• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi kullananlar yardm acill cevap ok sevincem

zeytohnm

saglıkla gellll erkegimmm
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
668
3
296
41
İstanbul
dogrumu yazdım bilmiyorum ama yumurtlama günlerini belirleyen testler nekadar dogu kulanan bilen arkadaşlar varmı işe yarıyomu almayı düşünnüyorum kendim belirleyemiyorum tavsiye edebiliceniz bi marka varmıı şimdiden herkeze teşekkürlerr yorumlarınızı bekliyorum

çok teşekkürler konuyu nerde araştırcamı bilmedigim için burda açtım ALLAH gönlüne göre versin canım çok sagoll yardımların için

cnm ben aldım şuan kullanıyorum gitti gidiyodan aldım 25 ytl 10 adet kargoyada5 ytl verdim bakalım işe yarıcak mı

inşallah yarar canım bende almak istiyorum küçükçekmecede oturyorum burdaki ezzaneelelre sordum çarşamba bakırköye gidicem bakıcam orda bulabilirim inşşallah ALLAH gönlüne göre versin tecrübelerini paylaşırsan sevinirim

gebelik bölümne de bak ordada ayrıntılı anlatan kullananarkadaşlar var medi smart diye varmış 27 ytl ona iyi diyolarr bilgin olsun

çok teşekkürler konuyu nerde araştırcamı bilmedigim için burda açtım ALLAH gönlüne göre versin canım çok sagoll yardımların için

ben de kallnıyorum..bu ay başladım..clear plan aletin ismi..bazı eczanelerde satılıyor özel test çubuklarıyla ama biraz pahalı..aklındaki soruları cevaplayabilirim canım..

içinde 5 adet ovulasyon kiti var ve 1 adet gebelik testi var 27.50 ytl kaç günde adet oluyorsan içinde yazıyor zaten örnegin 28 günde adet olan biri adet olduğu gün ilk gün sayıcak ve 10. günü bu testi yapıcak sabah ilk idrarıyla 5 gün hergün aynı saatte ovulasyon kitinde çift çizgi çıktığı gün dahil 3 gün ilişkiye giricek çift çizginin anlamı yumurtlama gerçekleşti 24-48 saatleri arasında çatlıycak demek oluyor o zamanlarda da gebelik oranı yükseliyor tabiki birde kalçanın altına yastık koyulucak ama bel yatakta olucak sadece kalça yastıkta olucak 1 saat kalkılmıycak ilişkiden sonra bundan sonrası Allaha kalmış..

inşallah yarar canım bende almak istiyorum küçükçekmecede oturyorum burdaki ezzaneelelre sordum çarşamba bakırköye gidicem bakıcam orda bulabilirim inşşallah ALLAH gönlüne göre versin tecrübelerini paylaşırsan sevinirim
cnm inşllah bugünde tek çizgi negatif yani 3 gündür yapıyorum daha 7 tane var kullanmadığım bakalım çift çizgiyi nezaman bulucaz

Kızlar,

Bende kullandım ovualsyon testi (Medismart)
En az üç saat boyunca tuvalete gitmeyin ve o sürede normalden fazla sıvı tüketmeyin ve birde sabah idrarı ile yapmayın.
Hergün aynı saatlerde mümkünse öğleden sonra yapın.
Birde pozitif sonuç için, çıkan 2. çizginin en az ilk çizgi kadar koyu olması lazım.

Sorularınız varsa yardımcı olurum.

ya bişe soracam. bu rahimdeki yara hakkında bilgisi olan varmı? yakmak lazım dedi doktor ama ben korktum. acaba çocuk olmasını geciktiri mi?
bir de biz 5 aydır(çocuk istediğimizden beri) ovulasyon zamanı gün aşırı ilişkiye giriyoruz. hergün olursa spermlerin kalitesi düşer diye. acaba böyle bişi varmı? hergün yapsak şansımız artar mı?

ben de kallnıyorum..bu ay başladım..clear plan aletin ismi..bazı eczanelerde satılıyor özel test çubuklarıyla ama biraz pahalı..aklındaki soruları cevaplayabilirim canım..

bugün aldım evet çok sagol sorularım olcak ben bugün aldım benim bazen 26 bazen 27 veya 28 gün sürüyo medi smart aldım ben markası testti kullanma kılavuzunda böyleyse en az sürenden başlayın diyo yani 10 cu gün adetin başılangıcından sonraki ben bugün aldım ve bugün benim 10 uncu günüm sabah idrarıylada kullanmayın yazıyo ögleden sonra 3 veya dört güb diyo hergün ama ben aldıgımda akşam olmuştu acaba akşam yapsam gece veya olmazmı bu konuda bilgin varmı acil cevabını bekliyorum didipırçık

Kızlar,

Bende kullandım ovualsyon testi (Medismart)
En az üç saat boyunca tuvalete gitmeyin ve o sürede normalden fazla sıvı tüketmeyin ve birde sabah idrarı ile yapmayın.
Hergün aynı saatlerde mümkünse öğleden sonra yapın.
Birde pozitif sonuç için, çıkan 2. çizginin en az ilk çizgi kadar koyu olması lazım.

Sorularınız varsa yardımcı olurum.

evet varr teşekkürlerr şimdiden akşam idrarıyla olmazmı bu testt ben bugün alabildim ancak ve 10 gün bugün başlamam gerek 12 gibi yapsam her akşam sonucu iyi vermezmi

cnm inşllah bugünde tek çizgi negatif yani 3 gündür yapıyorum daha 7 tane var kullanmadığım bakalım çift çizgiyi nezaman bulucaz

inşallah bulursun canım deneyimlerini yapılması gereknleri paylaşırsan sevinirim allaha emanet ol allah gönlüne göre versin canımmmmm

Seda♥Recep;2199815 .!.:
zeythonm bakırköyde carouselin karşısındaki melek eczanesinde var medi smart ovulasyon kiti...

evet o ezzaneden aldım son bitane kalmış şansıma çok teşekkürlerr başlıycam inşallahh

evet varr teşekkürlerr şimdiden akşam idrarıyla olmazmı bu testt ben bugün alabildim ancak ve 10 gün bugün başlamam gerek 12 gibi yapsam her akşam sonucu iyi vermezmi

Bunun belli bir saati yok tabi, ben akşam 19:30 gibi yapıyordum testi.
Yaşam tarzına hangi saat uygunsa ona göre yap bence.
Çünkü insan evde daha rahat yapıyor bu tür şeyleri, ben işten eve geldiğim saatleri tercih ediyordum o yüzden. a.s.

Arkadaşlar ben ilk gün 19.30 da yapabildim. Dün yani 2. gün 19.30 da evde olamayacağım için 16.00 da yaptım. İlk gün bişey yoktu ama dün hafif bi çizgi vardı. Aynı saatte yapmadım ama bu sonucu etkilemez değil mi. Bugün de yine 16.00 da yapacağım. Heralde yarın yumurtlama günüm olarak tahmin ediyorum takvim metoduna göre. Bakalım eğer öyleyse yani yarın yumurtlama günümse bugün koyu çizgi mi çıkması gerekir? Ne düşünüyosunuz bu konuda arkadaşlar.

inşallah bulursun canım deneyimlerini yapılması gereknleri paylaşırsan sevinirim allaha emanet ol allah gönlüne göre versin canımmmmm
slm dün sabah yaptım hiçbirşey çıkmadı ama yumurtlama günümdü yani 14. gün ,akşam tekrar yaptım hafif bir 2. çizgi çıktı ,bu sabah yani15. gün yaptım çizgi bayağı belli oldu, dün akşam attığımı çöpten bulup karşılaştırdım bu gün yaptığım daha koyu galiba bugün yumurtluyorum yani akşama çalışma var:))))inş tutar yardımcı oplduysam sevinirim

Arkadaşlar ben ilk gün 19.30 da yapabildim. Dün yani 2. gün 19.30 da evde olamayacağım için 16.00 da yaptım. İlk gün bişey yoktu ama dün hafif bi çizgi vardı. Aynı saatte yapmadım ama bu sonucu etkilemez değil mi. Bugün de yine 16.00 da yapacağım. Heralde yarın yumurtlama günüm olarak tahmin ediyorum takvim metoduna göre. Bakalım eğer öyleyse yani yarın yumurtlama günümse bugün koyu çizgi mi çıkması gerekir? Ne düşünüyosunuz bu konuda arkadaşlar.
cnm ben sabah kalkınca 7:30 yapıyorum ama dün sabah(14.gün)negatifdi.akşam 18:30 da yaptım hafif çıktı bu sabah yaptım belirgindi bence bu gün yumurtlama günüm yani 1 gün önce çıkmıyor bence

Back