Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

5gün kala belli olabilir mi bilmiyorum ama bi araştır istersen yada bekle gününde olmazsan yaptır inşallah pozitif çıkar neşeleniriz

inşallah canım :) bende çok merak ediyorum. Bazı arkadaşlar 5- 6 gün önce idrar testinde nasıl öğreiyorlar hayret ediyorum :))

5 6 gün önce idrarda çıkarmı 😳 ben kan testinde adetin 1 2 gün geçince çıkıo die biliorum idrar daha geç çıkması lazım kandan sonra idrara geçio dir biliorum öle bişey varsa kesinnnn yapmalısınn olmassa kan testi kaç günde çıkıo onu sor dr una olur derse vakit kaybetme hemde için rahatlar en azından olumlu olumsuz bilirsin olmassa da önümüzdeki aya hazırlarsın kendini olucak bu bebişl moraller yüksek tutalım kızçelerrr😃😃

cnm ilişki günlerini ve dogum tarihini yazarsan bi tahminde bulunabilirim

selam ben de aranıza yeni katıldım Elara :) senin çok fazlaca tahminde bulunduğunu ve tutturduğunu gördüm ben de kafayı yemek üzereyim bilgileri versem bana da bi tahminde bulunur musun rica etsem

Günaydın hatunlaarrr son durumu paylaşmak istedim siZlerle adetim düzesiz ve pko yum mart 6 adet tarihim ve testlere ayın 21inde başladım pko olduğumdan sekme olup geç yumurtlarım die normal şartlarda 28 günde adet olsam da 22 si yunurtlama günümmüş tesleri bitirmek istemedim 21 22 si tek çizgi 23ünde 2.çizgi çok ince silik belirginleşti ve dünde yaptım aynı 2.çizgi silik yani 23 24 25 26 sı 4 gün 2. cizgi silik çıktı en ufak koyulaşma yok devam ediyorumm kızçelerrr ölee işte bakiciğizzz

Kizlar bende bu ay ovulasyon testi aldim. 15. Gun koyuydu o gun iliski olmadi. 16. Gunde silik cikti test. 14. Gun ve 16. Gun iliski oldu. 1.5 yillik evliyim yasim 24. 2 aydir bebek istiyoruz. Insallah bu ay olur. Allahim tum isteyenlere nasip etsin insallah. Bide bugun meryem suresi okicam. Bi cok kisi bu sureyi okuduktan sonra hamile kalmis. Hakkimizda hayirlisi artik.

canım benimde 18. gün koyu çıkmıştı..17-19. günler ilişki olmuştu..çok şükür tuttu benimde 2. ayda..
inşallah sende hayırlısıyla hamile kalırsın...
ben yasin okumuştum cuma günü...

Kızlar üst üste sişik çizgilerden sonra dün akşam test aynen böle çıktı [ | ı ] yani ikinci cizgi yarım aynı kalınlıkta ama yarım 2 tane test yaptım ilki pembe bulanık yayılmış çıktı bozuk dedim 2. De dediğim gibi yarım çıktı ne olabilr?? 😳😳

Insallah canim ya insallah olur. Ben hep dua ediyorum. Adagim var eger olursa 41 yasin okicam dedim. Bugunde cuma bende smdi kalkip hemen abdest aliyorum once yasin okim sonra da meryem suresini okurum ha bide internette gordum 707 kere "ya varis" dersen hayirli bi evladin olurmus.

Benimkide yarim cikti onemli olan koyulugu tatlim bi onceki gunlerinden daha koyuysa yumurtlama olmus demektir 24 48 saat icinde de catlicak yani. Bide pembe bulanik yayilmis demissin ilk 5 6 dakika bekle o duzeliyo beninde butun testlerim ilk oyle cikiyo.

Hımmm demek ölee 🙈🙉🙊

slm arkadaşlar bişi sorucam size yaza 5 senem doluyor evleneli ama bizim de çocuğumuz yok hala bende iki aydır ovulasyon testi kullanıyorum ama şu şekilde yapıyoruz 2 aydır. mesela ptesi salı çift çizgi çıktı .biz ptesi ve çarşamba çalışma yaptık yanlış günleri mi değerlendiriyoruz bir yavrumuzun olmasını çok istiyorum ne olur bu konuda aydınlatın beni

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar testlere göre noluo benim bünyemde martın 6sında adet oldum pko olduğumdan geç adet oluyorum 45 günde olduğum da oldu sizce yumurtlama bitmedimi sol yumurtalığım ağrıyo ve göğüs ucu acımam var not ayın 29 unda birleşme oldu inşallah bbiş olur da bu ağrı falan bana sarmadı sanki adet olcam gebelik olsa belirtileri bukadar kısa bir sürede olmazdı diye düşünüyorum yorumlarrrrrr?????

diğer günde çift çizgi varsa olmıycak yani dimi?çizgi silikleştiyse olucak?peki çift çizgiyi görünce yumurtlama olmuş olmuyormu?konu hakkında hiç bi bilgim yok yardım lütfen

diğer günde çift çizgi varsa olmıycak yani dimi?çizgi silikleştiyse olucak?peki çift çizgiyi görünce yumurtlama olmuş olmuyormu?konu hakkında hiç bi bilgim yok yardım lütfen

çift çizgi yumurtlamanın 24-36 saat sonra olacağı anlamını taşır.çift çizgide de ilşki olabilir .
silik çizgi olmasını bekleyenler erkek bebek için yapıyor ...cinsiyet için çaban yoksa çizgiler eşit olduktan sonra denemelere başlayabilirsin.

kuzum hangi günler ilişki oldu ? 30 unda gayette yumurtlama olmuş.30 31 ve 1 naisan bu günlerde ilişki olduysa tutar inşallah :))))

kuzum hangi günler ilişki oldu ? 30 unda gayette yumurtlama olmuş.30 31 ve 1 naisan bu günlerde ilişki olduysa tutar inşallah :))))

Tutmadı tatlım pko ve yumurtlamıomuşum bebek yok anlicağın dr muayene etti 5cm kist varmış moralim bozuk

Tutmadı tatlım pko ve yumurtlamıomuşum bebek yok anlicağın dr muayene etti 5cm kist varmış moralim bozuk

peki sormadınmı madem yumurtlamıyorum bu testler ne diye *????

peki sormadınmı madem yumurtlamıyorum bu testler ne diye *????

Canım bende bilmiodum ki bir önceki doktor bana yumurtlama günlerini takip ettirmen gerek demişti dkh kullandığımdan hapların etkisi bitince çalışmalara başlarım dedim çalıştığımdan sürekli hastanelere gidemiyordum bende evde basıl takip ederim die bu testleri buldum ama sonuç hüsran bugünki dr yumurtlamıosun diene kadar umut vardı çift çizgide görmüştüm bı testlerde işte umut dünyası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…