Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Yumurtlaman gec mi olmustu acaba yerlesme lekesi falan miydi ki o yani kan versen cikar mi bilmem ama bi git ister doktora

yumurtlamam 14-15inde olmuştu. ovulasyon testi oyle gösteriyodu. hamile old. pek sanmıyorum ama ya öyleyse diye de heyecanlanıyorum. belki de kafaya taktığım içindir acaba bu ay oldu mu diye. belkide mevsimsel bilmiyorum... puff bi kaç gün daha beklesemmi kanda çıkarmıki:26:

İnş canim Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin öyle düşünme üzme kendini hayirli evlat olacaksaversin olmicaksa hic olmasin daha iyi

Canim bebek istiyon neden iilaç. İciyosun bende de migren var diye iciyodum biraktim duzensiz ilaç almak gebeliği engelliyomus haberin olsun icme

Canim bebek istiyon neden iilaç. İciyosun bende de migren var diye iciyodum biraktim duzensiz ilaç almak gebeliği engelliyomus haberin olsun icme

evet doğru söylüyosun içmemem lazımdı ama ben hamile değilim kesin diye içtim. şimdi böyle bi farklılık olunca içime kurt düştü

Yani heveslendirmeyi hic sevmem ama ihtimal her zaman var iste biraz sabret artik ilac falan alma kan tahlili yaptirirsin bikac gune

evet doğru söylüyosun içmemem lazımdı ama ben hamile değilim kesin diye içtim. şimdi böyle bi farklılık olunca içime kurt düştü

Canim hamile olmasan bile içme hamile olma sansini dusuruyo bende çok ixiyodum simdi agridan Ölsem icmiyorum sen hastalanmadin ben yumurtlicam hala bitmedi strrsmi yapiyoz off

Canim hamile olmasan bile içme hamile olma sansini dusuruyo bende çok ixiyodum simdi agridan Ölsem icmiyorum sen hastalanmadin ben yumurtlicam hala bitmedi strrsmi yapiyoz off

sanırım stres yapıyoruz... cok etkiliyomus.. kime sorsam kafana takmadığın an bebek oluyo diyo ama elde degıl işte

Valla hem de hic degil o kadar rahattim ama yarin h.sonu evdeyim ya seytan sabah test yap diye nasil durtuyor bilsen ama yenilmek yok insallah tabi:18:

Yap cnm bu kadar ksma kendini ben hamileydim doğana kadar kabullenmdim allah korusun bisey olacaksa5.aydada olurr 9.ayda da düşünme öyle şeyler sakin

Gunaydin canim aksam yanlis alarm vermisim kusura bakma, tahris olmus biraz o yuzden kan gelmis adet degilmis.hayirlisi olsun bakalim sen nasılsın?

Bitti sanirim simdilik yok ya bu hafta çok önemli bir hafta ama kocam 12 /12 ye dondu((( gece te gitcek ben gündüz calisiyorum bu çocuk nazil olacak ya(((

E=duruozdmr;35539062]Bitti sanirim simdilik yok ya bu hafta çok önemli bir hafta ama kocam 12 /12 ye dondu((( gece te gitcek ben gündüz calisiyorum bu çocuk nazil olacak ya((([/QUOTE]

Sikma canini ya elbet ortak bi vakit bulursunuz ikinizin de evde olacagi,nasipse 1kerede de oluyor nasip degilse ister surekli calis

E=duruozdmr;35539062]Bitti sanirim simdilik yok ya bu hafta çok önemli bir hafta ama kocam 12 /12 ye dondu((( gece te gitcek ben gündüz calisiyorum bu çocuk nazil olacak ya(((

Sikma canini ya elbet ortak bi vakit bulursunuz ikinizin de evde olacagi,nasipse 1kerede de oluyor nasip degilse ister surekli calis[/QUOTE]

Bu arada ovu.testini yapmaya basladin mi durucum?

Arkadaslar bu da 17. Gun yani bugun yaptigim test. Silik cikmis. Yani ben dun yumurtladim degil mi?

samsung

Eklentiler

• $1401534748639.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 205
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…