- Emoji Skoru
- 2.659
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi Rabisscyln
-
Adete 3 gün var hala çift çizgi miKızlar ben 3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum 16.günde koyu iki çizgi gördüm hamileyim dedim kanda negatifi gördüm adetim 1 gün geçti 2.5 gün adet oldum normalde 6 gün olurdu 10 gün sonra 3 gün açık kahve lekem oldu adete 8.9 gün kala felan gebelik testleri yaptım negatif şuanda konumuza dönersek ...
Ovu testi sipariş ettim adet bitikten 4.5 gün sonra elime geldi başladım yapmaya 2 kez koyu çizgi gördüm değerlendirdim tabi bat 19 benim ovu testine devam ediyorum veeee ovu testiyle hamile olduğunu öğrenenleri görünce acaba olurmu dedim bata 3 gün var her gün sabahları yapmaya devam ettim hiç öyle iyice silikleşme felan yok kafam karıştı iyice benim...
Evet resimleri attım resime göre biraz daha koyu sonuncularAdete 3 gün var hala çift çizgi mi
Resimde de çok net canım ama yumurtlama bu kadar uzun sürmez ki..Evet resimleri attım resime göre biraz daha koyu sonuncular
Testler öyle karışık olanlardan değil bilindik onaylıResimde de çok net canım ama yumurtlama bu kadar uzun sürmez ki..
Ben hiç ovulasyon testi yapmadım canım..
Ama adete 3gun kala yumurtlanmaz diye biliyorum...
Ya testler bozuk yada hamilesin...
Bende ilk defa bu ay çatlatma iğnemi vurdurdum...
Inşallah ikimizde hamile oluruz....
13 haziranda vurdurdum iğnemi ilk deneme tutmaz diye ümitlenmiyorum canım...Testler öyle karışık olanlardan değil bilindik onaylıtavsiye üzerine aldım bende ilkkez kullandım ben adet öncesi yumurtlamıyorum zaten ve ovu testiyle hamileliği öğrenenleri duyunca bide ben yapayım adet gününe kadar dedim ama silikleşmiyorda inşallah bebişim yerleşmiştir...
Ne zaman vurdurdu iğneni ? 13.günden sonra test felan yap derim
Kızz daha 3 gün olmuş 10 gün sonra test yap ogüne kadar hergününü boş geçirme elinden geldiğince..13 haziranda vurdurdum iğnemi ilk deneme tutmaz diye ümitlenmiyorum canım...
Ozaman sende hamilelik var :)))
Dr hangi günler yapmamız gerekiyor yazdı kağıda.. :))))Kızz daha 3 gün olmuş 10 gün sonra test yap ogüne kadar hergününü boş geçirme elinden geldiğince..
Ümitlenmekte istemiyorum fazla inşallah vardır eşime babalar günü hediyesi olur çok istiyoruz ya hadi hayırlısı miğdemde bulanıyor şuanda öğleden somrada çok fena bulandı ya hayırlısı
Kalanlarda var kız ümidini yitirme ben 3 kez vuruldum tutmadı orası ayrıdaDr hangi günler yapmamız gerekiyor yazdı kağıda.. :))))
Iki gün üst üste yapıyoruz 1 gün ara veriyoruz...
Inşaallah hamile kalırım ama burda okuduğum kadarıyla hiç ilk çatlatma iğnesiyle hamile kalan yok...
Canım kan versene yarın bu kadar belirti varken ne diye duruyorsun?
Bilmiyorum ki canım ben pek ümitli değilim..Kalanlarda var kız ümidini yitirme ben 3 kez vuruldum tutmadı orası ayrıdane bileyim bat geçmeden vermeyeyim dedim ya negatifse diye çok korkuyorum bu zamana kadar hep negatifi görsüm
O korku bende de var 8 aydır negatif düşünn halimiBilmiyorum ki canım ben pek ümitli değilim..
Biliyorum o korkuyu bende de var o korku her ay negatifi görünce artık ister istemez korkuyor insan
Ben 4 yıldır görüyorum o negatifiO korku bende de var 8 aydır negatif düşünn halimiama korkunun ecele faydası yok inşallah son denemen olue
İnşallah kız bolca dua et nu ramazan ayı bizim için hayırlı olur inşallah ilkmi senindeBen 4 yıldır görüyorum o negatifi
Inşallah ikimiz içinde son olur artık bu bekleme...
Evet canım ilk...İnşallah kız bolca dua et nu ramazan ayı bizim için hayırlı olur inşallah ilkmi seninde
Kaç yaşındasın 4 yıl olmuş inşallah bebişin tutarda size merhabe der 24 haziran erken canım bekle biraz daha allahım yüzünü güldürğr inşallah24 haziranda da eşimin doğum günü..
Acaba doğum gününde test mi yapsam :))))
Ama çok erken olur yaignenin etkisiyle hamile çıkarsam boşuna sevindirmeyeyim adamcağızı..
En iyisi evlilik yıl dönümü daha garanti olur hem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?