Ovulasyon testi koyu çizgi

psikolojikdanismannnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2024
43
11
27
Merhaba arkadaşlar. Ovulasyon testi ile yumurtamamı takip ediyorum 21 Ekim pazartesi pik gördüm. 22sinde aynı saatte yeniden yaptım ve çatlamıştı. Dün ve bugün yine aynı koyulukta devam ediyor çizgi bu normal midir?
Fotoğrafları ekliyorum. (Sonda eklediğim innovita bugünün testi)

Eklentiler

• IMG_4822.jpeg
    IMG_4822.jpeg
    206,3 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_4837.jpeg
    IMG_4837.jpeg
    148,5 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_4848.jpeg
    IMG_4848.jpeg
    70,8 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_4854.jpeg
    IMG_4854.jpeg
    228,5 KB · Görüntüleme: 75
Merhaba arkadaşlar. Ovulasyon testi ile yumurtamamı takip ediyorum 21 Ekim pazartesi pik gördüm. 22sinde aynı saatte yeniden yaptım ve çatlamıştı. Dün ve bugün yine aynı koyulukta devam ediyor çizgi bu normal midir?
Merhaba . Bendede böyle oluyor bende anlam veremiyorum ve işin içinden çıkamıyorum o yuzden tesi yapmayı bırakıyorum çatlamadan sonra

Çatlamissa silik çıkması normal bu hormon hep vardır

Hormon vücudumuz da oldu için silik çıkar yumurtlama zamanı pik olur çatlat siliklesir

Umarım hayırlısı :) siz de benzer bi başlık açmışsınız sanırım şimdi gördüm
Evet benim de 18 ekimde pikti ovu testim ama testler negatif maalesef. 24 ekimde tekrar pike yakındı aynı koyuluktaydı baya. Hatta kaşık ağrılarım da olmuştu. Acaba iki defa mı yumurtladım yada gebelikten dolayı mı dedim ana ondan değil. İki defa yumurtlamış olabilirim yada yeterince büyütmeden catlamıs da olabilir. Adet olmayı bekliyorum bakalım.

Evet benim de 18 ekimde pikti ovu testim ama testler negatif maalesef. 24 ekimde tekrar pike yakındı aynı koyuluktaydı baya. Hatta kaşık ağrılarım da olmuştu. Acaba iki defa mı yumurtladım yada gebelikten dolayı mı dedim ana ondan değil. İki defa yumurtlamış olabilirim yada yeterince büyütmeden catlamıs da olabilir. Adet olmayı bekliyorum bakalım.
Ne zaman Bat gününüz

Ne zaman Bat gününüz
Normalde çok düzensiz gecikir genelde. Ama bu ay yumurtlamaya göre hesaplayınca bugün yarın olmam gerek ama belirti yok hafif kaşık ağrısı oluyor arada ve yoğun akıntı var o kadar. Ne regl oldum ne de testim pozitif anlamadım. Bir de 24 te ovulasyon pozitifti o zaman olduysa 7 di bat günü. Yani hersey çok karıştı bende :)

Yumurtlamanın ğzerinden 16 gün geçti bugün.
17. Günde yapılması gerekiyor diyor bir gebenin günlüğü ebru hanım ama bilmiyorum ben bu döngümün 14. Günü 21 ekimde pik gördüm ovulasyona göre hesaplayınca benim de bugün olmam lazım genelde 16. Günde görüyordum piki ve 32. Günde regl oluyordum. Benim de karışık bugün olacaksam henüz olmadım 32 ise ben de 7-8ini bekliyorum :)

17. Günde yapılması gerekiyor diyor bir gebenin günlüğü ebru hanım ama bilmiyorum ben bu döngümün 14. Günü 21 ekimde pik gördüm ovulasyona göre hesaplayınca benim de bugün olmam lazım genelde 16. Günde görüyordum piki ve 32. Günde regl oluyordum. Benim de karışık bugün olacaksam henüz olmadım 32 ise ben de 7-8ini bekliyorum :)
Günlerimiz yakınmıs ben laboquick marka kullanıyorum ovulasotn testini. İyi de bi marka aslında olumlu sonuç alan çok var ama bende pcos olduğu için de etki etmemiş olabilir. Gerçi koyuluk barizdi ama çözemedim ya. Siz sonucunuzu yazar mısınız olumlu olumsuz? Ben de yazarım umarım dilediğimiz gibi olur :)

Günlerimiz yakınmıs ben laboquick marka kullanıyorum ovulasotn testini. İyi de bi marka aslında olumlu sonuç alan çok var ama bende pcos olduğu için de etki etmemiş olabilir. Gerçi koyuluk barizdi ama çözemedim ya. Siz sonucunuzu yazar mısınız olumlu olumsuz? Ben de yazarım umarım dilediğimiz gibi olur :)
Yazarım tabii inşallah gönlümüzden geçen olur ben de bu ay bir gebenin günlüğü ve innovita ile takip ettim innovita biraz daha hassas sanırım. Laboquick de innovita gibiydi ilk ay onu kullanmıştım ben de. Pcosta nasıl oluyor bilmiyorum. İnşallah hayırlı haberler alırız 😌

Pik ve sonraki günlerim böyle sizce 24 de pik yada pozitif mi? Yada acaba 21 de mi catladı

Eklentiler

• 1A66C42F-E5EB-4B69-98BF-0E8ED1429A58.jpeg
    1A66C42F-E5EB-4B69-98BF-0E8ED1429A58.jpeg
    154,5 KB · Görüntüleme: 39
X