Evet bende bugun oyle karar verdim ayin 1i de yapicam erken gebelik testini. 4 gun daha sabretmem lazim...3 gundur hasta olcakmisim gibi kipirtilar var ins gebelik belirtisidir ....
Bende ha hasta oldum olacak derken ovulasyon testini yapinca farkettim. Hala karnimin alt bolgeleri ara ara agriyo. Insallah seninde hamilelik agrilaridir cnm. Allah cok buyuk ,dogru zamanda veriyo gercekten stres yapma test olumlu cikmazsa da herkeste farkli zamanlarda algiliyo cunku :)
Bende ha hasta oldum olacak derken ovulasyon testini yapinca farkettim. Hala karnimin alt bolgeleri ara ara agriyo. Insallah seninde hamilelik agrilaridir cnm. Allah cok buyuk ,dogru zamanda veriyo gercekten stres yapma test olumlu cikmazsa da herkeste farkli zamanlarda algiliyo cunku :)
sercann canımmm adetten 9. gunu basladım ovulasyon testı yapmaya.c koyu t sılık cıktı negatıfmı demek t nınde koyu olması lazım degılmı bak testı yolluyorum lutfen yorum yapınn yardımmEki Görüntüle 1091027
sercann canımmm adetten 9. gunu basladım ovulasyon testı yapmaya.c koyu t sılık cıktı negatıfmı demek t nınde koyu olması lazım degılmı bak testı yolluyorum lutfen yorum yapınn yardımmEki Görüntüle 1091027
Evet canim henuz negatif gorunuyor.:44:
mrb kızlar ben de bu ay ilk defa ovülasyon testi alıp uyguladım. 10 nisan batım vardı. 25inde cift çizgiyi yakaladım. o akşam birlikte olduk. yani cuma akşamı oluyo. cumartesi testi tekrar yaptım ve hala çift çizgiydi. o akşamı boş geçip pazar sabahı birlikte olduk. pazar akşamın da artık çift çizgi yoktu. umarım tutmuştur. bat tarihim 10 mayıs. ne zman belli olur acaba
cok sagol canımm.canım sımdı t koyulasıncamı pozıtıf oluyor?ozaman ben bır gun ovu. testı yapıp bırgun yapmayım degılmı? bat tarıhım 20 mart
Canim her gun duzenli ayni saatte yapmalisin sakin gun atlama.
Cnm evet negatif ayni koyulukta cikiyo. Sen yakin koyulukta oldugunda da at boyle bakalim. Ben inanmiyodum 2 sininde koyu olcagina ama hakkaten koyu cikiyo sen teste devam et
şüphelendiğin ilişkinin üzerinden 10 gün geçtikten sonra idrar testinde çok silik çizgi çıkabilir benim öyle olmuştu...
tamam hergundevam edeyım ayy ıns olur koyu cızgıı bu ay cok umutluyum ıns ıcımde kalmaz:S sen ne yaptın doktora gozuktunmu canım
Canim sen nasil hamile kaldin ovi testi kullandin mi?
evet kullandım canım 18. gün ikinci çizgi koyu çıktı (ilk çizgi kadar değil) 17 ve 19. günler ilişki oldu...sanırım 19. gün tuttu...29 günde bir adet oluyordum...
Canim benimde 17.gun cift cizgiydi.16. -17. ve 18. Gun oldu.sen o gunler disinda iki gune bir devam ettin mi yoksa ozellikle o gunlere mi dikkat ettin sadece.
benim 12-14-17-19-24. günler oldu canım büyük ihtimalle 19da tuttu....
Anladim canim hayirlisi olsun hakkimizda.Allah sana hayirlisiyla evladini kucaklamayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?