Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi ile Yardımınıza İhtiyacım Var..!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet babalar günü için güzel bi sürpriz olur :))
Amin canım benim inşallah Allah'ım banada nasip eder o mutluluğu:))
Yarın tekrarlicam inşallah olumlu sonuç alırsam güzel bir bebiş zıbını felan alırım

Rabisscyln benimde ovü testim hala tek çizgiye dönmedi 9 haziranda iki çizgi eşitti.ama hala silik te olsa var.sizin yazdiklarinizi okudugumda umut oldunuz bana.bende bu ay ilkkez test kullandim.23 yada 24 bat bekliyorum.bende teste devam edicem.inş sizin gibi koyu oldugu günü bende görürüm.kan tahlilindede hayirli haberler almanizi dilerim.

Oyyy canım saolasın bende ilk kullanınca neyin ne olduğunu bilmiyodur çoğu kişiye sordum ve baktımki ovu testiyle gebeliği öğrenen çok gördüm ve neden benimde olmasın dedim adete 8.9 gün kala başladım ilk silikken günden güne koyulaşmaya başladı belki olabilirmi dedim ve oldu allahıma şükür ovu tam koyulaşana kadarda gebelikde hiç çizgi yoktu bakyım ki gebelikte çizgi oluşuyor bugünde yaptım bugünde silik çizgi vardı...

Allahım inşallah benim gibi isteyen herkeze tez zamanda bebişini yollar

Insallah canim bu mübarek günlerde rabbim isteyen her keze nasip eder inşallah

Kuzum aylardir birlikte topiklerde geziyoruz bi kucuk mucize bekliyoruz senin yuzunu gulduren rabbim insallah benimde yuzumu guldurur son durumunu mutlaka paylas takipteyim bide neler yaptinda bebis oldu anlat ki bizede bi yol olur belki

Kuzum aylardir birlikte topiklerde geziyoruz bi kucuk mucize bekliyoruz senin yuzunu gulduren rabbim insallah benimde yuzumu guldurur son durumunu mutlaka paylas takipteyim bide neler yaptinda bebis oldu anlat ki bizede bi yol olur belki
Kan vermedim adette olmadım hamileyim o kesin artık da keyfim yok eşim canımı sıktı iyice bunaldım vallahi ben neler yapıyorum o neler..

Bu ay hiç birşey yapmadım ayamı bile kaldırmadım ovu testi kullandım koyu gördüğüm gün birlikte oldum bu ay nerdeyse çok az birlilte olduk

Kızlar adetim 15gün geçti test negatif ovu testi aldım bugün meraktan yaptım sonuç bu acaba daha yeni mi yumurtlucam yoksa geç döllenme falanmı bilemedim

Eklentiler

• IMG_1762.PNG
    230,4 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…