• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi kullanalar hangi marka daha iyidir

Cksevyrm

Dinazor olaydım da bunları görmeseydim
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
643
363
53
32
Slm ben ovulasyon testi almak istiyorum en iyi marka hangisidir adetlerim duzensiz ve uygun fiyatli bilinen bi marka ariyorum benim gibi bu konuda bilgi almak isteyenler buraya yazarmisiniz

Bende ovülasyon testi arayışındayım. Buradaki arkadaşlar genelde gittigidiyor dan almışlar. Acaba güvenilir olurmu ki? Bir de birkaç marka var o sitede. Ovula, labuquick , surelab ... Acaba hangisini alsak? Labuquick hakkında olumlu yorum yok fazla

Bende ovülasyon testi arayışındayım. Buradaki arkadaşlar genelde gittigidiyor dan almışlar. Acaba güvenilir olurmu ki? Bir de birkaç marka var o sitede. Ovula, labuquick , surelab ... Acaba hangisini alsak? Labuquick hakkında olumlu yorum yok fazla
Clear blue var bide ama oda cok pahali guvenipte o kadar para vermekte zor

Clear blue var bide ama oda cok pahali guvenipte o kadar para vermekte zor
Clearblue ya baktım ama pahalı. O kadar para verilmez bence. Çünkü kaç kere yapacağımız belli değil. Hem çok olsun hem uygun fiyat olsun deyince laboquick alıcaz sanırım

kesınlıkle predictor en iyisi ben suralab almıstım hiç çift cızgı yoktu pisikolojm bozulmustu yumurtlamıyor muyum diye

Ya arkadaşlar İstanbul'daki eczanelerde satılmıyormu bu ovülasyon testi? Eşim internetten almayalım diyor. Eczaneden alan arkadaşlar hangi semtten aldınız acaba

Öyle yapayım bari. Geçen gün bir eczaneye sordum orda çalışan eleman öyle birşey yok dedi.

Back