• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi kullananlar yardm acill cevap ok sevincem

cnm ben sabah kalkınca 7:30 yapıyorum ama dün sabah(14.gün)negatifdi.akşam 18:30 da yaptım hafif çıktı bu sabah yaptım belirgindi bence bu gün yumurtlama günüm yani 1 gün önce çıkmıyor bence

Karabiberim,

Bence işi garantiye almak için bugün dahil önümüzdeki 3 gün çalışın derim ben.
a.s.

yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler deneyimlerinizi bilgilerinizi paylaşmanızı bekliyorum ben bugün denedim ama 8 de akşam iki çiz gi çıktı ama t silik çıktı ilk defa yapmama ragmen bazı arkadaşlarda ilk yaptıklarında tek çizgimi çıkıyo yarın yine aynı saate yapcam bakalım ne olacak çok teşşekkür ederim herkeze

Tek çizgide çıkabilir normal,
ancak iki çizgi çıkmasında önemli olan çıkan ikinci çizginin en az diğeri kadar koyu olması lazım.
a.s.

Karabiberim,

Bence işi garantiye almak için bugün dahil önümüzdeki 3 gün çalışın derim ben.
a.s.
canım uğraşıcaz bakalım ama pek ümidim yok çünkü ben dr. yumurta takibi yaptırmıştım o zamanda çalıştıkama olmadı herşey allahtan bide benim çizgiler diğerikadar koyu olmadı bugün yaptım artık daha açık çıkıyor galiba zaman geçti.

Ben 3 gündür yapıyorum. Son 2 gündür silik bir çizgi çıkıyor. Bugün umarım çizgi koyu çıkar. Eğer hep silik çıkarsa yumurtlama olmadığı anlamına mı geliyor?

canım uğraşıcaz bakalım ama pek ümidim yok çünkü ben dr. yumurta takibi yaptırmıştım o zamanda çalıştıkama olmadı herşey allahtan bide benim çizgiler diğerikadar koyu olmadı bugün yaptım artık daha açık çıkıyor galiba zaman geçti.

olsun gerekli çlaışmaları yaptıysanız, sıkma canını. a.s.
eşinin spermlerine bakıldı mı hiç ?

yaa ben bişe diycem kızlar şimdi ben bu testin ilkini yaptım biri net biri silik çıktı ikincisinde daha silik üçüncüde birazdaha belirgün ama tamm nett kırmızı olan çizgi gibimi olcak yoksa ondan biraz dahamı açıkk
kullanma kılavuzunda silik olunca negatif diyo ama bi iyica anlatın gözünüzü seviyim şunu bana dördüncüde öyle yakın çıktı yarın sonuncusunu yapcamm yenimi alıyım yoksa yumurtlama oluyomu kasıklarımdada hafif bi agrı varr ama piskolojik te olabilir ayy kafayıı yedümmmm bilmiyorum bilmiyorumm

canım, yapmaya devam et. Benim de 4 gün silik çıktı çıktı sonra ertesi gün kopkoyu çıktı hiç beklemiyodu, acaba yumurtlamıyorum mu dedim hatta kendi kendime. koyu çıkınca da 24-36 saat içerisinde yumurtlaa gerçekleşecek yazıyor.
bu arada ben de bilen arkadaşlara birşey soracağım. Ben ovulasyon testi ile aynı anda vücut ısımı ölçüyorum. Ovulasyon testine göre pazar günü yumurtlamam gerekiyordu ancak bugün p.tesi sabah ölçtüm vucut ısım yükselmedi. yani aslında yükselmiş ama 36.5-36.6 çıkıyordu hep. Bu sabah 36.7 çıktı. Sizce yumurtladım mı? Bilenler cevaplarlarsa sevinirim çook.

ya kızlar dördüncü beşinciden daha netti dördüncü ve üçüncü yaptıgım daha yakındı ilk çizgiye tam aynı koyulukta degildi ama yakındı ne oldu şimdi beşinci çok silik çıktı galiba ben yumurtlama gününü kaçırdım siz ne dersiniz
yoksa yarın yenisini alıp devammı edeyim bi akıl verinn

canım, yapmaya devam et. Benim de 4 gün silik çıktı çıktı sonra ertesi gün kopkoyu çıktı hiç beklemiyodu, acaba yumurtlamıyorum mu dedim hatta kendi kendime. koyu çıkınca da 24-36 saat içerisinde yumurtlaa gerçekleşecek yazıyor.
bu arada ben de bilen arkadaşlara birşey soracağım. Ben ovulasyon testi ile aynı anda vücut ısımı ölçüyorum. Ovulasyon testine göre pazar günü yumurtlamam gerekiyordu ancak bugün p.tesi sabah ölçtüm vucut ısım yükselmedi. yani aslında yükselmiş ama 36.5-36.6 çıkıyordu hep. Bu sabah 36.7 çıktı. Sizce yumurtladım mı? Bilenler cevaplarlarsa sevinirim çook.

Tuğbacım,ısı ölçümü yapıyorsan, emin olman için şuna dikkat et. Düşük ısıdan sonra en az üç gün artan ısı olması lazım. Sonrasında da yüksek ısı olarak devam etmeli. 0.1 derecelik artışta yumurtlamayı gösterebilir, illa çok artış olacak diye bişi yok. Gebelik altında, ateş ölçme başlığı var, ordan da bakabilirsin örneklere. a.s.

ya kızlar dördüncü beşinciden daha netti dördüncü ve üçüncü yaptıgım daha yakındı ilk çizgiye tam aynı koyulukta degildi ama yakındı ne oldu şimdi beşinci çok silik çıktı galiba ben yumurtlama gününü kaçırdım siz ne dersiniz
yoksa yarın yenisini alıp devammı edeyim bi akıl verinn

Merhaba, ilk defa kullanıyor olduğun için kaçırmış olabilirsin tabi.
Hangi markayı kullanıyorsun? Ben medi smart kullandım, ovulasyon yaklaştığında ikinci çizgi test çizgisi kadar koyu çıkardı. Birde 10. dk sonra oluşan çizgileri dikkate alma.

Bir öneri daha, testi yaptıktan sonra, bir kenara koy ve sürekli bakma. 10. dk. sonunda gidip bak, sürekli bakmak da yanıltıyor insanı

Merhaba, ilk defa kullanıyor olduğun için kaçırmış olabilirsin tabi.
Hangi markayı kullanıyorsun? Ben medi smart kullandım, ovulasyon yaklaştığında ikinci çizgi test çizgisi kadar koyu çıkardı. Birde 10. dk sonra oluşan çizgileri dikkate alma.

Bir öneri daha, testi yaptıktan sonra, bir kenara koy ve sürekli bakma. 10. dk. sonunda gidip bak, sürekli bakmak da yanıltıyor insanı

merhaba teşekkürlerevet bende medi smart aldım ama işte dedigmi gibi çok koyu olmasada 4 cü yaptıgım ilk çizxgiye yakındı beşinci silik çıktı ilk yaptıgım için kaçırmış olabilirim
bide akşam 7 -8 gibi hep yaptım ben ondanda olabilirmi bide su içmem fazla ama diger içecekleri tüketirim daha az tüketmeye dikkat ettim yaptıktan sonra hiç bakmıym ondakka sonra gidip bakıym öylemi anladım sagol ben en iyi si yine alıym önümüzdeki adaeeten başlıyım ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN yardımların için çok teşekkürlerr

kızlar ben aranıza yeni katıldım.çok güzel bir şey kadınlar için bir site hazırlanmış.benım bir sorum var medısmart kullananlara ben medısmart aldım 2 gündür kullanıyorum.ilk gün c çizgi var t de hafıf oluşmuş.ikinci gün de aynı sadece t de biraz daha belirgindi bu ne anlama geliyor.kafamçokkarıştı

ben bu testlerden hiç kullanmadım 3 seneli evliyim bizimde bebğimiz olmuyo bakalım bende alıyım deniyim kimbilir belki tutar bu sefer :))

Back