Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

canım üzülme stres olmamalı biliyorsun inşallah rabbim hemen verir bebişini.bence doktorda değiştirsen iyi olur :)

Arkadaşlar acil bilginize ihtiyacım var.adetimin başlamasına iki haftaya yakın bir süre var.fakat geçen gün adet gibi kanama oldu tek bir gün idrarla beraber gelen bir kan koyu değildi fakat bunun sebebi nedir.

lütfen bilgi adetim olmasına daha 2 haftadan fazla bir süre varken idrarla beraber gelen akıntı kan rengine yakın birgün süreyle devcam etti ertesi gün kesildi bu nedir neden böle bişey oldu ki?başına böle bişey gelen varmı

Arkadaşlar acil bilginize ihtiyacım var.adetimin başlamasına iki haftaya yakın bir süre var.fakat geçen gün adet gibi kanama oldu tek bir gün idrarla beraber gelen bir kan koyu değildi fakat bunun sebebi nedir.

idrarla geldiyse idrar yolları enfeksiyonu olabilir. doktora görünmekte fayda var. benimde sizin gibi dönemde olmuştu ama lekelenme şeklinde çamaşırımda farketmiştim. 2 hafta sonrada hamile olduğumu öğrenmiştim :)

teşekkür ederimmm :)ama hamile olma ihtimalim sofır nisan sonunu bekliyorum deneme için:)regl olayım bitsin yumurtlama günü tabi yapıcam inş :)

evet canım oğlak hamiş şu anda inşaAllah Rabbim gönlündekini nasip eder ona da sana da

canım benım ayın 8 de ve 9 da ılıskı oldu 8 ve 9 da cıft cızgı vardıı bugun ayın 10 cıft cızgı yok sılıklestıı ama bugun calısıyorum ılışkı olmuycakk tuatar mı kı

12 mart son adet tarihim ovulasyon testini ilk bu ay kullandim ve adetimden tam 15 gun sonra testin 2 cizgiside koyuydu. 26 mar mart yumurtlama gunumdu 25 ve 27 martta esimle birlikte olduk. Birliktelik oncesi turk kahvesi icirdim esime. 9 nisanda hastalanmam gerekiyodu ve hastalanmadim. O gun gebelik testi yaptim ve negatif. 3 gun gecti hala hastalanmadim. 12 nisan da ovulasyon testiyle denemk istedim cunku burada okumustm gebelik testi yerinede kullanildigini. Ovulasyon testinde cift cizgi cikti kopkoyu. Inanamadim. 1 tane gebelik testim vardi onu da yaptim. Ikinci cizgi silikti. Kan testim 102 cikti. Sali gunu doktora gidicem umarim saglikli bi gebeliktir. Yani demem o ki kizlar ilk ay ovulasyon testiyle hamile kaldim. Darisi sizlerin basina insallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yani yumurtlama gününün bir gün öncesi ve bir gün sonrasımı olması gerekiyor ilşki aynı gün olmıycak yani ?doğrumu anladım ben ya

yani yumurtlama gününün bir gün öncesi ve bir gün sonrasımı olması gerekiyor ilşki aynı gün olmıycak yani ?doğrumu anladım ben ya

Evet canim yani istersen yumurtlama gunude ilski olabilir ama sperm kalitesi acisindan gun asiri daha iyi diolar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar öncellikle rabbim isteyen herkese bir an önce hayırlı hamilelik nasip etsin inşallah,

ikinci bebeğe eylül ayında karar verdik o ay çalışmalara başladık. İlk ay olmayınca 2. ay yumurtlama testi aldım testi 8. günden başlayıp 13. Güne kadar hergün aynı saatte yaptım. Söylenen anlatılan herşeyi harfiyen uyguladım. 11-12. günler ikinci çizgi silik çıkıyordu ama hiç koyulaşmadı. Yinede ilişkiyi o tarihlere denk getirdim. Neticede ay sonunda adet gecikti. Ama gebelik testi hep negatif çıktı, bir hafta zar zor sabredip kan testi yaptırdım. Test pozitifti ama değer olması gerekenden çok düşüktü. İlerleyen günlerde giderek düştü sonra düşük yaptım. Dr. 3 ay korunun dedi. 3 aylık süre sonunda korunmadan 2 ilişkimiz oldu ama öyle takip vs. yapmadım. sadece ikinci ilişki günü takvim hesabına göre yumurtlamanın ertesi gününe geliyordu 1 kez test yaptım yine silik çizgi çıktı önemsemedim. 12 gün sonra adetime 2 gün kala Mr çektireceğim için emin olmak adına test yaptığımda pozitif çıktı çok şükür.

Kısacası ilk ay çok takılmıştım. Sürekli hesap yapıyordum, her iki güne bir ilişkiye giriyordum vs. kafam sürekli bu konu ile meşguldü. Neticede kafama çok takmadığımda oldu çok şükür.

Aldığım testler de hala duruyor :)

Merhaba bayanlar bende bugün Laboquick Ovulasyon Testi siparişi verdim adetimin 10.günündeyim hayırlısı ile bu ay olur inşallah bebek çoookk istiyoruzzzz allahım isteyen herkeze nasip etsin inşallahhh

kızlar başına şöyle bir olay gelen varmı?regl normale göre bir hafta önce başladı sandım ...13 ünde baya oldu 14 olmadı akşam tekrar oldu ve şuan yok.reglmi değilmi belli bile dğeil yoğun değil sadece leke gibi kan...bu nedir neden olur böyle bir şey ilk kez oluyor bu...tarihler şaştığı için hesaplamada yapamıyorum hangi günü baz almalıyım bilmiyorum ...bugün yok mesela leke...demekki regli başlamamış diorum kendimce :s off kafam karmakarışık oldu

Ablamda öle oldu hamileymiş bilemedi ayyyyyyy inşallahhh hadi bakalım lekelenme gibi olmuş koyu kahveymiş rengi olurmu olur kızzzz amannn heycanlandım bakkk

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok ya değildir hamilelikk sanmam yani öle bi durum olmadı bu ay sonu yumurtlama günümü hesaplıycaktım karıştı hepsi birbirine bilemiyorum ki noldu bana :)doktora gitmeyede korkuyorum.muayene fobim var aşırı derecede :)

Dr a muayene olmasan da ilk etapta adet günün geçtiyse kan tahlili yaptır eğer nefigatif ise muayene olursun adet olamazsan ihmal etme

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yumurtlama gununden 2 gun once ve 2 gun sonrada hamilelik olabilir ov. Testi kullaniyorsaniz koyu cizgi gordugunuz gun ve sonraki 2 gun deneyebilirsiniz

Slm kizlar ben de bugun cift cizgiyi yakaladim hemen doktora gittim.sag taraftaki catlamak uzereymis baya buyumus bende gordum ekranda. Bu aksam ve yarin aksam calismalar olcak. Umarim tutar

merhaba kızlar yenı uyeyım herzaman okurdum takıp ederdım bugune nasıp oldu yazmak. benım adetlerım son 5 aydır duzensız. 26 ocak,subatta olmadım,15 mart,nisan ayındayız hala olmadım. gecen ay calısmalara basladık.test yaptım negatıf. bu ay ınternetten ovulasyon testı aldım.surelab markası kızlar sımdı benım nezaman baslamam lazım? bu at hasta olduktan sonramı baslamalıyım.gunde kac defa testı yapıcam.t cızgısı koyu oluncamı ertesı gunu ılıskı olacak. lutfen yardım edın..

Mrb bende 2. Cocuk istiyorum ama 5 aydir olmuyo ov. Testi bi ara denedim ama duzenli degildi ecz. Pahali cunku. Gitti gidiyordan 30 tane aldim ve hastaligimin bittigi gun basladim hergun ayni saatte yapiyosun son 4 saat sivi alımını azaltıp son 2 saat hic sıvı almiyosun ve gercekten 2 cizgi de kopkoyu cikiyo o gun ve ertesi gun deneyin bence. Ben bu ay yumurtlama gunumu denk getirdim ins guzel haberler veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…