Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullananlar bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

married_woman

ALLAH KİMSEYİ ÇARESİZ BIRAKMASIN...
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2017
942
649
33
SAT 25 EKİM
BAT 22 EYLÜL
Kızlar yumurtlama günüm 8inde ama ben daha öncede kullandım ovulasyon testi hic eşit kırmızı gormedim 2 önce bir test yaptim ekteki şekildeydi ve bundan sonrası geri acik renkte çıkıyor acaba yumurtlamam olmuş mudur? Kafam cok karışık

Eklentiler

• 20170906_003651.jpg
    20170906_003651.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 4.073
IMG_5533.JPG

Canım selamlar, SAT'ın 25 Ağustos olmasın? Benim de 25 Ağustos'tu. 22 Eylül BAT. Bu testi SAT'ından itibaren ne zaman yapmaya başladın? Şu an bu test negatif duruyor. Ama eğer 25 Ağustos'tan sonra iki çizgiyi de aynı koyulukta gördüysen bu test yumutanın çatladığını gösterir.

Benim de seninle aynı olduğu için LH testimi yolluyorum. Ben sanırım 15. günde yumurtladım. 14 LH'nin pik yaptığı gün gibi.

Eki Görüntüle 2042459

Canım selamlar, SAT'ın 25 Ağustos olmasın? Benim de 25 Ağustos'tu. 22 Eylül BAT. Bu testi SAT'ından itibaren ne zaman yapmaya başladın? Şu an bu test negatif duruyor. Ama eğer 25 Ağustos'tan sonra iki çizgiyi de aynı koyulukta gördüysen bu test yumutanın çatladığını gösterir.

Benim de seninle aynı olduğu için LH testimi yolluyorum. Ben sanırım 15. günde yumurtladım. 14 LH'nin pik yaptığı gün gibi.
Canim hic aynı koyulukta olmadi hep boyle ama çizgi belli baya ama tam koyu degil evet yanlışlık olmus ekim deil ağustos olacaktı insallah bebisin bu ay sana mutlu haberi verir :)

Canim hic aynı koyulukta olmadi hep boyle ama çizgi belli baya ama tam koyu degil evet yanlışlık olmus ekim deil ağustos olacaktı insallah bebisin bu ay sana mutlu haberi verir :)

Amin canım, Rabbim dileyen herkese nasip etsin. O zaman canım senin geç yumurtlama durumun olabilir BAT'a kadar testlere devam etsen iyi olur sanki. Çünkü LH'nin en yüksek olduğu durumda 'T' çizgisi cidden 'C'den bile koyu oluyor. Teyze kızımın da geç yumurtlama durumu var. 2 kızına öyle hamile kaldı. :)

Amin canım, Rabbim dileyen herkese nasip etsin. O zaman canım senin geç yumurtlama durumun olabilir BAT'a kadar testlere devam etsen iyi olur sanki. Çünkü LH'nin en yüksek olduğu durumda 'T' çizgisi cidden 'C'den bile koyu oluyor. Teyze kızımın da geç yumurtlama durumu var. 2 kızına öyle hamile kaldı. :)
Hic yumurtlama olmadan adet olunmaz demi yanlış bilmiyorsam benm klomenle bile 1 yumurtam gelişti yumurta tembelliği var ama dr kendi haline bırak dedi kelimenden sonrada ben uğraşmadım: (

Canım
Hic yumurtlama olmadan adet olunmaz demi yanlış bilmiyorsam benm klomenle bile 1 yumurtam gelişti yumurta tembelliği var ama dr kendi haline bırak dedi kelimenden sonrada ben uğraşmadım: (
canım bence daha var yumurtlAmana bak Zaten tembellik varmış sen testlerini her 3. 4 arası sıvı alımına dikkAt ederek yapmaya devam et bendede yumurta tembelliği bar 37. Gün pik yaptı o güne kadar hep seninki gibiydi bak bu şekil olursa yumurtLama oluyo

Eklentiler

• IMG_1969.PNG
    IMG_1969.PNG
    134,3 KB · Görüntüleme: 3.158

Umutsuz olma kardeşim, bak böyle bir durumun da varmış. İnşaallah @meltem151515515 gibi yumurtlaman olur. Testlere devam…

Bir de yumurtlama ve adet farklı olaylar, yumurtlama olmadn adet olunduğu durumu okumuştum.

Hayıt suyu iç canım geliştiriyor ama sabırla testlere devM inşallah yakalarsın

mutlusarıpapatya senle sat ve batımız aynı ve ben adet bitimi basladım birgün arayla denedik taki 6 eylül en son tarih denedik brliktelik oldu.malesef diğer günler misafir ve bas agrısı diye atladık sence sansım nasıl yaaa bu ay bosunamı gecti çok üzüldüm

Kızlar desteğiniz icin tesekkur ederim devam ediyorum ALLAH insallah birgün bizede yaşatır o duyguyu :anneadayı::KK200:

Bugun ki testimde bu şekilde kizlar

Eklentiler

• 20170911_125510.jpg
    20170911_125510.jpg
    23,6 KB · Görüntüleme: 1.338
SAT 25 EKİM
BAT 22 EYLÜL
Kızlar yumurtlama günüm 8inde ama ben daha öncede kullandım ovulasyon testi hic eşit kırmızı gormedim 2 önce bir test yaptim ekteki şekildeydi ve bundan sonrası geri acik renkte çıkıyor acaba yumurtlamam olmuş mudur? Kafam cok karışık
Can. Bence yumurtlama 14 ü olmjs

Can. Bence yumurtlama 14 ü olmjs
Inşallah olmuştur canim hep ayni renk çıkıyor silik degil hep bu şekild e çıkıyor 3 gun önce gebelik testi yaptim o negatif belki gebelik varsa oyle çıkıyordur diye ama yok silik degil hep belirgin ama cok koyu degil

Back