Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?


Ilk anda insanda bi sok etkesi yapiyor tek cizgi ama sonra geciyor dedigin gibi hayirli vakit degilmis demek ki napalim biz de bekleriz bizim nazli çocukları; )) bakalim insallah hayirli haber alirsiniz doktordan sen gidicek misin doktora? Var mi adet belirtin?
 
Günaydın, eşlere sperm testi yaptırmak şçin hangi doktora hangi bölüme gitmeliyiz ?


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben testi yaptırdıktan sonra üroloğa gitmiştim canm onlar yorumluyor ilaç yazıyor elle muayeneden sonra ultrason istiyor
 

Aslında adet belirtim 3 gündür falan var ama henüz gelmedide bugün gelecek gibi hissediyorum. Ben gitmemde eşimi götürürüz benim yumurtlamamda sorun yoktu geçen ay onun sonuçlarına baktırırız bi doktor ne diyecek ilerleme var mı ona göre yol alırız. Evet ilk başta umutla bekliyorsun tek çizgi direk moral bozuyor ama sanırım tek çizgiyede alıştım artık :)
 

Daha olmazsan bi kan tahlili yaptir bence yarin ya belli mi olur umut vermek icin degil ama adet olmadigin icin diyorum
 

Canim insanlari kafana takmaman lazim bu pskolojini etkiler benim cevremde bi kisi bile bilmez cocuk istedigimi hep nasip var daha zamani derim. Vakti saati gelince olucak elbet rabbim buyuk. Benim esim cocuk gonullusu degil sirf ben istiyorum diye ses etmiyo ben ugrasiyorum iste o da bana ayak uydurmaya calisiyo. Bakalim nasip biz elimizden geleni yapalim da oyle tevekkul edelim.

Canim yalan soylemeye gerek yok zaten nasip zamani gelince olucak deyip geciceksin yoksa kime ne allah askina :)

yok kuzum adeti düzene sokuyor aksine

Sogan kurune bende basliycam bu ay. Saglikli duzenli dongudeki insanlarda kullanabilir mi bozmasin donguyu diye korktum bende basta. Ben daha kolay ve saglikli hamilelik olussun diye baslamak istiyorum ama dogru yontem bu kur mu bilmiyorum birde corek otu ile incir kuru var napsam bilemedim.
 
Daha olmazsan bi kan tahlili yaptir bence yarin ya belli mi olur umut vermek icin degil ama adet olmadigin icin diyorum

Eğer gelmezse yaptırırım tabi ama umudum kalmadı bu sabah yaptığım testle beraber aslında bu ay hiç olmadığı kadar belirtide yaşadım ama kısmet değilmiş demek ki diyorum Allah büyüktür hayırlı zaman değilmiş demek ki :) 13ünde de izne çıkmayı düşünüyorum canım kafamızı dağıtalım biraz annemde stres yapmayın diyor sürekli ama elde değil işte bu ay deneyeceğm kafama takmamayı :)
 

Yok canim zaten ne yalani aynen dedigin gibi kime ne Allah nasip ettiginde olur kurler konusunda da iltihap falan varsa sogan yap ama bi sorunun yoksa ne biliyim bence gerek yok.xorek otu ve incir kurleri de yumurtlamayi ve catlamayi kolaylastiriyor bu sorunlarin yoksa kist yapabildigini okumustum bi arastir istersen. Yani her seyin normalse gerek yok sanki ama sen bilirsin
 

Takma canim ya bu da bizim imtihanimiz ya daha kotu ugraslarimiz olsaydi Allah korusun o yuzden gelecegi zaman gelir bosver insanlar kac yasinda doguruyor bizim yasimiz daha ne ki gencecik insanlariz:))
 
Takma canim ya bu da bizim imtihanimiz ya daha kotu ugraslarimiz olsaydi Allah korusun o yuzden gelecegi zaman gelir bosver insanlar kac yasinda doguruyor bizim yasimiz daha ne ki gencecik insanlariz:))

Öyle canım bende öyle diyorum zamanı gelmemiş demekki Rabbim bizim için hayırlısını bilir. Şimdi yeniden ovü testi sipariş vereyim geçen seferden 6 tane kaldı ama erkenden yapmaya başladığım için yetmeyebilir Bu ay soğan kürü yapmamaya karar verdim bi de düzgün yerleride bozar falan gerek yok
 

Oyle tabi bi problem yoksa gerek yok
ben yapicam adet olursam bir gün; )
 

Merhaba, ben 10 gündür soğan kürünü uyguluyorum adetin bittikten hemen sonra başladım normal döngüm 35 gün geçen ay 45 güne çıktı düzene sokması için başladım ve rahimi temizlediği için bu ay bebiş olmaz adet olursam çörek otu, bal, tarçın kürüne başlayacağım inş.


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Haftaya sali insallah, adet olmazsan hala kan tahlili yaptir yoksa sokturucuye basla dedi

Anladım canım hayırlısı olsun ikimiz içinde. Ovü testlerine bakıyorum bende sipariş vercem yine surelabdan memnun kalmıştım geçen ay
 

Sogan kuru en erken adet bittikten en az 7gun sonra baslaniyor diye biliyorum canim
 

Canım ıbrahım saracoglu, yumurtanın daha saglıklı olması ıcın, saglıklı ınsanlara da onerıyormus. Ama saglıklıyken allaha sukur, bozmak ıstemem tabı bende kafam karıstı:)
 
Ben buaralar mutsuzum resimle tartistik istemiyorum diyo aksam olunca hicbisey olmamis gibi istiyorum diyo psikolojisi mahvettin her yumurta döneminde strese sokuuo beni

Kiyamam ya onceki gun attigin mesajlardan da belliydi.erkekler dışa vurmadigi icun dusuncelerini ne dusunduklerini anlayamiyoruz anlatsa keske neden istemedigini stres mi oldu acaba
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…