Ovulasyon testi kullanan arkadaslar bkrmsnz

melikeecgl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2017
1.006
858
43
Kızlar merhaba bu ay ovulasyon testiyle yumurtlama takibi yaptım geçen hafta salı çarşamba çift çizgiyi yakaladık ilişkide oldu o günlerde daha sonra devam ettim testi yapmaya 1 hafta geçmesine rağmen hala tamamen siliklesmedi dün ve bugün yaptığım testlerde bunlar kasıklarim da ara ara batma olması dışında başka bir belirtim de yok bat 15 mart yardımcı olursanız sevinirim :)

Eklentiler

• 20170307_192407-1.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 89

Cnm böyle çıkmasıda negatif 1 hafta geçsede 2 gün geçsede ya hiç çizgi olmaz silikte olda negatiftir bildiğim kadarı ile

Cnm böyle çıkmasıda negatif 1 hafta geçsede 2 gün geçsede ya hiç çizgi olmaz silikte olda negatiftir bildiğim kadarı ile
Canım.kistten korktum ben yumurtlama günüm geçmesine rağmen bu testin hala 2.çizgiyi göstermesi kist olabilir anlamına da geliyormuş sağol cevabın.için :)

Canım.kistten korktum ben yumurtlama günüm geçmesine rağmen bu testin hala 2.çizgiyi göstermesi kist olabilir anlamına da geliyormuş sağol cevabın.için :)

Onun hakkında pek fikrim yok ama şöyle söyleyim ben bu testi hiç kullanmayı bilmiyorken yapmıştım adetten 1 gün sonra yine böyle çıktı fakat kistim yoktu iyi düşün iyi olsun :)

Zaten hep oyle cikiyor yani iki cizgi hep oluyor önemli olan T cizgisi ve C cizgisinin ayni koyulukta olmasi..Adet döngünüz eger 28 gunse 11. günden itibaren yapmaya baslayin..ben hatta bazen adet bitiminden 2 gun sonra basliyorum günleri kacirmamak icin..Ama kist belirtisi degil kesinlikle..

Koyu olduğu günler de de ilişki oldu umarım tutmuştur teşekkürler :)

Benim yaptigim hataya siz düsmeyin,ben hep o koyulukta ve bir gun oncesinde iliski olursa yeterli saniyordum ama aslinda o testte iki cizgi ayni koyulukta olunca yumurtlamanin 36 saat icinde herhangi bir saatte olacagi anlamina geliyor :) ben koyu cizgileri yakaladiktan sonraki günler iliskiye dikkat etmiyordum halbuki o gunler de cok cok onemli :)

Evet siliklesmeye ilk başladığı zamanlarda çok.önemli o günlerden birinde de oldu iliski zaten yumurta o günlerde catliyormus ve içeride sperm olması çok önemli :)

Canım bnde kullandım koyu olduğu günü değerlendirdik baktım Ertesi gün daha koyu o günüde değerlendirdik ertesi gün baktım silindi sabahındada değerlendirdik çok şükür

Canım bnde kullandım koyu olduğu günü değerlendirdik baktım Ertesi gün daha koyu o günüde değerlendirdik ertesi gün baktım silindi sabahındada değerlendirdik çok şükür
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :) bende 2 aydır folik asit kullanıyorum bu ayda test aldım öncesini sonrasını değerlendirdik hep :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…