Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Clear blue var bide ama oda cok pahali guvenipte o kadar para vermekte zorBende ovülasyon testi arayışındayım. Buradaki arkadaşlar genelde gittigidiyor dan almışlar. Acaba güvenilir olurmu ki? Bir de birkaç marka var o sitede. Ovula, labuquick , surelab ... Acaba hangisini alsak? Labuquick hakkında olumlu yorum yok fazla
Siz kullandinizmi bu markayi sonuc nedirpekikesinlikle labaquick
Clearblue ya baktım ama pahalı. O kadar para verilmez bence. Çünkü kaç kere yapacağımız belli değil. Hem çok olsun hem uygun fiyat olsun deyince laboquick alıcaz sanırımClear blue var bide ama oda cok pahali guvenipte o kadar para vermekte zor
Bende ovülasyon testi arayışındayım. Buradaki arkadaşlar genelde gittigidiyor dan almışlar. Acaba güvenilir olurmu ki? Bir de birkaç marka var o sitede. Ovula, labuquick , surelab ... Acaba hangisini alsak? Labuquick hakkında olumlu yorum yok fazla
Ya arkadaşlar İstanbul'daki eczanelerde satılmıyormu bu ovülasyon testi? Eşim internetten almayalım diyor. Eczaneden alan arkadaşlar hangi semtten aldınız acaba
canım eczaneye soyle 2 gunde getryr
Öyle yapayım bari. Geçen gün bir eczaneye sordum orda çalışan eleman öyle birşey yok dedi.
Avm lerdeki eczanelerde varmıdır acababüyük lüks eczaneler getrtyr canm genelde mahlle arasndakıler o da neyms dyr :)
Avm lerdeki eczanelerde varmıdır acaba
bilmyrm canm ben gitti gidiyordan aldm predictor arkadasm ecz ye getrttı sprarş üzerne getryrlar yalnız ovulasyon testi de erken gebelik testi getrmesimler :)