Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi lütfen yardım
- Konu Sahibi Neefeess
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ovulasyon dönemi ovulasyon test
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Mart 2016
- 1.486
- 1.625
- 133
Foto yokİlk defa ovulasyon testi denedim vula marka ve bu şekilde çıktı. Sizce yumurtama gününde miyim?
- 14 Mart 2016
- 1.486
- 1.625
- 133
- 20 Eylül 2019
- 156
- 42
- 98
- 37
Doktor ovulasyon kullan dedi ilk kez bugün yaptım Pazar gününü ve Salı gününü değerlendir dedi. Geçen hafta carsamba günü hsg çekildi. Tüpler açık hersey yolunda dedi. Ama 9 aydır gebelik oluşmuyoEvett yumurtlma günüdesin allah yardımcınız olsun . Hayırlı haberler alın inşallah bu ay
- 20 Eylül 2019
- 156
- 42
- 98
- 37
İnşallah. Allah razı olsun. Umarım rahim filminden sonra hamile kalırım.Evett yumurtlma günüdesin allah yardımcınız olsun . Hayırlı haberler alın inşallah bu ay
- 14 Mart 2016
- 1.486
- 1.625
- 133
Tamaö süper herşey yolunda o zaman sadece günü denk getiremiyordunuz belli ki. Bence bugün ve yarını atlama değerlendir.Doktor ovulasyon kullan dedi ilk kez bugün yaptım Pazar gününü ve Salı gününü değerlendir dedi. Geçen hafta carsamba günü hsg çekildi. Tüpler açık hersey yolunda dedi. Ama 9 aydır gebelik oluşmuyo
- 20 Eylül 2019
- 156
- 42
- 98
- 37
Ama günü nasıl denk gelmez ki bir gün boş birgün dolu oluyodu genelde iki kere çatlatma iğnesi kullandım geçen ay iğne kullanmadım bu ay ise hsg çektirdim.Tamaö süper herşey yolunda o zaman sadece günü denk getiremiyordunuz belli ki. Bence bugün ve yarını atlama değerlendir.
- 14 Mart 2016
- 1.486
- 1.625
- 133
- 20 Eylül 2019
- 156
- 42
- 98
- 37
Olabilir umarım bu ay olurÇatlatma iğnesi hiç kullanmadım bilemiyorum ama belki de yumurtlama zamanın daha geç oluyordur normallere göre ondan denk gelmemiştir
- 14 Mart 2016
- 1.486
- 1.625
- 133
İnşallah rabbim kucağınızı doldursun inşallah sıhhatli sağlıklı hyırlı bir evlatlaOlabilir umarım bu ay olur
evet canım bu akşam birlikte ol.
yarın tekrar test yap;
*eğer çift çizgi çıkarsa yine birlikte ol
*eğer silik olmuşsa , yumurta çatladı demek yine birlikte ol
devamında +2 gün daha
hayırlı işler kolay gelsin
- 20 Eylül 2019
- 156
- 42
- 98
- 37
3 gün üst üste birliktelik olacak galiba. Peki eşimin sperm testinde canlılık düşük çıktı. Normalde gün aşırı birliktelik deniliyor ama her gün normal mı?evet canım bu akşam birlikte ol.
yarın tekrar test yap;
*eğer çift çizgi çıkarsa yine birlikte ol
*eğer silik olmuşsa , yumurta çatladı demek yine birlikte ol
devamında +2 gün daha
hayırlı işler kolay gelsin
- 20 Eylül 2019
- 156
- 42
- 98
- 37
Amin inşallah cümlemizinİnşallah rabbim kucağınızı doldursun inşallah sıhhatli sağlıklı hyırlı bir evlatla
ovulasyonun çift çıktığı ve ertesi gün silik çıkacak büyük ihtimal. o günler ard arda değerlendir. sonra 1gün ara vererek devam bacım3 gün üst üste birliktelik olacak galiba. Peki eşimin sperm testinde canlılık düşük çıktı. Normalde gün aşırı birliktelik deniliyor ama her gün normal mı?
- 20 Eylül 2019
- 156
- 42
- 98
- 37
Benimde öyle doktordan geldim. Yumurtam oluşmuştu geçen hafta carsamba gel çatlamış mı bakalım dedi. Gittim yine yumurta gozukuyo ya diğer çatlamış bu yeni oluşmuş dedi yada çatlamamış dedi bekleyelim dedi. UfEvet ben günümü bildgim halde olmuyoooo kafayi yicemmmm
Benim çatliyo hattaa folik asit verdi olcak dedi sagliklisin bkliyorm 3 ay gectiBenimde öyle doktordan geldim. Yumurtam oluşmuştu geçen hafta carsamba gel çatlamış mı bakalım dedi. Gittim yine yumurta gozukuyo ya diğer çatlamış bu yeni oluşmuş dedi yada çatlamamış dedi bekleyelim dedi. Uf
- 20 Eylül 2019
- 156
- 42
- 98
- 37
Evet var benimse iki gündür böyle aşırı derece kasık agrısı var yumurtlama döneminde böyle oluyo.Merhaba temmuzda kimyasal gebelik geçirdim. Şimdi yeniden çocuk istiyoruz . Ovulasyon testine başladım böyle çıktı bugün yumurtlama var sanırım dimi :))