Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi kullananlar lütfen yardım !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

karanmasal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2018
322
194
103
37
Merhaba hanımlar.. konudan anlaşıldığı gibi hamile kalmak istiyorum bende.. 4. Ayım ama malesf henüz olmadı.
Ben bu ay ovülasyon testine başlamak istiyorum
fakat hangi gün başlamalıyım ?
Saat kaç gibi ?
Bu ay 1 gün sürdü, o yüzden kafam karıştı,..
Test yaptım negatif ama aşırı sancı var.. Salı günü doktora gideceğim kısmet olursa..
Lütfen tecrübeli anneler yardım !!!!

ABF35846-6B8E-4104-BE0B-8CDAABA7793C.jpeg

Ovülasyon testlerine başlangıç olarak genelde adetten sonra başlayın diyorlar. Adetin kaç günde oluyorsa(döngüsü) ona göre başlaman gereken günler var. Ben Temmuz’da ovülasyon testlerine başladım. Adetim 28günde bir oluyor ve genel olarak benim yumurtlamam 14-15.gün olması lazımmış. Ama benim yumurtlamam 11-12.günlerde oluyor. Yani kişiden kişiye değiştiği için adetin biter bitmez başlamalısın bence. Ben adetimin son bitiş gününde başlıyorum:KK16:
Bu ay 1 gün sürdü dediğin adetin mi?

Adet bitince başlayın ikinci çizgi birinciden koyu olduğu zaman sabahlar olmasın:halay:

Ovülasyon testlerine başlangıç olarak genelde adetten sonra başlayın diyorlar. Adetin kaç günde oluyorsa(döngüsü) ona göre başlaman gereken günler var. Ben Temmuz’da ovülasyon testlerine başladım. Adetim 28günde bir oluyor ve genel olarak benim yumurtlamam 14-15.gün olması lazımmış. Ama benim yumurtlamam 11-12.günlerde oluyor. Yani kişiden kişiye değiştiği için adetin biter bitmez başlamalısın bence. Ben adetimin son bitiş gününde başlıyorum:KK16:
Bu ay 1 gün sürdü dediğin adetin mi?
Evet adetim 1 gün sürdü ve kesildi.. test yaptım gebelik Yok.. ama kasık ağrılarım var..
Benim döngüm de 28..
Peki saat kaç ta yapmam gerekir ? Ve hep aynı saat mi olmalı ??

Adetiniz bittiği an başlayın ben her gün saat 6 gibi yapardım akşam. Her günü de not alırdım kesinlikle çok işe yarıyor

Hep aynı saatlerde yapılması daha doğru sonuç veriyor. Ama benim gibi yoğun bir çalışma tempon varsa saatler değişik oluyor. Adetin biter bitmez başla yapmaya. Ama 1 gün süren adetin için bir doktora görün istersen:110:

Merhaba hanımlar.. konudan anlaşıldığı gibi hamile kalmak istiyorum bende.. 4. Ayım ama malesf henüz olmadı.
Ben bu ay ovülasyon testine başlamak istiyorum
fakat hangi gün başlamalıyım ?
Saat kaç gibi ?
Bu ay 1 gün sürdü, o yüzden kafam karıştı,..
Test yaptım negatif ama aşırı sancı var.. Salı günü doktora gideceğim kısmet olursa..
Lütfen tecrübeli anneler yardım !!!!
Regliniz 28 günde 13-14.gün pik yapması gerekir ama geç yumurtlama veya erken yumurtlamada olabilir sanırım ben 5 gün öncesinden falan başlıyorum yapmaya biraz stres yapıyor insanda ama iyi sonuç alan çok :21:sabah ilk lavaboya çıkıyorum mesela 7 gibi sonra en az 2 saat su almadan 11 gibi tekrardan lavaboya çıkıyorum bence bu saatler yapmak daha iyi günün ilerleyen saatlerinde daha silik görüyorum ama yumurtladığım zaman o gün hangi saatte yaparsam yapayım direk koyu çıkmıştı beklemeden tutmadı ama olsun heyecan verici :KK53:

Kızlar aranızda pko olup ovulasyon testinden sonuç alan var mı ? Son adetim 1,5 ayda olmaya başladı. Malesef yumurtlama günlerim hiç tutmuyor birbirini.

Ovulasyon testi denesem sonuç alır mıyım sizce ?

Kızlar aranızda pko olup ovulasyon testinden sonuç alan var mı ? Son adetim 1,5 ayda olmaya başladı. Malesef yumurtlama günlerim hiç tutmuyor birbirini.

Ovulasyon testi denesem sonuç alır mıyım sizce ?
Canim bende bu ay ovulasyon testi kulladim 15.ve 16 gun kirmizilari gorunce bos gecrmedk sonra adetime 1 hafta kala yine kirmizi oldu ovulasyon testi 3 4 gun simdi 2 gunum geciyor beklemedeyim ama ovulasyon testi ise yaradimi diyede merak etmiyor degilim yada ilac kullandim ondan adetim gecti diye dusunuyorum

Canim bende bu ay ovulasyon testi kulladim 15.ve 16 gun kirmizilari gorunce bos gecrmedk sonra adetime 1 hafta kala yine kirmizi oldu ovulasyon testi 3 4 gun simdi 2 gunum geciyor beklemedeyim ama ovulasyon testi ise yaradimi diyede merak etmiyor degilim yada ilac kullandim ondan adetim gecti diye dusunuyorum

Sende de pko var mı ?

Back