Laboquik kullandım ben internette çok uygun fiyatlı. Şu an hamileyim. Fakat testi yapmadan iki saat önce bir şey içmemeye özengösterin ben ilk ay yaptığımda yumurtlama günümü görememiştim bu yüzden. Ve en önemlisi adetinizin 3. Günü lh fsh prolaktin progesteron e2 östrojen testesteron hormonlarınza baktırın mutlaka. Çünkü bu hormonlardaki en ufak dengesizlik yumurtlama gününüzü bulsanız dahi hamile kalmanıza engel olacaktır.
Merhaba, yaklaşık 3ay önce Innovita strip ovulasyon testlerinden internetten sipariş ederek kullanmıştım. Şahsen uygulama kolaylığı ve testin güvenilirliği açısından memnun kaldım.
Daha ilk testlerim geldi hiç unutmadım adetten yeni temizlenmiştim. Gelen test çok basitti testi yapmadan önce en az 3saat sıvı içmeden duruyordum. Sonra idrarı plastik bı bardağa alıyordum. Testin sadece çizgili kısmına kadar 10 saniye bardağa hiç acele etmeden batırıp çıkartarak kullanıyordum. 5dk. bekleyip sonucuna bakıyordum. Zaten 5.testte yumurtanın oluştuğunu görmüştüm.
Ben başladığımda adetimin 8.günüydü. Koyuluk oluşunca da yumurta oluştuğunu anladım aynı güne akşamı ve iki sonraki güne değerlendirdik. Sonuç üzmedi ve kısmet oldu bildiklerim bunlar. Şimdiden kolaylık dilerim
Laboquik kullandım fiyatı gayet uygun eğer adet düzensizliği yaşıyorsanız ve döngünüz uzunsa ki ben 35 günde bir regl oluyordum diğer markalarda bulunan 7 adet yetmiyor maalesef . kullanmadan önce sıvı almamaya dikkat ederseniz doğru sonucu gösteriyor. Doktorum yumurta takibinde gün söylemişti elimde test de vardı denedim gerçekten doğru gösterdi pozitif çıktı.
Laboquik kullandım fiyatı gayet uygun eğer adet düzensizliği yaşıyorsanız ve döngünüz uzunsa ki ben 35 günde bir regl oluyordum diğer markalarda bulunan 7 adet yetmiyor maalesef . kullanmadan önce sıvı almamaya dikkat ederseniz doğru sonucu gösteriyor. Doktorum yumurta takibinde gün söylemişti elimde test de vardı denedim gerçekten doğru gösterdi pozitif çıktı.
T çizgisi c ile aynı kalınlıkta veya daha koyu olmalı bu fotodan tam çıkaramadım ama. şeritli testler okuma açısından sıkıntılı kaset şeklindeki testleri denemelisiniz
Hayır doktorum bu kez normal yolla dene olmazsa diğer aferin 3. Günü başlarız demişti klomene. Fakat ben araştırdım klomenle çoğul gebelik düşük riski vs var kendime dört beş ay daha normal yolla deneme şansı verdim . gerek kalmadı çok şükür :)