• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovülasyon testi kullananlar

kızlar benim ovülasyon testlerimi de yorumlar mısınız?

Eklentiler

• IMAG0299.jpg
    IMAG0299.jpg
    18,2 KB · Görüntüleme: 111
tabiki stres yapar ama düzensiz olduğu için benım yumurtlama gününü kaçırmak istemiyorum bıde her koşulda çalışma yapamıyoruz napiyim:KK43:
Merhaba siz ovulasyon testi ile mi hamile kaldınız acaba? Eğer öyle ise testi Nasıl kullandınız ? Saat , su içmeme vs Nasıl yaptınız , hayırlı olsun bu Arada hamileliğiniz

13. Gun cift koyu cizginin oldugu gun.. yani bu 24-36 saat icinde yumurtlamanin olacagini gosterir.. sizin 13-14 ve 15. gunler bos gecirmemeniz lazim..
13. gün boş geçti malesef,dün 14 tü degerlendirdik bugün de bakalım kısmet :KK48:

Son düzenleme:
Ozaman asil yumurtlama yarin :) valla bu bir kac gun calismalara devam :)
benim de kafam karıştı ya 13. gün çift çizgiyi gördük 14.gün yumurtlama dedik bugün 15. gün bu seferde t koyu çıktı anlamadım walla:KK64:

Merhaba siz ovulasyon testi ile mi hamile kaldınız acaba? Eğer öyle ise testi Nasıl kullandınız ? Saat , su içmeme vs Nasıl yaptınız , hayırlı olsun bu Arada hamileliğiniz

teşekkür ederim evet ovülasyonla kaldım 2 denememdi zaten. ben bir sabah on bide akşam 8 de yaptım. yapmadan 3 saat öncesi su içmeyi bırakıyorum zaten işten 6 da çıktığım içinevegidenekadar suiçmedim

Back