- 5 Nisan 2011
- 383
- 191
- 333
Yumurtlaman gec mi olmustu acaba yerlesme lekesi falan miydi ki oyani kan versen cikar mi bilmem ama bi git ister doktora
Ne guzel ya Rabbim size bagislasin insallah ikinciyi de saglikla nasip etsin. Ben de cok ozeniyorum esim de bi de bana belli etmemeye calisiyor ya iyice icim aciyor insallah baba olmasina vesile olurum esimin beraber bakabilecegimiz evlatlar versin Rabbim herkese
meraba kızlar tekrar. yaw bende bir gariplik var. ilk basta 2 gün ince ufak ufak kahverengi akıntı geldi hasta oluyorum sandım. hatta ertesi gün mide agrısı ve sancıyla uyandım. o gün de kahverengi devam etti biraz. oteki gün de baya sancım oldu. ama iki gündede agrı kesici aldım. şimdi ise tık yok. kesildi kahverengi akıntı. sabah gebelik testi yaptım ama negatif. acaba agrı kesici mi kesti adeti. ama her ay içerim ben ağrı kesici sancım old. zaman hastalıgım normal devam ederdi. bi gariplik var. bugün 2 gün gecikmiş oldum.ay kafam karıstı ıyıce yaa:26:
İnş canim Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin öyle düşünme üzme kendini hayirli evlat olacaksaversin olmicaksa hic olmasin daha iyi
Canim bebek istiyon neden iilaç. İciyosun bende de migren var diye iciyodum biraktim duzensiz ilaç almak gebeliği engelliyomus haberin olsun icme
yumurtlamam 14-15inde olmuştu. ovulasyon testi oyle gösteriyodu. hamile old. pek sanmıyorum ama ya öyleyse diye de heyecanlanıyorum. belki de kafaya taktığım içindir acaba bu ay oldu mu diye. belkide mevsimsel bilmiyorum... puff bi kaç gün daha beklesemmi kanda çıkarmıki:26:
Canim bebek istiyon neden iilaç. İciyosun bende de migren var diye iciyodum biraktim duzensiz ilaç almak gebeliği engelliyomus haberin olsun icme
evet doğru söylüyosuniçmemem lazımdı ama ben hamile değilim kesin diye içtim. şimdi böyle bi farklılık olunca içime kurt düştü
Canim hamile olmasan bile içme hamile olma sansini dusuruyo bende çok ixiyodum simdi agridan Ölsem icmiyorum sen hastalanmadin ben yumurtlicam hala bitmedi strrsmi yapiyoz off
sanırım stres yapıyoruz... cok etkiliyomus.. kime sorsam kafana takmadığın an bebek oluyo diyo ama elde degıl işte
Ya öylede elde değil iste napalim
Valla hem de hic degil o kadar rahattim ama yarin h.sonu evdeyim ya seytan sabah test yap diye nasil durtuyor bilsen ama yenilmek yok insallah tabi:18:
Yap cnm bu kadar ksma kendini ben hamileydim doğana kadar kabullenmdim allah korusun bisey olacaksa5.aydada olurr 9.ayda da düşünme öyle şeyler sakin
Tam boyle dusundum ya adetim basladi sanirimhayirlisi boyleymis adet olabildim cok sukur
Hayirlisi cnmya kismet bir dahaki ay hep birlikte ins
Gunaydin canim aksam yanlis alarm vermisim kusura bakma, tahris olmus biraz o yuzden kan gelmis adet degilmis.hayirlisi olsun bakalimsen nasılsın?
Gunaydin canim aksam yanlis alarm vermisim kusura bakma, tahris olmus biraz o yuzden kan gelmis adet degilmis.hayirlisi olsun bakalimsen nasılsın?
Test yap bakalum ne olcak çok merak ediyorum
E=duruozdmr;35539062]Bitti sanirim simdilik yok ya bu hafta çok önemli bir hafta ama kocam 12 /12 ye dondu((( gece te gitcek ben gündüz calisiyorum bu çocuk nazil olacak ya(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?