- Emoji Skoru
- 2.659
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi Rabisscyln
-
Yarın tekrarlicam inşallah olumlu sonuç alırsam güzel bir bebiş zıbını felan alırımEvet babalar günü için güzel bi sürpriz olur :))
Amin canım benim inşallah Allah'ım banada nasip eder o mutluluğu:))
Insallah canim beklemek zor ama guzel gunler yakin Allah'in izniyleSaolasın canım eğer kanda çıkarsa o zaman sevinmeye başlicam
Aynen öyle ama yapcak birşey yok yarın bir olsunda testi tekrarlicamInsallah canim beklemek zor ama guzel gunler yakin Allah'in izniyle
KuzuEşimle görümceme ev geziyoruz şuanda sağlık oca kapalı p.tesi kan veririm
İnşallah canımmm rabbim umarım bu sefer üzülmeme engel olurInsallah hamilesindir
Kuzu
Oyyy canım saolasın bende ilk kullanınca neyin ne olduğunu bilmiyodur çoğu kişiye sordum ve baktımki ovu testiyle gebeliği öğrenen çok gördüm ve neden benimde olmasın dedim adete 8.9 gün kala başladım ilk silikken günden güne koyulaşmaya başladı belki olabilirmi dedim ve oldu allahıma şükür ovu tam koyulaşana kadarda gebelikde hiç çizgi yoktu bakyım ki gebelikte çizgi oluşuyor bugünde yaptım bugünde silik çizgi vardı...Rabisscyln benimde ovü testim hala tek çizgiye dönmedi 9 haziranda iki çizgi eşitti.ama hala silik te olsa var.sizin yazdiklarinizi okudugumda umut oldunuz bana.bende bu ay ilkkez test kullandim.23 yada 24 bat bekliyorum.bende teste devam edicem.inş sizin gibi koyu oldugu günü bende görürüm.kan tahlilindede hayirli haberler almanizi dilerim.
Insallah canim bu mübarek günlerde rabbim isteyen her keze nasip eder inşallahOyyy canım saolasın bende ilk kullanınca neyin ne olduğunu bilmiyodur çoğu kişiye sordum ve baktımki ovu testiyle gebeliği öğrenen çok gördüm ve neden benimde olmasın dedim adete 8.9 gün kala başladım ilk silikken günden güne koyulaşmaya başladı belki olabilirmi dedim ve oldu allahıma şükür ovu tam koyulaşana kadarda gebelikde hiç çizgi yoktu bakyım ki gebelikte çizgi oluşuyor bugünde yaptım bugünde silik çizgi vardı...
Allahım inşallah benim gibi isteyen herkeze tez zamanda bebişini yollar
Kuzum aylardir birlikte topiklerde geziyoruz bi kucuk mucize bekliyoruz senin yuzunu gulduren rabbim insallah benimde yuzumu guldurur son durumunu mutlaka paylas takipteyim bide neler yaptinda bebis oldu anlat ki bizede bi yol olur belkiOyyy canım saolasın bende ilk kullanınca neyin ne olduğunu bilmiyodur çoğu kişiye sordum ve baktımki ovu testiyle gebeliği öğrenen çok gördüm ve neden benimde olmasın dedim adete 8.9 gün kala başladım ilk silikken günden güne koyulaşmaya başladı belki olabilirmi dedim ve oldu allahıma şükür ovu tam koyulaşana kadarda gebelikde hiç çizgi yoktu bakyım ki gebelikte çizgi oluşuyor bugünde yaptım bugünde silik çizgi vardı...
Allahım inşallah benim gibi isteyen herkeze tez zamanda bebişini yollar
Amannnn vermedim kan adette olmadım şimdiye olurdum hayırlısı olsun hamileyim onu kesin artık da keyfim yok fazla
Kan vermedim adette olmadım hamileyim o kesin artık da keyfim yok eşim canımı sıktı iyice bunaldım vallahi ben neler yapıyorum o neler..Kuzum aylardir birlikte topiklerde geziyoruz bi kucuk mucize bekliyoruz senin yuzunu gulduren rabbim insallah benimde yuzumu guldurur son durumunu mutlaka paylas takipteyim bide neler yaptinda bebis oldu anlat ki bizede bi yol olur belki
Aminn inşallah rabbim yanımızda olsunInsallah canim bu mübarek günlerde rabbim isteyen her keze nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?