- 25 Temmuz 2023
- 8
- 1
- 29
-
- Konu Sahibi yasemn0510
24 temmuz pikKızlar merhaba ilk defa ovülasyon testi kullanıyorum. Ama hangi günler yumurtlama günü anlayamadım. Âdetim beş gün sürdü. Bittiği günden hemen ertesi gün yani 15 Temmuz’da testi yapmaya başladım. 22 Temmuz yumurtlama günü gibi geldi ama emin değilim şimdi inceleyip bakıyorum 24 Temmuz daha net iki çizgi gibi. Yardımcı olur musunuz hangisi yumurtlama günü anlayamıyorum yoksa daha yumurtlama yok mu15 Temmuz’dan bugüne kadar düzenli ilişki oldu. Özellikle 20 Temmuz’dan sonra yumurtlama gününe denk getirebilmek için kaçırmamak adına her gün ilişki oldu diyebilirim. Testleri her gün saat 17:00’te yaptım. Lütfen yardımcı olur musunuz yumurtlama var mı pozitiflik var mı
Teşekkür ederim24 temmuz pik
Pik ne demek ? Yani pik olunca çatlamış mı oluyor acaba24 temmuz pik
Orasından emin değilim bende de birebir ayni test. Bugün denicem trsti ondan sonra anlıcam çatlamayi. Ama sende de bende de 2 ci test daha solgun bence çatlama gibiTeşekkür ederimpeki sence çatlama olmuş mu 25 Temmuz’da
Hayır pik çıktıysa 24-36 saat içinde çatlayacak demektir. Normalde pike kadar günde 1 test yapılıyor. Pik görüldüyse ve zamanınız kısıtlıysa (eşiniz gidecekse ve s) tüm gün evdeyseniz uzun aralıkla 2 defa yapa bilirsininiz. Ancak pik görüldüyse teste gerek kalmadan 3 gün deneme yaparsanız günde 2 defa teste ihtuyaç kalmaz.Pik ne demek ? Yani pik olunca çatlamış mı oluyor acaba
Teşekkür ederimHayır pik çıktıysa 24-36 saat içinde çatlayacak demektir. Normalde pike kadar günde 1 test yapılıyor. Pik görüldüyse ve zamanınız kısıtlıysa (eşiniz gidecekse ve s) tüm gün evdeyseniz uzun aralıkla 2 defa yapa bilirsininiz. Ancak pik görüldüyse teste gerek kalmadan 3 gün deneme yaparsanız günde 2 defa teste ihtuyaç kalmaz.
24 Temmuz yumurtlama 25 Temmuz çatlama olmuş günleri değerlendirin mutlaka
Hayır pik çıktıysa 24-36 saat içinde çatlayacak demektir. Normalde pike kadar günde 1 test yapılıyor. Pik görüldüyse ve zamanınız kısıtlıysa (eşiniz gidecekse ve s) tüm gün evdeyseniz uzun aralıkla 2 defa yapa bilirsininiz. Ancak pik görüldüyse teste gerek kalmadan 3 gün deneme yaparsanız günde 2 defa teste ihtuyaç kalmaz.
Banada yorum yapar mısınız en som teklı olan da bugün24 Temmuz yumurtlama 25 Temmuz çatlama olmuş günleri değerlendirin mutlaka
Testiniz nerede?Banada yorum yapar mısınız
Tek li olanı da bugün yaptımTestiniz nerede?
görüntü kalitesine göre pek emin olamadım 20 ve 21 i pik gözüküyorBanada yorum yapar mısınız en som teklı olan da bugün
Aynen 20 21 pik oldu ama catlama olmadı mi acaba sankı bugün bir tık silikleşti ilk defa kullanıyorum hiç bilgim yok napmalıyım bilmiyorumgörüntü kalitesine göre pek emin olamadım 20 ve 21 i pik gözüküyor
21 den sonra silikleşmişAynen 20 21 pik oldu ama catlama olmadı mi acaba sankı bugün bir tık silikleşti ilk defa kullanıyorum hiç bilgim yok napmalıyım bilmiyorum
Umarım çatlamıştır canım inşallah hayırlısıyla yumurtlama gördüğümden beri bel ağrım ve göğüslerimde hassasiyet var Allahım bana da nasip etsin inşallah21 den sonra silikleşmiş
Canım teşekkür ederim o günleri değerlendirdim inşallah güzel haberi buraya da yazarım24 Temmuz yumurtlama 25 Temmuz çatlama olmuş günleri değerlendirin mutlaka
Silik gibi duruyor sanırım pozitif değilKızlar selam benimkini de yorumlar mısınız lütfen bu pozitif mi biraz daha beklemeli miyim bundan öncekiler hiç bu kadar koyu değildi hep silikti