Ovulasyon testi kullananlar çatlamadan kaç gün sonra adet oldunuz?

egtmcanne

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2024
513
100
31
Kızlar merhaba? Ovuladyonda çatlamadan kaç gün sonra adet oldunuz? Benim 19 çatlamaydı 16 gün geçti ama hala adet olmadım. Neden olabilir?

Kızlar merhaba? Ovuladyonda çatlamadan kaç gün sonra adet oldunuz? Benim 19 çatlamaydı 16 gün geçti ama hala adet olmadım. Neden olabilir?
Gebelik testi yaptınız mı ?ben genelde 14.gün oluyorum ama bir defa benimde böyle olmuştu biraz daha geç olmuştum. Daha önce doktorum da şunu demişti gerçekten yumurtlama olmuş ve çatlamışsa ve gebelikte oluşmamışsa 14.gün adet olunur demişti

Gebelik testi yaptım negatif. Yumurtlama oldu bence çünkü testim pikti t c den daha koyuydu. Acaba kiste falan mı dönüştü adet olacakmış gibi ağrılarım var çok hafif. 19 undan sonra catlama oldu sonra 24 ünde testim bu defa da iki çizgi aynı koyulukta çıktı. Sonra baya silikleşti acaba o zaman da mı yumurtladım diyorum.

Olabilir canım yumurtlama olmamıştır derken çatlamamıştır o testlerde insan yapımı sonuçta yüzde yüz doğruyu gösteriyor diyemeyizki bak bu ay aynısı başıma geldi yumurtlama gördüm aradan 14 gün geçti adet olmadım sonra ovalayın yaptım tekrar pik hatta iki gün pikti değerlendirdim silikleşti sonra Şuan beklemedeyim

Anladım benim ondan sonraki 3 4 gün tam silikleşti. 24 ten sonraki yani. Ama 19 dan 21 e kadar biraz koyuydu. Anlamadım. Tesirm bitene kadar yaptım silikti mesela baya. 24 ü yumurtlama diye hesaplasam 25 catlama, üzerinden 10 gün geçmiş oluyor. Ayın 7 8 inde regl olmam gerekiyor. O güne kadar bekleyip olmazsam doktora bi görünürüm artık. Çözemedim bu işi

18 gece 12 de testim pik olduğu için 19 sayıyorum. Gerçi o gün de silikleşmiş. Sonraki testlerim de böyle. Sizce 24 pozitif mi?

Eklentiler

• 4B732124-2FC4-4CF8-A8F0-E93CA4A7A6B7.jpeg
    154,5 KB · Görüntüleme: 24
18 gece 12 de testim pik olduğu için 19 sayıyorum. Gerçi o gün de silikleşmiş. Sonraki testlerim de böyle. Sizce 24 pozitif mi?
Pozitif canim sunu söyleyebilirim sana. Herkesin dongusu farkli biliyosun. Yumurtlama sonrasi 14 gun sonrada regl olabilirsin 16 gun sonrada.. ben ilk ovulasyon kullandığımda 14 du sonrakilerde 15 ya da 16 devam etti zaten her ay ayni suredede olmadim. Zatrn 4 ay kullandım ovulasyon testini. Bundan sonrada almayı dusunmuyorum akisina birakmak istiyorum

Bende kullanmam herhalde ya çok stres yaptı bende. Bakalım kaçıncı günü olucam merakla bekliyorum. Gebelikle ilgili bu ay umudum kalmadı.

Bende kullanmam herhalde ya çok stres yaptı bende. Bakalım kaçıncı günü olucam merakla bekliyorum. Gebelikle ilgili bu ay umudum kalmadı.
Evet herkes oyle diyor bende stres yaosin istemiyorum biraktim sirf biraz takip edeyim demistim her ayda gordum. Gerek yok zaten eskiden ovulasyon mu varmis akisina birak canim insallah hayirlisiyla tum isteyenlerre sana bana nasip olur

Evet herkes oyle diyor bende stres yaosin istemiyorum biraktim sirf biraz takip edeyim demistim her ayda gordum. Gerek yok zaten eskiden ovulasyon mu varmis akisina birak canim insallah hayirlisiyla tum isteyenlerre sana bana nasip olur
İnsallah canım aminnn gönlümüzce olsun benim dünden beri adet olacakmış giib hafif kasık ağrım var ama olmadım daha. Bi de göğüs ağrım özellikle ucu. Bekliyorum bat ı 2 gün geçti.

İnsallah canım aminnn gönlümüzce olsun benim dünden beri adet olacakmış giib hafif kasık ağrım var ama olmadım daha. Bi de göğüs ağrım özellikle ucu. Bekliyorum bat ı 2 gün geçti.
Hadiiii inşallah güzel haberlerini alırız canım bekle 7 gün geçmesini. Şuan için erken olur zaten. Ben diğer aya başlıyorum bu ay eşim yanımda değil

Hadiiii inşallah güzel haberlerini alırız canım bekle 7 gün geçmesini. Şuan için erken olur zaten. Ben diğer aya başlıyorum bu ay eşim yanımda değil
İnsallah bi iki gün daha bekliycem bakalım ne olur bilmiyorum bi kaç kez kasıgıma ani sancı girip çıktı bugün. O beni şüphelendirdi. Sonuç alırsam yazıcam olumlu olumsuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…