- 15 Kasım 2013
- 1.894
- 1.221
- 133
Saol canım teşekkürlerYumurtlamışsın canım. Bu gece ve sonraki 3 günü değerlendir canım. Silikleşene kadar değerlendirmeye çalışırsan avantajın olur. Hayırlısı olsun inşallah.
Neeeeyyy ayyy kuzum benimmm cook cok ssevindim allahim sonunu hayirla getirsin insallah neden sanirimm test bakmadinmi yoksa dahaaaCanım nasılsın ? Son durumun nedir. Uzun süredr giremedim. Yeni msj yazdım şimdi. Hamileyim sanırım :O
Cnm tebrik ederim:)Eki Görüntüle 2215199 Arkadaşlar merhaba. Geçen ay bebişim bana tutunamamıştı düşük olmuştu çok erken zamanda. Sat 12 kasım bat 9 aralık. Ama hala adet olmadım. Bugn işten gelirken bi test aldım, ( bu ay çok koşturmalı ve yoğun geçti benm için. Yumurtlama falan da takip edemedim. O yzden hiç ihtimal vermiyodum ) sonuc bu sekilde
Kuzumm bakmaz olurmuyum. Basit testlerden aldm bgn. Hemen çift çizgi çıktı. Bu kez oldu sanırım. Yarın dr a gitçem bakalmNeeeeyyy ayyy kuzum benimmm cook cok ssevindim allahim sonunu hayirla getirsin insallah neden sanirimm test bakmadinmi yoksa dahaaa
Teşekkür ederim canımCnm tebrik ederim:)
Yok canım malesef bnde normalde 28. 29 gnde olurdum bu ay 31.günde geldi,gelmeden öncede dört gün filan kahverengi leke geldi... bu ay hayıt hapına başlıyorum reglyken hayırlsıı olsun inşallahCnm varmı bi gelişme benim adet günüm hem 4 gun erken geldi hemde 8. Gun halen devam ediyo iki gündür kahverengi akinti gelio kafam karıştı
Maşallah tebrik ederim yaaa ne güzel darısı bizimEki Görüntüle 2215199 Arkadaşlar merhaba. Geçen ay bebişim bana tutunamamıştı düşük olmuştu çok erken zamanda. Sat 12 kasım bat 9 aralık. Ama hala adet olmadım. Bugn işten gelirken bi test aldım, ( bu ay çok koşturmalı ve yoğun geçti benm için. Yumurtlama falan da takip edemedim. O yzden hiç ihtimal vermiyodum ) sonuc bu sekilde
Maşallah tebrik ederim yaaa ne güzel darısı bizimbaşımıza olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Kuzuumm dün dr a gittim 5 haftalık hamileyim Allahtn bi aksilik çıkmazsa bebişim geliyor. Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin inşallahNeeeeyyy ayyy kuzum benimmm cook cok ssevindim allahim sonunu hayirla getirsin insallah neden sanirimm test bakmadinmi yoksa dahaaa
Çok sevindim canım maşallah :) amin canım aminAmin canım. Allah isteyen herkese nasip etsin. Dün dr a gittim. 5 haftalıkmış kesinleşti ve bi sorun yokmuş şükür Rabbim sizlere de göstersin.
Cnm vucud bize oyun ediyo galiba bize bi haller oluyo ınsaallah vücut kendini hamile lige hazırlıyordur amin inşallah benim hepten 9 gun sürdü anormal bi adet dongum oldu 2 aydır böyle bakalım nolcekYok canım malesef bnde normalde 28. 29 gnde olurdum bu ay 31.günde geldi,gelmeden öncede dört gün filan kahverengi leke geldi... bu ay hayıt hapına başlıyorum reglyken hayırlsıı olsun inşallah
En alttaki bugüne ait ortadaki düne aitEki Görüntüle 2215204
Üstteki düne alttaki bugüne ait
Yumurtlamışım demi ? Bu akşamı mı değerlendirmem lazım yoksa silikleşince mi ? İlk defa takip ediyorum
Canım ortadaki en net çıkmış bence gün aşırı ilişki olsunEki Görüntüle 2215882
En alttaki bugüne ait ortadaki düne ait
Silikleşmiş değil mi ? Bu akşam mı önemli arkadaşlar bu akşamı mı değerlendirmem lazım ?
Saol canım öyle yapayımCanım ortadaki en net çıkmış bence gün aşırı ilişki olsun
Çok uzun sürüyor canım doktora gözktn mü sen bu konuda ?Cnm vucud bize oyun ediyo galiba bize bi haller oluyo ınsaallah vücut kendini hamile lige hazırlıyordur amin inşallah benim hepten 9 gun sürdü anormal bi adet dongum oldu 2 aydır böyle bakalım nolcek
Cnm sogan kuru yaptım miyom icin benim adetler hep düzenli di 2 ay önce evlendim ne olduysa ondan sonra oldu hep gununde gelen adetim geçen ay gününde geldi 7 gun yerine 5gun sürdü bu ayda 4 gun erken geldi 9gun sürdü bende anlamadimÇok uzun sürüyor canım doktora gözktn mü sen bu konuda ?
Daha çok yeni evlisin canım olur bebeğin kafana takma ama doktora gözük yinede belki miyom var diye oldu bu kadar uzun kanaman,ihmal etme canım kontrole git.Cnm sogan kuru yaptım miyom icin benim adetler hep düzenli di 2 ay önce evlendim ne olduysa ondan sonra oldu hep gununde gelen adetim geçen ay gününde geldi 7 gun yerine 5gun sürdü bu ayda 4 gun erken geldi 9gun sürdü bende anlamadim
Değerlendir canımkızlar merhaba;
ben yeni ovulasyon testi kullanıyorum size resimleri attım 12. ve 13. günleri değerlendirdim bugünü de değerlendirmem lazım mı bi yardımcı olur musunuz. kafam çok karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?