5gün kala belli olabilir mi bilmiyorum ama bi araştır istersen yada bekle gününde olmazsan yaptır inşallah pozitif çıkar neşeleniriz
cnm ilişki günlerini ve dogum tarihini yazarsan bi tahminde bulunabilirim
Kizlar bende bu ay ovulasyon testi aldim. 15. Gun koyuydu o gun iliski olmadi. 16. Gunde silik cikti test. 14. Gun ve 16. Gun iliski oldu. 1.5 yillik evliyim yasim 24. 2 aydir bebek istiyoruz. Insallah bu ay olur. Allahim tum isteyenlere nasip etsin insallah. Bide bugun meryem suresi okicam. Bi cok kisi bu sureyi okuduktan sonra hamile kalmis. Hakkimizda hayirlisi artik.
canım benimde 18. gün koyu çıkmıştı..17-19. günler ilişki olmuştu..çok şükür tuttu benimde 2. ayda..
inşallah sende hayırlısıyla hamile kalırsın...
ben yasin okumuştum cuma günü...
Kızlar üst üste sişik çizgilerden sonra dün akşam test aynen böle çıktı [ | ı ] yani ikinci cizgi yarım aynı kalınlıkta ama yarım 2 tane test yaptım ilki pembe bulanık yayılmış çıktı bozuk dedim 2. De dediğim gibi yarım çıktı ne olabilr?? 😳😳
Benimkide yarim cikti onemli olan koyulugu tatlim bi onceki gunlerinden daha koyuysa yumurtlama olmus demektir 24 48 saat icinde de catlicak yani. Bide pembe bulanik yayilmis demissin ilk 5 6 dakika bekle o duzeliyo beninde butun testlerim ilk oyle cikiyo.
Topigin hayirli olsun canim benim doktorum sunu söylemisti teste cift cizgiyi gördükten sonra diger gün ayni saatte tekrar testi yapiyorsun ve eger cizgi siliklesmisse birliktelik olsun ama sadece bir defa erkek olma ihtimali o zaman yüksek dedi ama testi yapacagin zaman son 4 saat fazla sivi tüketilmeyecek özellikle meyve suyu hic icilmeyecek ben bunu 1 ay denedim ve kacidim yumurtlamayi ve tutmadi bu ay insaAllah hersey yolunda giderse yumurta takibi ve catlatma ignesi yaptiracam bence en kesin yöntem yani hamile kalmak icin,, erkek kiz o Rabbime kalmis ama tebdir bizden taktir Allahtan diyip deniycem bu ay tekrar topigin hayirli olsun bol katilim bol paylasim olur insaAllah.....
diğer günde çift çizgi varsa olmıycak yani dimi?çizgi silikleştiyse olucak?peki çift çizgiyi görünce yumurtlama olmuş olmuyormu?konu hakkında hiç bi bilgim yok yardım lütfen
Kızlar testlere göre noluo benim bünyemde martın 6sında adet oldum pko olduğumdan geç adet oluyorum 45 günde olduğum da oldu sizce yumurtlama bitmedimi sol yumurtalığım ağrıyo ve göğüs ucu acımam var not ayın 29 unda birleşme oldu inşallah bbiş olur da bu ağrı falan bana sarmadı sanki adet olcam gebelik olsa belirtileri bukadar kısa bir sürede olmazdı diye düşünüyorum yorumlarrrrrr?????
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kuzum hangi günler ilişki oldu ? 30 unda gayette yumurtlama olmuş.30 31 ve 1 naisan bu günlerde ilişki olduysa tutar inşallah :))))
Tutmadı tatlım pko ve yumurtlamıomuşum bebek yok anlicağın dr muayene etti 5cm kist varmış moralim bozuk
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
peki sormadınmı madem yumurtlamıyorum bu testler ne diye *????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?