Ovülasyon testi kullanan ve hamile kalan arkadaşlar yardım

jansela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
92
1
86
44
İstanbul
arkadaşlar ovülasyon testi kullanmaya karar verdim ama hangi marka alıcağıma karar veremedim sizin kullandıklarınız hangisi ve en iyi olanı hangisi yardımcı olurmusunuz işe yararmı sizce adetlerim düzensiz olduğu için kullanmak istiyorum çünkü günümü bulmakta çok zorlanıyorum kullanıpta ne kadar sürede hamile kaldınız yazarsanız sevinirim

canim ben bu ay kullandim ve su an hamileyim muhtesem bisey cok kolay ve hemen sonuc veriyo ben clearblue digital ovaluasyon testi kullandim siddetle tavsiye ederim

ayy canım benim hayırlı olsun umut gibi geldi bana sözlerin yumurtlama gününde gülen dimi ayrıca ne kadar zamandır hamile kalamıyordun.nerden ve ne kadara aldın bu testi içinde sadece 5 çubuk var yetiyormu

canim uc aydir ugrasiyodum evet gulen surat olan icinde 7 tane cikiyo ben 100 kusur milyona aldim ama deger vallaha benimki 7. cubukta belirdi yoksa bir test daha alicaktim kesin al

kızlar bende yeni bugun hatta ovülasyon testi aldım asıl adet günüm yarın fakat testlerim negatif çıkmıştı ve adet sancımda var sanki geldi gelicek...ve tahminimce gelirde hiç yanılmadım çünkü :((( benim ovülasyon testimin adı medi smart sarı uzun kutuda acaba bu nasıl güvenilirmidir acaba içinde 5 tane var ???

Bende medi smart kullandım ilk ay hamile kalmışdım içinde 5 tane var pozitifi gördükden 24-36 saat sonra çatlıyor

arkadaşlar medismart ovülasyon testini nerden aldınız bende almak istiyorum en acilinden çünki 3-4 gün sonra yumurtlama günlerim nolur bilgi verin canlarım

canım eczanelerde satılıyor sor birine yoksa getirttir idrarla yapılanı de içinde 5 tane var zaten yaklaşık belirle yumurtlama zamanını ona göre kullan.

Bende medi smart kullandım ilk ay hamile kalmışdım içinde 5 tane var pozitifi gördükden 24-36 saat sonra çatlıyor

pozitifi gordukten sonrami iliskiye girilmeli yoksa yumurta catladiktan sonrami iliskiye girmeliyiz.cevabiniz icin simdiden tesekkurler.:nazar:

canim uc aydir ugrasiyodum evet gulen surat olan icinde 7 tane cikiyo ben 100 kusur milyona aldim ama deger vallaha benimki 7. cubukta belirdi yoksa bir test daha alicaktim kesin al

canım gittigidiyorda aynı ürün digital gebelik testi hediyeli çok daha ucuza. 65 falan. ben ordan almıstım. hemen kargo yaptılar. ertesi gün aldım. henuz hamıle değilim.

ben 27.50 ytl ye aldım 2 kutu aldım !!..bende o anda sorduğumda yoktu bi yere tel ettiler sipariş verildi daha sonra uğrayıp aldım !!..ben onları adet gelicek diye aldım ama bugun adet günümdü daha adetim yokk bide hamile olurmuşum yazık olucak okadar parada verdim :)))) ama sanmam gelir diye düşünüyorum aynen öyle sancım var birde bugun adetimin tam günü bu sabahta test yaptım negatif silik çizgi bile yok ve sanırım bu ayda yokk :((

pozitifi gordukten sonrami iliskiye girilmeli yoksa yumurta catladiktan sonrami iliskiye girmeliyiz.cevabiniz icin simdiden tesekkurler.:nazar:

Bence işini şansa bırakma yaklaşık tehlikeli günlerini hesapla ve 48 saatte bir ilişkiye girmeye başla testide her gece hep aynı saatte yap ve prespektusune uyarak yap bence pozitifi görünce bir ilişkiye gir çünkü pozitifi gördüğün an 24 yada 48 saat içinde çatlayacak demekdir sonra 32 saat geçirt ikinci kez ilişkiye gir sonra tekrar bir 32 saat daha say yani demek istediğim şuki teste tamamen bağlı kalma sen işini şansa bırakma

arkadaşlar gittigidiyorda wondfo diye ovülaston testleri var çok uygun fiyata kullanan varmı işe yararmı sizce acil cevap verirseniz sevinirim düzensiz adet gördüğüm için adetimden sonra hergün yapıcam zaten bügün yarın biter heman almam gerekiyor

Merhaba, ben geçen gün eczaneden 25 TL'ye Galenik ovülasyon testi aldım, bugün adetin 11.günü ilk kez kullandım negatif.. Ama 5 gün ardarda kullanılacakmış, yetmezse bir 5li daha alıcam artık.. Çoğunlukla 5 yeterli gelir yazıyor.. inş :)kaydirigubbakcemile2

kızlar o testlere hiç para vermeyin içinden 5 tane çıkıyo 50 TL. tükürükle yapılan testler var sınırsız 78 TL. Bir kere verin o parayı defalarca kullanın derim ben.

Nasıl kullanılıyor kızlar bunlar bana bi anlatın detaylıca....

arkadaşlar gittigidiyorda wondfo diye ovülaston testleri var çok uygun fiyata kullanan varmı işe yararmı sizce acil cevap verirseniz sevinirim düzensiz adet gördüğüm için adetimden sonra hergün yapıcam zaten bügün yarın biter heman almam gerekiyor

merhaba canım.ben bu markanın testlerini kullandım.benim de çok düzensizdi adetlerim. o yüzden sayısının fazla olması ve ucuz olması nedeniyle tercih ettim.ilk ay yumurtlamayı tespit ettim ama hamile kalamadım. 2.ay daha bilinçli olunca tutturduk:))tavsiye ederim.100 liralık ürünlerle aynı işi görüyor. hem sayısı fazla olduğu için her gün rahat rahat yapabiliyorsun.

Nasıl kullanılıyor kızlar bunlar bana bi anlatın detaylıca....

Mayıs ayında bende ovulasyon kiti kullanmaya başladım.İlk aldığım 5 li pahalı testlerden biriydi.5 tane adetin bitim tarihinden itibaren kullanmaya başlayacağın için çok yetersiz kalıyor.Haziran ayında netten corenin kendi sayfasından ovulasyon kitlerinden aldım 20 tane.
Eşim çok sık yurtdışı yurtiçi seyahat ettiği için benim için kurtarıcı oldu diyebilirim.Haziran 13 de eşimle birlikte olmamızın sonucunda 15 Haziranda ovulasyon kitinde çift çizgiyi gördüm ve temmuz başında hamile olduğumu öğrendim.
İdrarla yapılan kitlerden düşünyorsan coreyi,tükürükle yapılan mikroskopik kitten düşünüyorsan da ebay dan almanı tavsiye ederim.Ebayda yarı yarıya fark ediyor.

Mayıs ayında bende ovulasyon kiti kullanmaya başladım.İlk aldığım 5 li pahalı testlerden biriydi.5 tane adetin bitim tarihinden itibaren kullanmaya başlayacağın için çok yetersiz kalıyor.Haziran ayında netten corenin kendi sayfasından ovulasyon kitlerinden aldım 20 tane.
Eşim çok sık yurtdışı yurtiçi seyahat ettiği için benim için kurtarıcı oldu diyebilirim.Haziran 13 de eşimle birlikte olmamızın sonucunda 15 Haziranda ovulasyon kitinde çift çizgiyi gördüm ve temmuz başında hamile olduğumu öğrendim.
İdrarla yapılan kitlerden düşünyorsan coreyi,tükürükle yapılan mikroskopik kitten düşünüyorsan da ebay dan almanı tavsiye ederim.Ebayda yarı yarıya fark ediyor.

Anladım canım benim adetlerimde düzensiz.Bu ayda bekleyim adet görürsem alıcam.Adet biter bitmezmi başlanıo.Çift çizgiyi görünce hemen mi girlio ilişkiye..

Back
X