Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Arkadaslar bu da 17. Gun yani bugun yaptigim test. Silik cikmis. Yani ben dun yumurtladim degil mi?

samsung

Canim dunku teste baktim simdi tekrar buna gore cizgi daha koyu gibi geldi bana yarin yapacagin daha silik olursa demek ki yumurtlasmissin gibi bence insallah tutmustur

Canim dunku teste baktim simdi tekrar buna gore cizgi daha koyu gibi geldi bana yarin yapacagin daha silik olursa demek ki yumurtlasmissin gibi bence insallah tutmustur

Violin yumurtlamadin ikisinde ayni ikmali bende boyle oldu sandim ama yanilmiism ayni olacak

Yok yasemincim yapmadim yarin baslarim ov.yapmaya

Doktordan ciktim az once. Sagdan yumurtlamissin bugunlerde iliskiye girersen sansin artar dedi. 2 gundur bosuna mi calisiyoduk yani biz :what: boyle ismarlama olunca cok zor oluyo

samsung

Kızlar Merhabalar herkese..uzun zamandır sizleri takip ediyorum.2 tane düşüğüm oldu geçtiğimz 2 sene de.en son da 1 sene önce oldu.korunmadan ilişkiye devam ettik fakat bir türlü tutturamadık.bir de ben de kan pıhtılaşması var.neyse bugün doktora gittim adetimin 15.günü oluyor bugün.doktorum ovulasyon testine başlattı yarından itibaren kullanıcam.yalnız tam olarak doktorun söylediklerini anlamadım.sizin yazdıklarınızı anlayabildim sadece :) bu arada doktor yumurtanın büyüdüğünü ve çatlamak üzere olduğunu söyledi.ben şimdi ilişkiye girmek için Çift çizgiyi mi bekleyeyim? Yoksa ilişkiye girelim mi bu süreç boyunca ?cevap verirseniz çok sevinirim :) ha bir de oyların testinin markası da Galenik.sizce kesin sonuç verir mi bana,?

Benim eczanden aldigimda galenikti pek memnun kalmadim çünkü iki tam net cikmiyo nedense başka aldim

Hisgeldin canim aramiza ayni seyleri yasamisiz benim de 1.5 yilda 3 kaybim var pihtilasma da var hakkimizda hayirlisi olsun insallah hepimiz saglikla kavusuruz bebeklerimize benim netten aldigim surelab markaydi iatersen bi de ondan al ikisini beraber yaparsin olmadi.gun asiri iliskiyi ihmal etme her halukarda

Doktordan ciktim az once. Sagdan yumurtlamissin bugunlerde iliskiye girersen sansin artar dedi. 2 gundur bosuna mi calisiyoduk yani biz :what: boyle ismarlama olunca cok zor oluyo

samsung

Haklisin bazen gorev gibi oluyor ama napalim bizim minikler inatci cikti ne guzel bak yumurtlamissin da hayirlisiyla tutar insallah

Haklisin bazen gorev gibi oluyor ama napalim bizim minikler inatci cikti ne guzel bak yumurtlamissin da hayirlisiyla tutar insallah

Amin canim insallah. Evet cok inatci cikti bizimkiler :) bir an once gelseler de mutlu etseler bizleri

samsung

Hoşbulduk canım :)hayırlısı inşallah bebişlerimiz olur da kucağımıza alırız.evet cnm öyle yapayım bakalım bu ay kullanayım olmadı önümüzdeki ay dediğin markayı denerim.bir de ben kürlere başlayayım diyorum.geç kalmış olur muyum acaba?

Adetinin 15. Gunu olduguna gore sanki gec gibi zaten yumurtlamam yakin demistin istersen baslama insallah olmazsin ama olursan diğer ay adetten sonra baslarsin bence

Hz. Musa peygamberin zamanında bir aile varmış çocukları olmuyormuş ve Hz. MUsaya gelerek rabbime bizim adımıza yalvarıp sorarmısın demişler Hz. Musa Yüce Allaha sormuş ve Mevlam çocuklarının olmayacağını bildirmiş ve bunu gelip aileye söylemiş aradan uzun zaman geçmiş ve bu aileyi tekrar görmüş Hz. Musa ve yanlarında küçük bir çocukda varmış gitmiş sormuş o ailenin çocukları olmuş Hz. Musa çok şaşırmış ve Mevlaya sormuş: çocukları olmıcak diyordun Allahım diye, Mevlamızdan cevap olarak şu yanıt gelmiş; onlardan benden ne dualarını ne de ümitlerini eksik etmediler bende çok istedikleri evlatlarını onlara verdim demiş

Zamaninda bana isik olmustu bu hadise.. belki sizinde icinizi ferahlatir arkadaslar... Rabbim isteyen hic bir kadinin kucagini bebissiz birakmasin, Anneligi hepiniz yasarsiniz insAllah, dualarimdasiniz

Adetinin 15. Gunu olduguna gore sanki gec gibi zaten yumurtlamam yakin demistin istersen baslama insallah olmazsin ama olursan diğer ay adetten sonra baslarsin bence

Canım Ultrasonda baktı doktor.yumurta büyümüş Henüz çatlamamış dedi ve ovülasyon testine başlamamı söyledi.ilişkiye de ondan sonra girin dedi.yani doktor tam zamanı dedi ama bilmiyorum.bakalım bu ay deneyim olsun bize olmazsa da nasip tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…