- 30 Ekim 2016
- 1.328
- 470
- 123
Evet t çok koyuysa ya da adetin geciktiyse yap sendeÇok koyu olunca hamile mi olunuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet t çok koyuysa ya da adetin geciktiyse yap sendeÇok koyu olunca hamile mi olunuyor
Bu şekilde koyuEvet t çok koyuysa ya da adetin geciktiyse yap sende
Bu gebelik testimi ovu mu? Eğer ovu testiyse gebelik testi yapBu şekilde koyu
Adet günü ovülasyon pozitif çıkınca mı hamilelik var diyebiliriz? Nasıl oluyo anlamadım pekGöğüs ağrım vardı sonra geçti bir hafta sonra şiddetli ağrıdı midem bulandi.dün değil dünden önceki gün kan verdim 9 kusur çıktı bugünde verdim 42.95 çıktı geç döllenme oldu benim adet günümde ovulasyon poztifiti çünkü hadi senden de hayrlı haberler inşallah canım
Ovulasyon testiyle gebelik testi farklı . Ben adet günümde yumurtladmAdet günü ovülasyon pozitif çıkınca mı hamilelik var diyebiliriz? Nasıl oluyo anlamadım pek
Adet gnuu olan ilişkiden hamile kaldimAdet günü ilişkiye girmiştin, ondan mı hamile kaldın yoksa o gün hamileymişsinde o yüzden mi pozitif çıkmış ovulasyonun?
Pcos var mı sizde pekiOvulasyon testiyle gebelik testi farklı . Ben adet günümde yumurtladm
HayrPcos var mı sizde peki
Anladım bende var. O yüzden ilaçla regl oluyorum. Yumurtalama gününü bilemiyorum 3gündür test yapıyorum
Rabbim gönlünüze göre versin inşallahAnladım bende var. O yüzden ilaçla regl oluyorum. Yumurtalama gününü bilemiyorum 3gündür test yapıyorum
Kizlar merhaba ben adetten bir gün önce ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı değerlendirdik ... O günde ben şansa beta HCG yaptırdım negatif çıkmıştı . Sonra adet günüm geldi tekrar test yaptım bu sefer c silik t siyaha yakın çıktı adet günümde yumurtladim şaka gibi :) o günüde degerlendirdik bugün de ovulasyon testi yaptım siliklesti şimdi yumurtlama gerceklesmismi oluyor . Adet olmadım hala adetten öncede göğüsüm agrirdi kasık ağrım olurdu ama bu sefer göğüs ucum ağrıyor yumurtlama pik olduğu günden beri tutmusmudur bilmiyorum Allah blir 112 kiloyum o yüzden hamile değilimdir kilodan ötürü diyorum ama bı yandan da ya tuttuysa diyorum dua edinnböyle birsey başına gelen varsa yazsın lütfen konuşmaya ihtiyacım var...pik olan ovulasyon testini ekledim
Kızlar merhaba 2022 yazıyor ama ben yeni okudum ben de yeni tes yaptım fakat’T tarafı çok kırmızı çözemedim kafam karıştı sizce ne olabilirEvet bende gebeliğimi ovulasyon testi yapmıştım adet günümde şüphelenip gebelik testi yaptım ovu benimde böyle çıkmıştı