Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Evet bende bugun oyle karar verdim ayin 1i de yapicam erken gebelik testini. 4 gun daha sabretmem lazim...3 gundur hasta olcakmisim gibi kipirtilar var ins gebelik belirtisidir ....

Bende ha hasta oldum olacak derken ovulasyon testini yapinca farkettim. Hala karnimin alt bolgeleri ara ara agriyo. Insallah seninde hamilelik agrilaridir cnm. Allah cok buyuk ,dogru zamanda veriyo gercekten stres yapma test olumlu cikmazsa da herkeste farkli zamanlarda algiliyo cunku :)

Insallah canim yaa. Allah hepimize yasatsin bu duyguyu... sana da coook tesekkur ederim cvplarin icin... bebisini saglikla kucagina al biranonce :)) ayin birinde haber veririm..

mrb kızlar ben de bu ay ilk defa ovülasyon testi alıp uyguladım. 10 nisan batım vardı. 25inde cift çizgiyi yakaladım. o akşam birlikte olduk. yani cuma akşamı oluyo. cumartesi testi tekrar yaptım ve hala çift çizgiydi. o akşamı boş geçip pazar sabahı birlikte olduk. pazar akşamın da artık çift çizgi yoktu. umarım tutmuştur. bat tarihim 10 mayıs. ne zman belli olur acaba

sercann canımmm adetten 9. gunu basladım ovulasyon testı yapmaya.c koyu t sılık cıktı negatıfmı demek t nınde koyu olması lazım degılmı bak testı yolluyorum lutfen yorum yapınn yardımm

Son düzenleme:

Cnm evet negatif ayni koyulukta cikiyo. Sen yakin koyulukta oldugunda da at boyle bakalim. Ben inanmiyodum 2 sininde koyu olcagina ama hakkaten koyu cikiyo sen teste devam et

şüphelendiğin ilişkinin üzerinden 10 gün geçtikten sonra idrar testinde çok silik çizgi çıkabilir benim öyle olmuştu...

Canim her gun duzenli ayni saatte yapmalisin sakin gun atlama.

aa atlamayımmı tamam hergun yapayım.19 tane ovulasyon testı var yeter galıba degılmı cunku daha bugun yapmaya basladım bugun saat 1 de yaptım hergun saat 1 de yapıcam tamamdır. dıger bat tarıhım 20 mart yeter galıba. cok tesekkurler canım

Cnm evet negatif ayni koyulukta cikiyo. Sen yakin koyulukta oldugunda da at boyle bakalim. Ben inanmiyodum 2 sininde koyu olcagina ama hakkaten koyu cikiyo sen teste devam et

tamam hergun devam edeyım ayy ıns olur koyu cızgıı bu ay cok umutluyum ıns ıcımde kalmaz:S sen ne yaptın doktora gozuktunmu canım

slm kızlar ben eylul ve ekım ayında adet olmadıgım ıcın dr gıtmıstım ve pko oldugumu ve ınsulın dırencı oldugumu ogrendım ve sekerım tam 600 du (sonra 1 ay seker ılacı kullandım ve normal ınsanların sevıyesıne dustu sekerım sonra 2 seker ılacı ıcerken teke dusurduk ve glifix plus ılacımın adı ve sonra yapılan testlerde seker hastaı olmadıgım sadece strese baglı yukseldıgı cıktı ortaya )bu seker ılacıda hem ınsulını duzenlıyor hemde pkoya ıyı gelıyor o zamandan bu yana 3 defa toplam 6 ayda 1 ay ara vererek klomen ve catlatma ıgnelerı kullandım ama faydası olmadı o ara verılen aylarda ar vermemın sebebı klomen hep 4 5 cm cıvarında kıstler yapmıstı ama klomenle adetım duzene gırdı ve kıstler ıcınde hep dogum kontrol hapı kullandım klomen ıse yaradı her seferınde yumurtam oldu hemde 2 3 tan bırden catladı ama gebelık olmadı bu ayda kullandım yıne catladı ama olmadı gebelık ve kıst yaptı 4 cm ve drum hsg ıstedı sonra ıgne tedavısne gecerız klomenı bırakırız dıyınce bende tedavıyı tamamen bıraktım ve 3 gundur sogan suyu ıcıyorum kıst agrım tamemn yok oldu ve acayıp akıntım var sanırım kıstım erıyor ve sogan suyunun cok faydası oldugunu ogrendım ve drum dogum kontrol hapınıda vermeyınce belkı bır sans olur dedım sogan suyuyla hem yumurtalarım olmazsa gebelık adet olurum dedım bakalım hayırlısıyla rabbım sıfa versın benım sıze sorum bu ovulasyon testı aldım ama ne zaman baslasam yapmaya bılemdeım ılk defa kullancam bugun 9. gunum 28 gunde olunca 12.gun baslanmalı ama akıntı takıbımı nasıl yapcam su an sogandan dolayıda akıntım oluyor nasıl ayırt etcem yumurtlamamı sogan suyumu bılemedım testte pahalı alamam su an tekrar ıcınde de 5 test var ne zaman baslasam sızce allah ısteyenn herkese annelık duygusunu yasatsın ınsallah

Canim sen nasil hamile kaldin ovi testi kullandin mi?

evet kullandım canım 18. gün ikinci çizgi koyu çıktı (ilk çizgi kadar değil) 17 ve 19. günler ilişki oldu...sanırım 19. gün tuttu...29 günde bir adet oluyordum...

evet kullandım canım 18. gün ikinci çizgi koyu çıktı (ilk çizgi kadar değil) 17 ve 19. günler ilişki oldu...sanırım 19. gün tuttu...29 günde bir adet oluyordum...

Canim benimde 17.gun cift cizgiydi.16. -17. ve 18. Gun oldu.sen o gunler disinda iki gune bir devam ettin mi yoksa ozellikle o gunlere mi dikkat ettin sadece.

Canim benimde 17.gun cift cizgiydi.16. -17. ve 18. Gun oldu.sen o gunler disinda iki gune bir devam ettin mi yoksa ozellikle o gunlere mi dikkat ettin sadece.

benim 12-14-17-19-24. günler oldu canım büyük ihtimalle 19da tuttu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…