Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Hayir canim nw ciktiysa oyle kalldi hic değişmedi ama bugun daha silikti anlamadim

Hayir canim nw ciktiysa oyle kalldi hic değişmedi ama bugun daha silikti anlamadim
Bak canım bnm pik yaptığında nasıl t çizgisi daha bile koyu yada aynı renk ve kalınlıkta olmalı...
Birkaç güne tam kırmızı çıkar benimde böyleydi sonra aniden t çizgisi koyulaştı

Eklentiler

• 1E5E55AF-5619-4E71-B5D9-F187D5041ADF.jpeg
    130,2 KB · Görüntüleme: 154
Bak canım bnm pik yaptığında nasıl t çizgisi daha bile koyu yada aynı renk ve kalınlıkta olmalı...
Birkaç güne tam kırmızı çıkar benimde böyleydi sonra aniden t çizgisi koyulaştı
Anladim canim ben 35gunde bir adet oluyorum ama düzensiz oluyorum cunku kist var yumurta catlama sorunum var catlamayinca kistte dönüşüyor o yuzden yumurtlama zamanlarimi cozemiyorum bide anlamiyorum nasil catladigini bi kere gebelik gecirdim ama nasil ne yasadim inan hatirlamiyorum bir kac belirtiyo hatirliyorum

Demek ki geç yumurtluyorsun cnm sen dzenli yapmaya devam et son iki saat kala sıvı alımını durdur net çıksın.
Geçmiş olsun canım bnde gebelk kayıpları yaşadım çok zor bilirim Rabbim kmseye tekrr yaşatmasın inş tez vakitte tekrar hamile kalırız sağlıkla dünyaya gelirler inşallah

Insaallh canim yaa

Kurdelecik canın tekrr test yaptın mı ? Bende test yaptım adete beş gün kaldı negatif çktı malesef ama adet gelene kadar bekliyorm bir umut işte :)

Yok cnm galiba gerek kalmadı kahverengi yoğun akinti olmaya başladı galiba 4cm miyom etkisi napalim bende sogan kürüne başlıycam nasipse

Hadii yaa olsun canm bir sonra ki aya inş nasip olur ya miyom varsa soğan suyunu dene canım inş şifa olsun
Cnm varmı bi gelişme benim adet günüm hem 4 gun erken geldi hemde 8. Gun halen devam ediyo iki gündür kahverengi akinti gelio kafam karıştı

Arkadaşlar merhaba. Geçen ay bebişim bana tutunamamıştı düşük olmuştu çok erken zamanda. Sat 12 kasım bat 9 aralık. Ama hala adet olmadım. Bugn işten gelirken bi test aldım, ( bu ay çok koşturmalı ve yoğun geçti benm için. Yumurtlama falan da takip edemedim. O yzden hiç ihtimal vermiyodum ) sonuc bu sekilde

Sizinle paylaşmak istedim. Testten bir tane daha yaptım. O da pozitif. Üstelik ilk idrar falan da değil. Nasıl şok olduğumu tahmin edersiniz Testlerim de 4 tl lik basit testlerden.

Üstteki düne alttaki bugüne ait
Yumurtlamışım demi ? Bu akşamı mı değerlendirmem lazım yoksa silikleşince mi ? İlk defa takip ediyorum

Eki Görüntüle 2215204
Üstteki düne alttaki bugüne ait
Yumurtlamışım demi ? Bu akşamı mı değerlendirmem lazım yoksa silikleşince mi ? İlk defa takip ediyorum
Yumurtlamışsın canım. Bu gece ve sonraki 3 günü değerlendir canım. Silikleşene kadar değerlendirmeye çalışırsan avantajın olur. Hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…