Canım bende bilmiodum ki bir önceki doktor bana yumurtlama günlerini takip ettirmen gerek demişti dkh kullandığımdan hapların etkisi bitince çalışmalara başlarım dedim çalıştığımdan sürekli hastanelere gidemiyordum bende evde basıl takip ederim die bu testleri buldum ama sonuç hüsran bugünki dr yumurtlamıosun diene kadar umut vardı çift çizgide görmüştüm bı testlerde işte umut dünyası
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar acil bilginize ihtiyacım var.adetimin başlamasına iki haftaya yakın bir süre var.fakat geçen gün adet gibi kanama oldu tek bir gün idrarla beraber gelen bir kan koyu değildi fakat bunun sebebi nedir.
idrarla geldiyse idrar yolları enfeksiyonu olabilir. doktora görünmekte fayda var. benimde sizin gibi dönemde olmuştu ama lekelenme şeklinde çamaşırımda farketmiştim. 2 hafta sonrada hamile olduğumu öğrenmiştim :)
evet canım oğlak hamiş şu anda inşaAllah Rabbim gönlündekini nasip eder ona da sana da
12 mart son adet tarihim ovulasyon testini ilk bu ay kullandim ve adetimden tam 15 gun sonra testin 2 cizgiside koyuydu. 26 mar mart yumurtlama gunumdu 25 ve 27 martta esimle birlikte olduk. Birliktelik oncesi turk kahvesi icirdim esime. 9 nisanda hastalanmam gerekiyodu ve hastalanmadim. O gun gebelik testi yaptim ve negatif. 3 gun gecti hala hastalanmadim. 12 nisan da ovulasyon testiyle denemk istedim cunku burada okumustm gebelik testi yerinede kullanildigini. Ovulasyon testinde cift cizgi cikti kopkoyu. Inanamadim. 1 tane gebelik testim vardi onu da yaptim. Ikinci cizgi silikti. Kan testim 102 cikti. Sali gunu doktora gidicem umarim saglikli bi gebeliktir. Yani demem o ki kizlar ilk ay ovulasyon testiyle hamile kaldim. Darisi sizlerin basina insallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yani yumurtlama gününün bir gün öncesi ve bir gün sonrasımı olması gerekiyor ilşki aynı gün olmıycak yani ?doğrumu anladım ben ya
kızlar başına şöyle bir olay gelen varmı?regl normale göre bir hafta önce başladı sandım ...13 ünde baya oldu 14 olmadı akşam tekrar oldu ve şuan yok.reglmi değilmi belli bile dğeil yoğun değil sadece leke gibi kan...bu nedir neden olur böyle bir şey ilk kez oluyor bu...tarihler şaştığı için hesaplamada yapamıyorum hangi günü baz almalıyım bilmiyorum ...bugün yok mesela leke...demekki regli başlamamış diorum kendimce :s off kafam karmakarışık oldu
Ablamda öle oldu hamileymiş bilemedi ayyyyyyy inşallahhh hadi bakalım lekelenme gibi olmuş koyu kahveymiş rengi olurmu olur kızzzz amannn heycanlandım bakkk
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok ya değildir hamilelikk sanmamyani öle bi durum olmadı bu ay sonu yumurtlama günümü hesaplıycaktım karıştı hepsi birbirine bilemiyorum ki noldu bana :)doktora gitmeyede korkuyorum.muayene fobim var aşırı derecede :)
12 mart son adet tarihim ovulasyon testini ilk bu ay kullandim ve adetimden tam 15 gun sonra testin 2 cizgiside koyuydu. 26 mar mart yumurtlama gunumdu 25 ve 27 martta esimle birlikte olduk. Birliktelik oncesi turk kahvesi icirdim esime. 9 nisanda hastalanmam gerekiyodu ve hastalanmadim. O gun gebelik testi yaptim ve negatif. 3 gun gecti hala hastalanmadim. 12 nisan da ovulasyon testiyle denemk istedim cunku burada okumustm gebelik testi yerinede kullanildigini. Ovulasyon testinde cift cizgi cikti kopkoyu. Inanamadim. 1 tane gebelik testim vardi onu da yaptim. Ikinci cizgi silikti. Kan testim 102 cikti. Sali gunu doktora gidicem umarim saglikli bi gebeliktir. Yani demem o ki kizlar ilk ay ovulasyon testiyle hamile kaldim. Darisi sizlerin basina insallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yani yumurtlama gününün bir gün öncesi ve bir gün sonrasımı olması gerekiyor ilşki aynı gün olmıycak yani ?doğrumu anladım ben ya
Mrb bende 2. Cocuk istiyorum ama 5 aydir olmuyo ov. Testi bi ara denedim ama duzenli degildi ecz. Pahali cunku. Gitti gidiyordan 30 tane aldim ve hastaligimin bittigi gun basladim hergun ayni saatte yapiyosun son 4 saat sivi alımını azaltıp son 2 saat hic sıvı almiyosun ve gercekten 2 cizgi de kopkoyu cikiyo o gun ve ertesi gun deneyin bence. Ben bu ay yumurtlama gunumu denk getirdim ins guzel haberler veririmmerhaba kızlar yenı uyeyım herzaman okurdum takıp ederdım bugune nasıp oldu yazmak. benım adetlerım son 5 aydır duzensız. 26 ocak,subatta olmadım,15 mart,nisan ayındayız hala olmadım. gecen ay calısmalara basladık.test yaptım negatıf. bu ay ınternetten ovulasyon testı aldım.surelab markası kızlar sımdı benım nezaman baslamam lazım? bu at hasta olduktan sonramı baslamalıyım.gunde kac defa testı yapıcam.t cızgısı koyu oluncamı ertesı gunu ılıskı olacak. lutfen yardım edın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?