ovulasyon testi kullanan var mi yardim edin?

Hatice27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2008
875
1
aranizda ovulasyon testi kullanan var mi?benim elimde bes tane var. ne zaman yapmaya basliycam, pozitif gosterdigi gun mu ilskiye girilcek bilmiyorum.yardim eder misiniz?

sana bi link gönderiyorum oraya son 3 adetinin ilk günlerini yaz.. gebe kalman için en şanslı 2 tarih verecek o tarihler arası elindeki testleri uygula, tabii ki 2 çizgi çıkan yumurtlama günün oluyor..o gün ilişkiye girersen muhtemelen tutacaktır..ben eylülde karar verdim bebek için ovülasyon testi alıp uyguladım ilk seferde allahın izniyle hamile kaldım..darısı başına inşallah canım...

''doktornevra.com'' orada otomatik hesaplayıcılar var oradan ne zaman gebe kalabilirimi tıkla..

cevabin için tesekkur ederim canim.ben ekim ayinda asilama yaptirdim olmadi adetim bugun basladi.benim adetlerim duzensiz oluyo.bazen 30 gunde bazen 40 gunde, bu seferde 36 gunde oldu.sanirim bu durumda bes taneden fazla kullanmam gerekecek.

cevabin için tesekkur ederim canim.ben ekim ayinda asilama yaptirdim olmadi adetim bugun basladi.benim adetlerim duzensiz oluyo.bazen 30 gunde bazen 40 gunde, bu seferde 36 gunde oldu.sanirim bu durumda bes taneden fazla kullanmam gerekecek.

adet düzensizliği varsa 5 tane kesinlikle yetmez..ama takibini iyi yap inşallah tutturursun...dualarımız seninle

X