- 25 Aralık 2023
- 157
- 17
- 18
- 24
- Konu Sahibi aspenyaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aldığım yerde 6 damla dediler öyle yapıyorum bende anlamadım neden bu kadar dağıldı yapmaya devam edeceğim ama sanki banada 6 daki olmuş gibi geldi ne olur olmaz değerlendirdim yapmaya devam ederim teşekkürlerFazla mı damlatıyorsunuz idrarı, çok dağılmış bazılarında.
Elinizde test varsa yapmaya devam edin. Eğer tekrar koyulaşmazsa 6'sındaki koyulaşma tam olgunlaşmasa da yumurtlama olduğu anlamına gelir muhtemelen
Hangi markaydı buAldığım yerde 6 damla dediler öyle yapıyorum bende anlamadım neden bu kadar dağıldı yapmaya devam edeceğim ama sanki banada 6 daki olmuş gibi geldi ne olur olmaz değerlendirdim yapmaya devam ederim teşekkürler
Bir gebenin günlüğünden aldımHangi markaydı bu
4 damla demiş burada, siz devam ederken 4 damlatın 6 fazla gelmişBir gebenin günlüğünden aldım
4 damla demiş burada, siz devam ederken 4 damlatın 6 fazla gelmiş
4 damla demiş burada, siz devam ederken 4 damlatın 6 fazla gelmiş
Hayır güncelleme gelmiş 6 damlaymış artık
Bence 12 de yumurtlama 13 çatlama olmuşYorumlarmsnz ovu testlerimi
Bugunu ve yarinimi degerlendirmeliyim pekiBence 12 de yumurtlama 13 çatlama olmuş
Siz bilirsiniz bozuluyor testleriniz
4 danamla denerim amaSiz bilirsiniz bozuluyor testleriniz
12 dünse eğer dünü bugünü ve yarını üç gün üst üste ama eğer eşinde sperm sorunu varsa bir gün var bir gün yok şeklinde olmalıymışBugunu ve yarinimi degerlendirmeliyim peki
Ben dünü degerlendiremedim bugünü ve yarini degerlendiririm artik allah razi olsun12 dünse eğer dünü bugünü ve yarını üç gün üst üste ama eğer eşinde sperm sorunu varsa bir gün var bir gün yok şeklinde olmalıymış
Hayırlı haberleri alırız inşallahBen dünü degerlendiremedim bugünü ve yarini degerlendiririm artik allah razi olsun
InsallahhHayırlı haberleri alırız inşallah