Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Topiğinin konusunu çok beğendim. Benim için ovulasyon testi tam bir muamma çünkü. Silikleşmeyi bırak hiç çift çizgi yakalayamadım. Medismart kullanmıştım. Sen hangi marka kullanıyorsun canım?
Canim instagramdan birgebenim günlugu var onun testi cok hassas hemen cikario met bi sekilde

Düne kadar yok gibi olan Ovu testim bugün belirgin olmaya başladı. 10 ekimde adetim başlamıştı.
Haftasonuna kadar Pik yapabilir . Gün gün atmaya çalışıcam testimi size .
Yalnız sayfanın hızına yetişemiyorum

Eklentiler

• 54298E17-C0EB-4B99-91E8-EE330F6D35A8.jpeg
    128,9 KB · Görüntüleme: 63
Arkadaşlar ben adet biter bitmez başladım 12.gunde çift çizgiyi gördüm saten gün aşırı değerlendirmeye çalıştık ancak üç gün sonra ben kadın doğum uzm gittiğimde cihazla baktı yunurtan oluşmuş ama çatlamamis dedi 14 cm di. Dün ben tekrar gittim de çatlamış görünüyor dedi

Siz adet oldunuz mu

Canım ben adet oldum. Sonra Doktora gitttim . Dedim 6 aydır olmuyor neden ? Doktorda bana hormon tahlilleri istedi HsG istedi . Eşimdende sperm testi istedi.
Benim bütün testler olması gerektiği gibi fakat eşimin sperm değerleri düşük çıktı. Hemde 2 aydır keçiboynuzu özü vermeme rağmen....
Tüp bebek kaçınılmaz dedi. Kısacası hikayemin sonu ona çıktı. Yoksa Doktora gitmessm aylarca yıllarca zaman kaybedicektim.... Zaman kaybetmeyin gerekli testlerinizi yapın.

Kızlar ilk defa ovulasyon kullanıyorum markası laboquik. 28 günde bir adet görüyorum 1 sene 2 iki aylık evliyim ilk günden beri korunmuyoruz bütün tahlıllerim yapıldı hsg falan ne varsa yaptırdım bir sorunumuz yok esiminde degerler süper ama nasip olmadı işte bir türlü. Sizce bugun mu yumurtluyorum ben ? Yardım edinnn

Eklentiler

• DSC_0011.JPG
    109,6 KB · Görüntüleme: 101
Devam et yapmaya koşulara uygun yapiyosunuz demi 3 saat bişey yenilip içilmeyeçek en son 3 saat önce idrara çıkılmış olması gerek geliyo yum yolda

Devam et yapmaya koşulara uygun yapiyosunuz demi 3 saat bişey yenilip içilmeyeçek en son 3 saat önce idrara çıkılmış olması gerek geliyo yum yolda
Bak bugun iki tane yaptım 3 saat arayla ve uygun koşullarda yapıyorum canım ne zaman ilişkim olmalı canım panik oldm valla

Eklentiler

• IMG-20200101-WA0000.jpg
    94,5 KB · Görüntüleme: 90
Bu arada herkese iyi mutlu huzurlu yıllar dilerim kızlar bebeklerimize kavusacagımız bi sene olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…