Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelik düşünüyorsanız eve kullanın çoğu kişi sonuç almış kk de okuduğum kadarMerhaba ovulasyon testi uygulayıp sonuç alan var mı ne kadar güvenilir ? Lütfen cevap bekliyorum.
Bende aynı markayı bugun kullanmaya başladım silik çizgi çıktıBen laboquick kullandım. Gittigidiyordan aldım. Pcoluyum sanırım bu yüzden doğru sonuç vermedi. Adetimden 3 gün önce pozitif çıkardı. Ama adet düzensizliğiniz yoksa kullanın.
Bende aynı markayı bugun kullanmaya başladım silik çizgi çıktı
Çok teşekkürler 4 gündür uyguluyorum silik çizgi çıkıyor ama bugun adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıdıCanım aciklayayim:
Bu test lh hormonunun pik yaptigi yani yukseldigi gunu belirler bu da su anlama gelirki 24 saat ile 36 saat arasinda yumurtan catlayacak.yani testin pozitif oldugu gunu ve ertesi gunu degerlendir demek.
Amma velakin şöyle bir durum var test lh derecesibi gosterir yumurtanin varligini isoatlamaz yani o ay yumurtan yoksa da test pozitif cikar cunku lh yukselmesi adetin dogal surecidir.hic yumurtan olmadigi halde de oozitif sanabilirsin.
Bu durumda sunu yapman lazim testi yapacaksin ertesi gun vucudunu dinleyeceksin akintin arrti mi ani bir kasik sizlamasi oldu mu gibi bu da yumurtanin varligini ispatlayacak.
Yani test yararli bir sey
Takibini yapiyorum ins gorucem iki cizgiyiIkisinin de ayni koyulukta olmasi gerekiyor canim pozitif saymak icin.silik olması kabul degil
Bu test pozitif değil. Her iki çizginin aynı koyulukta olması lazım. Yapmaya devam et. Umarım hamile kalırsın bu ay sevgilerO zaman yazılanlara göre benimki pozitif değil
Doğru mudur
Bu test pozitif değil. Her iki çizginin aynı koyulukta olması lazım. Yapmaya devam et. Umarım hamile kalırsın bu ay sevgiler
Teşekkür ederim canım :)
Canım aciklayayim:
Bu test lh hormonunun pik yaptigi yani yukseldigi gunu belirler bu da su anlama gelirki 24 saat ile 36 saat arasinda yumurtan catlayacak.yani testin pozitif oldugu gunu ve ertesi gunu degerlendir demek.
Amma velakin şöyle bir durum var test lh derecesibi gosterir yumurtanin varligini isoatlamaz yani o ay yumurtan yoksa da test pozitif cikar cunku lh yukselmesi adetin dogal surecidir.hic yumurtan olmadigi halde de oozitif sanabilirsin.
Bu durumda sunu yapman lazim testi yapacaksin ertesi gun vucudunu dinleyeceksin akintin arrti mi ani bir kasik sizlamasi oldu mu gibi bu da yumurtanin varligini ispatlayacak.
Yani test yararli bir sey
Yumurtlamadan yada yumurtanın çatlamasindan sonra 14 yada 15.gun adet görür kadın..adet kanaması yumurtayı atmak için değil mi ? yani bir kadın adet oluyorsa zaten yumurtlama olmuştur diye biliyorum. yanlış mıyım ?
Bazen yumurtlama olmadan ya da yumurtan çatlamadan da rahim duvarin kalinlastigi icin adet kanamasi yaşarsın. Hatta folikul kistleri bazen adetle atılmadığı dahi oluyor dogum kontol ilaci vs veriliyor kişiye.adet kanaması yumurtayı atmak için değil mi ? yani bir kadın adet oluyorsa zaten yumurtlama olmuştur diye biliyorum. yanlış mıyım ?
Test yok ekte.24-36 saat içinde pik yapıp silinir.kimisinin daha erken olur.sıvı alımına dikkat ediyormusun o da etkileyebilirArkadaslar bende iki aydır ovuluasyon testi yapıyorum . Geçen ay hiç pozitif sonuç göremedim. Bu ay da adetim bittiğinden beri test yapıyorum sadece dün sabah pozitif sonuç gördüm .Akşamına yaptığım test ve bugün yaptığım testler negatif.sizce yumurtlama oldumu ve bu kadar kısa surermi ki. Testi de yoruma atıyorum yorumlarmisiniz.