- 10 Kasım 2018
- 191
- 102
- 53
Canim instagramdan birgebenim günlugu var onun testi cok hassas hemen cikario met bi sekildeTopiğinin konusunu çok beğendim. Benim için ovulasyon testi tam bir muamma çünkü. Silikleşmeyi bırak hiç çift çizgi yakalayamadım. Medismart kullanmıştım. Sen hangi marka kullanıyorsun canım?
Siz adet oldunuz muDüne kadar yok gibi olan Ovu testim bugün belirgin olmaya başladı. 10 ekimde adetim başlamıştı.
Haftasonuna kadar Pik yapabilir . Gün gün atmaya çalışıcam testimi size .
Yalnız sayfanın hızına yetişemiyorum
Siz adet oldunuz mu
Siz adet oldunuz mu
Devam et yapmaya koşulara uygun yapiyosunuz demi 3 saat bişey yenilip içilmeyeçek en son 3 saat önce idrara çıkılmış olması gerek geliyo yum yoldaKızlar ilk defa ovulasyon kullanıyorum markası laboquik. 28 günde bir adet görüyorum 1 sene 2 iki aylık evliyim ilk günden beri korunmuyoruz bütün tahlıllerim yapıldı hsg falan ne varsa yaptırdım bir sorunumuz yok esiminde degerler süper ama nasip olmadı işte bir türlü. Sizce bugun mu yumurtluyorum ben ? Yardım edinnn
Bak bugun iki tane yaptım 3 saat arayla ve uygun koşullarda yapıyorum canım ne zaman ilişkim olmalı canım panik oldm vallaDevam et yapmaya koşulara uygun yapiyosunuz demi 3 saat bişey yenilip içilmeyeçek en son 3 saat önce idrara çıkılmış olması gerek geliyo yum yolda
Deneme olsun test pik yapmış ve teste devam etBak bugun iki tane yaptım 3 saat arayla ve uygun koşullarda yapıyorum canım ne zaman ilişkim olmalı canım panik oldm valla
Pik yapmıs ne demekDeneme olsun test pik yapmış ve teste devam et
Tamamm heycanlıyımmm yapınca atıyım olurmu8 gibi bir daha test yap canim
En alttakini biraz önce yaptım canm zaten oturunca kasıklarıma bişey batıyor gibi oluypr8 gibi bir daha test yap canim
yani yunurtlama olmaya baslamis demekPik yapmıs ne demek
Deneme olsun dediğimde olsaydı canim 12 yine yapEn alttakini biraz önce yaptım canm zaten oturunca kasıklarıma bişey batıyor gibi oluypr
Tamam canım 1 saat önce oldu ilişki bide gece olur sabahta yaparız aksamdainşallah biri tutar :)Deneme olsun dediğimde olsaydı canim 12 yine yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?