- 15 Ağustos 2015
- 4.964
- 3.590
- 133
- 39
ben de almayı düşündüm sonra strese sokar diye vazgeçtim.
tabiki stres yapar ama düzensiz olduğu için benım yumurtlama gününü kaçırmak istemiyorum bıde her koşulda çalışma yapamıyoruz napiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de almayı düşündüm sonra strese sokar diye vazgeçtim.
Merhaba siz ovulasyon testi ile mi hamile kaldınız acaba? Eğer öyle ise testi Nasıl kullandınız ? Saat , su içmeme vs Nasıl yaptınız , hayırlı olsun bu Arada hamileliğiniztabiki stres yapar ama düzensiz olduğu için benım yumurtlama gününü kaçırmak istemiyorum bıde her koşulda çalışma yapamıyoruz napiyim
13. Gun cift koyu cizginin oldugu gun.. yani bu 24-36 saat icinde yumurtlamanin olacagini gosterir.. sizin 13-14 ve 15. gunler bos gecirmemeniz lazim..kızlar benim ovülasyon testlerimi de yorumlar mısınız?
13. gün boş geçti malesef,dün 14 tü degerlendirdik bugün de bakalım kısmet13. Gun cift koyu cizginin oldugu gun.. yani bu 24-36 saat icinde yumurtlamanin olacagini gosterir.. sizin 13-14 ve 15. gunler bos gecirmemeniz lazim..
13. Gun cok onemli degil ama bugunu de degerlendirin :)13. gün boş geçti malesef,dün 14 tü degerlendirdik bugün de bakalım kısmet
13. Gun cift koyu cizginin oldugu gun.. yani bu 24-36 saat icinde yumurtlamanin olaca
13. Gun cift koyu cizginin oldugu gun.. yani bu 24-36 saat icinde yumurtlamanin olacagini gosterir.. sizin 13-14 ve 15. gunler bos gecirmemeniz lazim..
gini gosterir.. sizin 13-14 ve 15. gunler bos gecirmemeniz lazim..[/Q
13. gün boş geçti malesef,dün 14 tü degerlendirdik bugün de bakalım kısmet
bugün öğlen yaptım t çizgi koyu çıktı,kafam karıştı?13. Gun cok onemli degil ama bugunu de degerlendirin :)
Ozaman asil yumurtlama yarin :) valla bu bir kac gun calismalara devam :)bugün öğlen yaptım t çizgi koyu çıktı,kafam karıştı?
benim de kafam karıştı ya 13. gün çift çizgiyi gördük 14.gün yumurtlama dedik bugün 15. gün bu seferde t koyu çıktı anlamadım wallaOzaman asil yumurtlama yarin :) valla bu bir kac gun calismalara devam :)
Merhaba siz ovulasyon testi ile mi hamile kaldınız acaba? Eğer öyle ise testi Nasıl kullandınız ? Saat , su içmeme vs Nasıl yaptınız , hayırlı olsun bu Arada hamileliğiniz