- Emoji Skoru
- 7.738
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi Rabisscyln
-
Amin canım Allah razı olsun...Kaç yaşındasın 4 yıl olmuş inşallah bebişin tutarda size merhabe der 24 haziran erken canım bekle biraz daha allahım yüzünü güldürğr inşallah
İnşallah olmazsın canım yıl dönümünüze güzelbir hediye olur ikiniz içindeAmin canım Allah razı olsun...
26 yaşındayım canım.. inşallah tutar tek isteğim sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi olmak...
Evet canım 24 haziran erken olabilir..
En iyisi 29 haziran evlilik yıl dönümde yapmak... tabi adet olmazsam...
Inşallah canım benim..İnşallah olmazsın canım yıl dönümünüze güzelbir hediye olur ikiniz içinde
Canım ovu testim bugün çok koyu çıktıInşallah canım benim..
Allah'ım sana bana ve bizim kadar çok isteyen herkese versin...
Canım gebelik şuanda daha belli off heyecan yaptımmmmNe hafifi canım bariz ortada tam net belli işte :))))
Ama diğerinde göremedim test bozuk mu ne...
Canım hamilesin galiba ya git bi kan ver gel...
Kız sen hala burda mısın sağlık ocağına doğru koşsana :))))Canım gebelik şuanda daha belli off heyecan yaptımmmm
Eşimle görümceme ev geziyoruz şuanda sağlık oca kapalı p.tesi kan veririmKız sen hala burda mısın sağlık ocağına doğru koşsana :))))
Ama tabi oruç değilsen...
Eşine söyleme sürpriz yap
Doğru bugün haftasonu kapalı olur...Eşimle görümceme ev geziyoruz şuanda sağlık oca kapalı p.tesi kan veririm
Eşim yanımda zaten testleri gördü işlerimiz var özelde olsun gidememDoğru bugün haftasonu kapalı olur...
Özele git dicem eşin var yanında sürpriz olmaz ozaman
P.tesiyi beklemekten başta çare kalmadı...
Hem adet günün gelmiş olur daha iyi sonuç verir..
Hmm anladım canım. Ozaman beklemekten başka bişey yok :))Eşim yanımda zaten testleri gördü işlerimiz var özelde olsun gidemem
Ağzından bal damlıyor kızzzHmm anladım canım. Ozaman beklemekten başka bişey yok :))
Aman zaten hamilesin öğrenmek için p.tesiyi beklesende olur yani:)))
Ağzından bal damlıyor kızzz
Kızzz inşallah yarın ovu testiylr gebeliği tekrarlicam alsana babalar günü hediyemmkız bütün testlerin pozitif.. hadi 1 gün 2 gün 3 gün yumurtlama diyelim.. anacım hepsi pozitif. A mübarek her gün tavuk gibi yumurtlayacak halin yok ya
Bal gibide hamilesin işte.. banada dua et benimde sağlıklı bebeğim olsun
Ovulasyon testiyle gebelik ogrenilebiliyor muuu? Nasil oluyor ovuslasyon gibi koyu olunca hamile oldugunuzu mu gosteriyorM insallah guzel haberler alirsiniz <3Kızzz inşallah yarın ovu testiylr gebeliği tekrarlicam alsana babalar günü hediyemm
İnşallah kuzummm senin için en hayırlısı olsun rabbim kucağına en tez zamanda bir bebiş yollarlar inşallah
Evet canım öğreniliyor ovulasyon testin koyuysa tabi yumurtlamıyorsan o gün gebelik var demek benim bat 19 bugün sabah yaptım gebeliktede 2.çizgi vardıOvulasyon testiyle gebelik ogrenilebiliyor muuu? Nasil oluyor ovuslasyon gibi koyu olunca hamile oldugunuzu mu gosteriyorM insallah guzel haberler alirsiniz <3
Cok sevindiiim hayirli olsun caniimEvet canım öğreniliyor ovulasyon testin koyuysa tabi yumurtlamıyorsan o gün gebelik var demek benim bat 19 bugün sabah yaptım gebeliktede 2.çizgi vardı
Saolasın canım eğer kanda çıkarsa o zaman sevinmeye başlicamCok sevindiiim hayirli olsun caniim
Evet babalar günü için güzel bi sürpriz olur :))Kızzz inşallah yarın ovu testiylr gebeliği tekrarlicam alsana babalar günü hediyemm
İnşallah kuzummm senin için en hayırlısı olsun rabbim kucağına en tez zamanda bir bebiş yollarlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?