• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi lütfen yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Neefeess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2019
156
42
98
37
İlk defa ovulasyon testi denedim vula marka ve bu şekilde çıktı. Sizce yumurtama gününde miyim?

Resim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 270
Evett yumurtlma günüdesin :halay: allah yardımcınız olsun . Hayırlı haberler alın inşallah bu ay

Evett yumurtlma günüdesin :halay: allah yardımcınız olsun . Hayırlı haberler alın inşallah bu ay
Doktor ovulasyon kullan dedi ilk kez bugün yaptım Pazar gününü ve Salı gününü değerlendir dedi. Geçen hafta carsamba günü hsg çekildi. Tüpler açık hersey yolunda dedi. Ama 9 aydır gebelik oluşmuyo:(

Doktor ovulasyon kullan dedi ilk kez bugün yaptım Pazar gününü ve Salı gününü değerlendir dedi. Geçen hafta carsamba günü hsg çekildi. Tüpler açık hersey yolunda dedi. Ama 9 aydır gebelik oluşmuyo:KK43:
Tamaö süper herşey yolunda o zaman sadece günü denk getiremiyordunuz belli ki. Bence bugün ve yarını atlama değerlendir.

Tamaö süper herşey yolunda o zaman sadece günü denk getiremiyordunuz belli ki. Bence bugün ve yarını atlama değerlendir.
Ama günü nasıl denk gelmez ki bir gün boş birgün dolu oluyodu genelde iki kere çatlatma iğnesi kullandım geçen ay iğne kullanmadım bu ay ise hsg çektirdim.

Çatlatma iğnesi hiç kullanmadım bilemiyorum ama belki de yumurtlama zamanın daha geç oluyordur normallere göre ondan denk gelmemiştir

evet canım bu akşam birlikte ol.
yarın tekrar test yap;
*eğer çift çizgi çıkarsa yine birlikte ol
*eğer silik olmuşsa , yumurta çatladı demek yine birlikte ol
devamında +2 gün daha

hayırlı işler kolay gelsin :halay::KK8::KK8:

evet canım bu akşam birlikte ol.
yarın tekrar test yap;
*eğer çift çizgi çıkarsa yine birlikte ol
*eğer silik olmuşsa , yumurta çatladı demek yine birlikte ol
devamında +2 gün daha

hayırlı işler kolay gelsin :halay::KK8::KK8:
3 gün üst üste birliktelik olacak galiba. Peki eşimin sperm testinde canlılık düşük çıktı. Normalde gün aşırı birliktelik deniliyor ama her gün normal mı?

3 gün üst üste birliktelik olacak galiba. Peki eşimin sperm testinde canlılık düşük çıktı. Normalde gün aşırı birliktelik deniliyor ama her gün normal mı?
ovulasyonun çift çıktığı ve ertesi gün silik çıkacak büyük ihtimal. o günler ard arda değerlendir. sonra 1gün ara vererek devam bacım

Evet ben günümü bildgim halde olmuyoooo kafayi yicemmmm😔
Benimde öyle doktordan geldim. Yumurtam oluşmuştu geçen hafta carsamba gel çatlamış mı bakalım dedi. Gittim yine yumurta gozukuyo ya diğer çatlamış bu yeni oluşmuş dedi yada çatlamamış dedi bekleyelim dedi. Uf

Benimde öyle doktordan geldim. Yumurtam oluşmuştu geçen hafta carsamba gel çatlamış mı bakalım dedi. Gittim yine yumurta gozukuyo ya diğer çatlamış bu yeni oluşmuş dedi yada çatlamamış dedi bekleyelim dedi. Uf
Benim çatliyo hattaa folik asit verdi olcak dedi sagliklisin bkliyorm 3 ay gecti

Merhaba temmuzda kimyasal gebelik geçirdim. Şimdi yeniden çocuk istiyoruz . Ovulasyon testine başladım böyle çıktı bugün yumurtlama var sanırım dimi :))

Eklentiler

• IMG_20190925_105624.jpg
    IMG_20190925_105624.jpg
    94,6 KB · Görüntüleme: 149
Merhaba temmuzda kimyasal gebelik geçirdim. Şimdi yeniden çocuk istiyoruz . Ovulasyon testine başladım böyle çıktı bugün yumurtlama var sanırım dimi :))
Evet var benimse iki gündür böyle aşırı derece kasık agrısı var yumurtlama döneminde böyle oluyo.

Back