Canim kan ordan degil diger taraftan geliyor kabizlik sorunu yuzundenkeske dedigin gibi olsaydi
Aaa pardon canım ya ben yanlış anladım özür :) Evet zorlamadan olabilir demek ki baya zor durumda ama inşallah geçer canım benim bugün daha rahat gibi sabah yine kayısı invcir bi de üstüne bol bol su içtim. Adetinde geçti ki inşallah güzel bi habere vesiledir bu :))
Kabizlik ve hamileligin baglantisi var mi ki:26: ama benim hic umudum yok ya
Normalde hamilelerde gaz ve kabızlık olur canım ama bizimki belirti mi hiç fikrim yok açıkçası :26: Kasık ağrısı da belirti derler aslında
Senin benden once belli olur bence
Aynı zamanda öğrensek ne güzel olur dimi yaaa çifte mutluluk
Ayy evet ya harika olur elbetteboyle konustukca iyice bi heyecan yapiyorum Rabbim hakkimizda hayirli olana gonlumuzu razi kilsin insallah
Amiiinn arkadaşımm amiiiin gönülden katılıyorum bu duana. Bende konuşunca heyecan yapıyorum bi de vücudumu çok dinliyorum bi ağrım olunca hemen acaba mı diyorum :) Belimde kopuyor bu aralar
Aklima ne geldi babalar gununde surpriz yapabilseydik keske eslerimize ne guzel olurdu di mibence hic dinlemeyelim vucudumuzu ya adette de ağrıyor nasilsa iyice umitlendiriyoruz kendimizi sonuc pozituf olunca neyse de negatifte pis oluyoruz
canım bende kullandım gecen ay gunde 1 defa yaptım saat 1 gıbı. sıvı almadan. 18. gun cızft cızgıyı gordum. benım adet aralıgım 35 gun. gunde 1 tane yapmanda yeterlı aslında. zaten sılık cızgı gıttıkce koyulasıyor ve daha koyu oluyor. bende gorucemmı acaba dyordum ama yakaldım. ıns sanada nasıp olsun cıft cızgıyı gormek. bırde ben 4 5 gunde bır resmını cekıp gosterdım herkese acaba benmı yanlıs yorumluyorum dıye. bu ayda aldım kullanıcam. resımlerı at beraber bakarız olurmu.
Evet canım ne mutlu olurlardı hep haber vereceğim anın hayalini kuruyorum kafamda şöyle yaparım böyle yaparım diyorum :) Ben evleneli 11 mayısta 1 yıl oldu işte o hafta olsun çok istedim batımda ay başıydı ama kısmet olmadı iki kutlama birden yapardık güzel olurdu diye geçirmiştim içimden :)) Siz eğer olmazsa aşılama falan düşünüyor musun canm
Canim yukledim hic bu kadar koyu olmamisti. Yanilmiyorum degil mi normalde de bugun yunurtlama gunumdu. Saat 1 de yaptim 11 de yapamadim isim vardi disardaydim.
samsung
T daha mi acik yoksa resimde mi boyle cikmis? Sen yine de degerlendir nolur nolmazyarin da yaparsin farka bakariz daha koyuladabilir ya da acilirsa demek ki catlamis
Valla canim once bi iyi doktor bulup dusuklerimle ilgili daha kapsamli arastirma isteyecegim genetik falan bi de esim hic gitmedi daha o da bi bakinacak sonra klomen falan verir belki ilk etapta olmazsa tabi asilama.Allah buyuk bakalim belki gerek kalmaz belki de nasibimiz o yonde bilemeyiz hayirlisi olsun. Siz daha yeni evliymissiniz takma bu kadar kafana diger topicte gordum baya da elinden geleni yapmissin bu ay hayirlisi olsun
Canim yukledim hic bu kadar koyu olmamisti. Yanilmiyorum degil mi normalde de bugun yunurtlama gunumdu. Saat 1 de yaptim 11 de yapamadim isim vardi disardaydim.
samsung
Evet aslında benim sınavlarım vardı deneyeli 8 ay oldu yaşımda geçiyor diye bi yandan telaş yapıyorum :) Sınav zamanında üstünde durmadım pek hatta şimdi olmasın bile diyordum ama ilacı bıraktım işte sınav geçti şimdi ben kafama takmaya başladım normalde ben derdim eşime boşver sonrada olur diye şimdi ben de çok istiyorum :) Bu ay elimden geleni yaptım evet nerdeyse her okuduğumu denedim canım. Eşine de baktırın bencede ben ilk başta sadece kendim kontrole gittim ama eşimde sorun çıktı işte olmadı ameliyat olacak o da bakalım inşallah dediğin gibi gerek kalmaz
Tamam canim bennce de es gecmeyeyim. :)) yarin ikisini bir yuklerim kiyaslamak kolay olur.
samsung
Hadi insallah. O catlayana kadar ben catladim burada...Bende ikisi de aynı koyulukta çıkmıştı ama o koyu çıkmadan önceki gün aynı bu şekildeydi demek ki LH değerin yükseliyor canım bu da çatlama yakın demek :))
Hadi hayirlisi olsun insallah bakariz yarin tekrar
Yaş konusunda ben de dusunuyorum ama artik bu zamanda dogum yasi baya yukseldi neyse kiyas 27 bu arada benim. Ben de hep doğuda olmasin gidince olsun diyordum gecen sene o duyguyu tadinca o kadar takmadan edemedim maalesef ama taktikca da her sey daha iyi olmuyor neticede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?