Arkadaslar bu da 17. Gun yani bugun yaptigim test. Silik cikmis. Yani ben dun yumurtladim degil mi?
samsung
Arkadaslar bu da 17. Gun yani bugun yaptigim test. Silik cikmis. Yani ben dun yumurtladim degil mi?
samsung
Canim dunku teste baktim simdi tekrar buna gore cizgi daha koyu gibi geldi bana yarin yapacagin daha silik olursa demek ki yumurtlasmissin gibi bence insallah tutmustur
Violin yumurtlamadin ikisinde ayni ikmali bende boyle oldu sandim ama yanilmiism ayni olacak
Yok yasemincim yapmadim yarin baslarim ov.yapmaya
Kızlar Merhabalar herkese..uzun zamandır sizleri takip ediyorum.2 tane düşüğüm oldu geçtiğimz 2 sene de.en son da 1 sene önce oldu.korunmadan ilişkiye devam ettik fakat bir türlü tutturamadık.bir de ben de kan pıhtılaşması var.neyse bugün doktora gittim adetimin 15.günü oluyor bugün.doktorum ovulasyon testine başlattı yarından itibaren kullanıcam.yalnız tam olarak doktorun söylediklerini anlamadım.sizin yazdıklarınızı anlayabildim sadece :) bu arada doktor yumurtanın büyüdüğünü ve çatlamak üzere olduğunu söyledi.ben şimdi ilişkiye girmek için Çift çizgiyi mi bekleyeyim? Yoksa ilişkiye girelim mi bu süreç boyunca ?cevap verirseniz çok sevinirim :) ha bir de oyların testinin markası da Galenik.sizce kesin sonuç verir mi bana,?
Doktordan ciktim az once. Sagdan yumurtlamissin bugunlerde iliskiye girersen sansin artar dedi. 2 gundur bosuna mi calisiyoduk yani biz :what: boyle ismarlama olunca cok zor oluyo
samsung
Kızlar Merhabalar herkese..uzun zamandır sizleri takip ediyorum.2 tane düşüğüm oldu geçtiğimz 2 sene de.en son da 1 sene önce oldu.korunmadan ilişkiye devam ettik fakat bir türlü tutturamadık.bir de ben de kan pıhtılaşması var.neyse bugün doktora gittim adetimin 15.günü oluyor bugün.doktorum ovulasyon testine başlattı yarından itibaren kullanıcam.yalnız tam olarak doktorun söylediklerini anlamadım.sizin yazdıklarınızı anlayabildim sadece :) bu arada doktor yumurtanın büyüdüğünü ve çatlamak üzere olduğunu söyledi.ben şimdi ilişkiye girmek için Çift çizgiyi mi bekleyeyim? Yoksa ilişkiye girelim mi bu süreç boyunca ?cevap verirseniz çok sevinirim :) ha bir de oyların testinin markası da Galenik.sizce kesin sonuç verir mi bana,?
Doktordan ciktim az once. Sagdan yumurtlamissin bugunlerde iliskiye girersen sansin artar dedi. 2 gundur bosuna mi calisiyoduk yani biz :what: boyle ismarlama olunca cok zor oluyo
samsung
Benim eczanden aldigimda galenikti pek memnun kalmadim çünkü iki tam net cikmiyo nedense başka aldim
Haklisin bazen gorev gibi oluyor ama napalim bizim minikler inatci ciktine guzel bak yumurtlamissin da hayirlisiyla tutar insallah
Hisgeldin canim aramiza ayni seyleri yasamisiz benim de 1.5 yilda 3 kaybim var pihtilasma da var hakkimizda hayirlisi olsun insallah hepimiz saglikla kavusuruz bebeklerimizebenim netten aldigim surelab markaydi iatersen bi de ondan al ikisini beraber yaparsin olmadi.gun asiri iliskiyi ihmal etme her halukarda
Aynen cnmmm da yapacak bisry yok boşuna deme calismalara devam
:)) insallah tutarda calistigimiza deger
samsung
Hoşbulduk canım :)hayırlısı inşallah bebişlerimiz olur da kucağımıza alırız.evet cnm öyle yapayım bakalım bu ay kullanayım olmadı önümüzdeki ay dediğin markayı denerim.bir de ben kürlere başlayayım diyorum.geç kalmış olur muyum acaba?
Vallahi bende sikildim başka zaman esimle kavga ederdik simdi yapalim diye ben yapisiyorum))) olsun da 9ay yapmicam)))
:))) siddetle katiliyorum
Adetinin 15. Gunu olduguna gore sanki gec gibi zaten yumurtlamam yakin demistin istersen baslama insallah olmazsin ama olursan diğer ay adetten sonra baslarsin bence
Yasocum naptin yaptinmi testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?