Adet bittikten hemen sonra başlayın ilk idrarla olmayacak ve testi yapmadan 2 saat önceden sıvı alımını kesin ben instagramda birgebeningünlügü sayfasından aldım 2. Denememde gebe kaldı inşallah sizde bi an önce gebe kalırsınızMerhabalar. Bu ayın başında regl sonrası hsg (rahim filmi) çektirdim. Ve bugün kahverengi akıntı şeklinde tam gününde tekrar regl oldum. Kahverengi akıntı biraz kafamı karıştırsada arada böyle oluyordu geçmişte de. Neyse sorum şu bu ay inşallah ovulasyon testi ile takip edeceğim kendimi o günleri doğru değerlendireceğim. Hangi gün başlamalıyım. Nelere dikkat etmeliyim. Yapan ve gebe kalan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum ek olarak farklı tavsiyeleri olan arkadaşların da fikirlerine açığım sevgiler
Teşekkür ederim bende takip ediyorum o sayfayı. Miracle markasından almıştım daha önce onu deneyeceğimAdet bittikten hemen sonra başlayın ilk idrarla olmayacak ve testi yapmadan 2 saat önceden sıvı alımını kesin ben instagramda birgebeningünlügü sayfasından aldım 2. Denememde gebe kaldı inşallah sizde bi an önce gebe kalırsınız
Yumurtalama sanırım inşallah değerlendirmişsinizdirArkadaşlar bu yumurtlama mı? Hala c daha koyu ama.. ne önerirsinizEki Görüntüle 2793186
Merhabalar bende ilk defa bu ay ovulasyon testi yapmaya başladım bana da yardımcı olurmusunuzAdet bittikten hemen sonra başlayın ilk idrarla olmayacak ve testi yapmadan 2 saat önceden sıvı alımını kesin ben instagramda birgebeningünlügü sayfasından aldım 2. Denememde gebe kaldı inşallah sizde bi an önce gebe kalırsınız
Olurum tabiMerhabalar bende ilk defa bu ay ovulasyon testi yapmaya başladım bana da yardımcı olurmusunuz
Ovulasyon testlerini attım ama geldimi bilmiyorumOlurum tabi
14 yumurtlama 15 çatlama canım
14 yumurta, 15 çatlama canım
Teşekkür ederim değerlendirdik umarım güzel sonuç alırız14 yumurta, 15 çatlama canım
13-14-15 in değerlendirilmesi gerek
Çok teşekkür ederim14 yumurtlama 15 çatlama canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?