Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Cnm tebrik ederim:)

Neeeeyyy ayyy kuzum benimmm cook cok ssevindim allahim sonunu hayirla getirsin insallah neden sanirimm test bakmadinmi yoksa dahaaa
Kuzumm bakmaz olurmuyum. Basit testlerden aldm bgn. Hemen çift çizgi çıktı. Bu kez oldu sanırım. Yarın dr a gitçem bakalm

Eklentiler

• 215B9E18-4C11-409B-A4DE-C3CABC00677E.jpeg
    213,7 KB · Görüntüleme: 56
Cnm varmı bi gelişme benim adet günüm hem 4 gun erken geldi hemde 8. Gun halen devam ediyo iki gündür kahverengi akinti gelio kafam karıştı
Yok canım malesef bnde normalde 28. 29 gnde olurdum bu ay 31.günde geldi,gelmeden öncede dört gün filan kahverengi leke geldi... bu ay hayıt hapına başlıyorum reglyken hayırlsıı olsun inşallah

Maşallah tebrik ederim yaaa ne güzel darısı bizim başımıza olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Neeeeyyy ayyy kuzum benimmm cook cok ssevindim allahim sonunu hayirla getirsin insallah neden sanirimm test bakmadinmi yoksa dahaaa
Kuzuumm dün dr a gittim 5 haftalık hamileyim Allahtn bi aksilik çıkmazsa bebişim geliyor. Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin inşallah dua etçem sizler için.

Yok canım malesef bnde normalde 28. 29 gnde olurdum bu ay 31.günde geldi,gelmeden öncede dört gün filan kahverengi leke geldi... bu ay hayıt hapına başlıyorum reglyken hayırlsıı olsun inşallah
Cnm vucud bize oyun ediyo galiba bize bi haller oluyo ınsaallah vücut kendini hamile lige hazırlıyordur amin inşallah benim hepten 9 gun sürdü anormal bi adet dongum oldu 2 aydır böyle bakalım nolcek

Cnm vucud bize oyun ediyo galiba bize bi haller oluyo ınsaallah vücut kendini hamile lige hazırlıyordur amin inşallah benim hepten 9 gun sürdü anormal bi adet dongum oldu 2 aydır böyle bakalım nolcek
Çok uzun sürüyor canım doktora gözktn mü sen bu konuda ?

Çok uzun sürüyor canım doktora gözktn mü sen bu konuda ?
Cnm sogan kuru yaptım miyom icin benim adetler hep düzenli di 2 ay önce evlendim ne olduysa ondan sonra oldu hep gununde gelen adetim geçen ay gününde geldi 7 gun yerine 5gun sürdü bu ayda 4 gun erken geldi 9gun sürdü bende anlamadim

Daha çok yeni evlisin canım olur bebeğin kafana takma ama doktora gözük yinede belki miyom var diye oldu bu kadar uzun kanaman,ihmal etme canım kontrole git.

kızlar merhaba;
ben yeni ovulasyon testi kullanıyorum size resimleri attım 12. ve 13. günleri değerlendirdim bugünü de değerlendirmem lazım mı bi yardımcı olur musunuz. kafam çok karıştı.

Eklentiler

• IMG_20181227_125546.jpg
    152,7 KB · Görüntüleme: 455
Kızlar 13. Gün 14.gün 15.gün ve bugün 16. Gün yumurta çatlamış oluyor değil mi bu arada hiç bir ay böyle dün kadar net görmedim hastalığımdan dolayı kontrol çizgisinden bile koyu çıktı

Eklentiler

• 495FB7B0-D244-4C4F-A374-519FA6218E42.jpeg
    217,6 KB · Görüntüleme: 397
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…