18 ocakta yumurtlama olmuş 19 ocakta çatlamış test yaparken sıvı alımına ve saatlere dikkat ettiniz miKızlar adetim biteli bugün 4. Günüm. Dün kırmızı cikti ama t çizgisi daha belirgin hiç olmadı adetlerim hep düzenlidir.ilk kez kullanıyorum. Bugün 2 test yaptım farklı cikiyo.
Ben 17 ve 18 inde ilk idrarla yaptım ilk kez deniyorum öyle Bi bilgim yoktu bugün yaptığım ilk test de sabah yapıldı ama pembe test sivi alımını 3 saat birakmistim o şekilde yaptim18 ocakta yumurtlama olmuş 19 ocakta çatlamış test yaparken sıvı alımına ve saatlere dikkat ettiniz mi
İlk idrar doğru sonuç göstermez diye biliyorum canım ya dediğim gibi sıvı alımına ve aynı saatlerde yapmaya özen göster doğru sonuçları o şekilde alabilirsinBen 17 ve 18 inde ilk idrarla yaptım ilk kez deniyorum öyle Bi bilgim yoktu bugün yaptığım ilk test de sabah yapıldı ama pembe test sivi alımını 3 saat birakmistim o şekilde yaptim
Bakalım bu günden sonra nasıl verecek bende zaten sasirdim nasıl oldu da 9. Gün pik oldu diyeİlk idrar doğru sonuç göstermez diye biliyorum canım ya dediğim gibi sıvı alımına ve aynı saatlerde yapmaya özen göster doğru sonuçları o şekilde alabilirsin
Bende şaşırdım akıntıdan da tahmin edebilirsin yoğun kıvamlı akıntı yumurta akı gibiBakalım bu günden sonra nasıl verecek bende zaten sasirdim nasıl oldu da 9. Gün pik oldu diye
Daha ilk kez bugün biraz akıntı gördüm dediğiniz gibi sabah ilk idrarla yaptığım için yanlış çıktı büyük ihtimalBende şaşırdım akıntıdan da tahmin edebilirsin yoğun kıvamlı akıntı yumurta akı gibi
Benimde bitiminden 3.gün sonra çift çizgi aynı koyulukta gördüm böyle hatta sonraları hep silik ve şuan yalnızca tek kontrol çizgisi var haftaya pazar regl günüm ozamana belli olur ama doktora da gideceğim bu yumurtlama mo yoksa testmi yanlış anlamadımBide böyle adetten sonra hemen 3. Gün yumurtlama olur mu adetim 6 gün sürdü 9. Gün yumurtlama diye gosteriyo normalde 14 15 16 . Gün derler hep tuhaf geldi böyle olan var mi
Olabilir aslında ama ben sabah ilk idrarla yaptığım için doğru olduğunu düşünmüyorum bide akıntı o gün hiç yoktu bugün 1de yine yapicam bakalım nasıl cikicak atarimBenimde bitiminden 3.gün sonra çift çizgi aynı koyulukta gördüm böyle hatta sonraları hep silik ve şuan yalnızca tek kontrol çizgisi var haftaya pazar regl günüm ozamana belli olur ama doktora da gideceğim bu yumurtlama mo yoksa testmi yanlış anlamadım
Bide adetin ilk gününden mi 9. Gün yoksa adetten sonra mı 9. GunBenimde bitiminden 3.gün sonra çift çizgi aynı koyulukta gördüm böyle hatta sonraları hep silik ve şuan yalnızca tek kontrol çizgisi var haftaya pazar regl günüm ozamana belli olur ama doktora da gideceğim bu yumurtlama mo yoksa testmi yanlış anlamadım
Adetin ilk gününden itibaren 9.gün oldu benimBide adetin ilk gününden mi 9. Gün yoksa adetten sonra mı 9. Gun
Ben ilk defa ovülasyon denedim ve sanırım hamileyim hem ovülasyon hem erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktıKızlar galiba test doğruymuş çünkü git gide silik cikiyo akıntı daha yeni bugün sümük kıvamında geldi ama sonuç bu aksam tekrar deniycem
Yaa hayırlı olsun inşallah öyledir yaz burayaBen ilk defa ovülasyon denedim ve sanırım hamileyim hem ovülasyon hem erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?