun kaldınız ?
Baby Fast kullanıyorum canım çokta memnunum aldıgı bayan çok ılgılı ve alakalıMerhaba arkadaşlar, bu ay ilk defa ovulasyon testi yapmak istiyorum ama internetten marka olarak hangisini almalıyım? Siz hangi markalardan memnun kaldınız ?
- 3 Ocak 2021
- 1
- 1
- 1
- 30
Bir gebenin günlüğü sayfası war istangramda kesinlikle bakmanızı tawsiye ediyorum. Orda ebru abla war eczacı. iki çocuğu olmasına rağmen uykusundan kesip ovulasyon değerlendirmesi yapiyo. Hatta öyle sağlıklı bilgiler weriyo ki insan görmeden mutlu oluyo onunlaMerhaba arkadaşlar, bu ay ilk defa ovulasyon testi yapmak istiyorum ama internetten marka olarak hangisini almalıyım? Siz hangi markalardan memnun kaldınız ?
- 28 Aralık 2020
- 97
- 38
- 3
- 35
Merhaba, sizde Ovülasyon takip yöntemi ile mi hamile kaldınız? Allah sağlıkla kucağınıza almayı, kavusmayı nasip etsin dilerim.Canim ben trend...dan surelab aldim hem uygundu hemde netti hicbi sorun yasamadim yaninda iki gebelik testi hediyesi wardi
- 8 Ocak 2021
- 699
- 509
- 53
Ben innoviya marka ovulasyon testi kullanıyorum , instagramda sayfa adı minnakkurabiyelerrr çok memnunum testleri çok hassasMerhaba arkadaşlar, bu ay ilk defa ovulasyon testi yapmak istiyorum ama internetten marka olarak hangisini almalıyım? Siz hangi markalardan memnun kaldınız ?
Ewet canim ovulasyon takibi yaptim, gebelik testide ayni markaydi. Saolasin canim darisi tum isteyenlere nasib olsunMerhaba, sizde Ovülasyon takip yöntemi ile mi hamile kaldınız? Allah sağlıkla kucağınıza almayı, kavusmayı nasip etsin dilerim.
- 8 Aralık 2020
- 734
- 991
- 23
Ben laboquick aldım kaset test. Daha öncede bunu kullanmıştım gayet memnunumMerhaba arkadaşlar, bu ay ilk defa ovulasyon testi yapmak istiyorum ama internetten marka olarak hangisini almalıyım? Siz hangi markalardan memnun kaldınız ?
- 28 Aralık 2020
- 97
- 38
- 3
- 35
Bir sorum daha olacak mazur görün merakımı. Değerlendirdiğiniz günler nasıldı? Yumurtlama öncesi, pik ve çatlama ben hangisi en kritik zamanlar kararsız kalıyorum. En azından gebe kalanlardan bunları öğrenebilirsek bize de cok yardımcı olursunuz şimdiden cok sagolunEwet canim ovulasyon takibi yaptim, gebelik testide ayni markaydi. Saolasin canim darisi tum isteyenlere nasib olsun
- 28 Aralık 2020
- 97
- 38
- 3
- 35
Ben innovita, birgebeningünlüğü sayfasından aldığım kendi testleri, laboquick ve artımed pik gördüğüm gün hepsini de denedim hepsinde de sonuc pikti hepsi yakalıyor bence yumurtlamayı da piki de.Merhaba arkadaşlar, bu ay ilk defa ovulasyon testi yapmak istiyorum ama internetten marka olarak hangisini almalıyım? Siz hangi markalardan memnun kaldınız ?
Est canim, merak etmen normal benimde ikinci denemede tuttu, pikten bi once ve bi sonra degerlendirdik biz. Sperm 3gun.,yumurta 1gun yasiyo her kosulda denk geliyo. Bazi arkadaslar hergun demis ama gun asiriyla oldu bizim faydali olabilirsem ne mutlu banaBir sorum daha olacak mazur görün merakımı. Değerlendirdiğiniz günler nasıldı? Yumurtlama öncesi, pik ve çatlama ben hangisi en kritik zamanlar kararsız kalıyorum. En azından gebe kalanlardan bunları öğrenebilirsek bize de cok yardımcı olursunuz şimdiden cok sagolun
- 28 Aralık 2020
- 97
- 38
- 3
- 35
Est canim, merak etmen normal benimde ikinci denemede tuttu, pikten bi once ve bi sonra degerlendirdik biz. Sperm 3gun.,yumurta 1gun yasiyo her kosulda denk geliyo. Bazi arkadaslar hergun demis ama gun asiriyla oldu bizim faydali olabilirsem ne mutlu bana
gercekten hızlı dönüşünüz ve anlayısınız icin cok cok teşekkür ederim benim pik sonrası da baya yumurtlama gibiydi hemen catlama olmadı. O yüzden de aklıma takılmıstı. Ama dediğiniz doğru spermin süresini düşündüğümüz zaman zaten sağlıklıydı denk geliyor olmalı. Nasip tabii her sey. Dilerim rabbim isteyen herkese sağlıkla, sıhhatle nasip eder. Benim icin cok faydalı oldu dönüşünüz cok cok sağolun
Rica ederim canimherzaman sorabilirsin burdan bende birsuru sey ogrendimzaten amacimiz birbirimize destek olmakinsallah rabbim tez zamanda sizede ve her isteyenede nasip etsingercekten hızlı dönüşünüz ve anlayısınız icin cok cok teşekkür ederim benim pik sonrası da baya yumurtlama gibiydi hemen catlama olmadı. O yüzden de aklıma takılmıstı. Ama dediğiniz doğru spermin süresini düşündüğümüz zaman zaten sağlıklıydı denk geliyor olmalı. Nasip tabii her sey. Dilerim rabbim isteyen herkese sağlıkla, sıhhatle nasip eder. Benim icin cok faydalı oldu dönüşünüz cok cok sağolun