• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullananlardan tavsiye bekliyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bambisond

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
617
653
53
32
Merhabalar. Bu ayın başında regl sonrası hsg (rahim filmi) çektirdim. Ve bugün kahverengi akıntı şeklinde tam gününde tekrar regl oldum. Kahverengi akıntı biraz kafamı karıştırsada arada böyle oluyordu geçmişte de. Neyse sorum şu bu ay inşallah ovulasyon testi ile takip edeceğim kendimi o günleri doğru değerlendireceğim. Hangi gün başlamalıyım. Nelere dikkat etmeliyim. Yapan ve gebe kalan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum ek olarak farklı tavsiyeleri olan arkadaşların da fikirlerine açığım sevgiler 😍🙏

Merhabalar. Bu ayın başında regl sonrası hsg (rahim filmi) çektirdim. Ve bugün kahverengi akıntı şeklinde tam gününde tekrar regl oldum. Kahverengi akıntı biraz kafamı karıştırsada arada böyle oluyordu geçmişte de. Neyse sorum şu bu ay inşallah ovulasyon testi ile takip edeceğim kendimi o günleri doğru değerlendireceğim. Hangi gün başlamalıyım. Nelere dikkat etmeliyim. Yapan ve gebe kalan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum ek olarak farklı tavsiyeleri olan arkadaşların da fikirlerine açığım sevgiler 😍🙏
Adet bittikten hemen sonra başlayın ilk idrarla olmayacak ve testi yapmadan 2 saat önceden sıvı alımını kesin ben instagramda birgebeningünlügü sayfasından aldım 2. Denememde gebe kaldı inşallah sizde bi an önce gebe kalırsınız🤲🤗

Adet bittikten hemen sonra başlayın ilk idrarla olmayacak ve testi yapmadan 2 saat önceden sıvı alımını kesin ben instagramda birgebeningünlügü sayfasından aldım 2. Denememde gebe kaldı inşallah sizde bi an önce gebe kalırsınız🤲🤗
Teşekkür ederim bende takip ediyorum o sayfayı. Miracle markasından almıştım daha önce onu deneyeceğim

Arkadaşlar bu yumurtlama mı? Hala c daha koyu ama.. ne önerirsiniz
IMG-20210301-WA0006.jpeg

Merhabalar bende ilk defa bu ay ovulasyon testi yapmaya başladım bana da yardımcı olurmusunuz

Kızlar ben de yardım istiyorum .
1 senedir ovs kullanıyorum olmadı ,bu ay pik gördüğümün 3.günü dr gittim ve dr yumurta yok dedi 😱 Ama her ay pik oldu.

Yumurta yoksa bu testlerde 2. çizgi belli hatta pik olur mu?

Bu yumurtalar bu ay olmaz ama diğer ay olabilir mi ?

Ya da dr. yumurta çatladığı için mi göremedi ?...

Bilen bir cevap yazabilir mi ?
Çok mutsuz ve paniğim 😔😭

Arkadaşlar ben adet olduğum günden itibaren 13.günden başladım ovulasyon testine bir haftadır takip ediyorum kendimi çatlamış mı anlayamadım yorumlar mısınız

Eklentiler

• IMG_20210318_142507.jpg
    IMG_20210318_142507.jpg
    109,5 KB · Görüntüleme: 107
Back