Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi ile Yardımınıza İhtiyacım Var..!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Rabisscyln

Bu göbüşde de artık bir bebiş büyüyoooor :D
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.659
Puanlar
48
Kızlar ben 3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum 16.günde koyu iki çizgi gördüm hamileyim dedim kanda negatifi gördüm adetim 1 gün geçti 2.5 gün adet oldum normalde 6 gün olurdu 10 gün sonra 3 gün açık kahve lekem oldu adete 8.9 gün kala felan gebelik testleri yaptım negatif şuanda konumuza dönersek ...

Ovu testi sipariş ettim adet bitikten 4.5 gün sonra elime geldi başladım yapmaya 2 kez koyu çizgi gördüm değerlendirdim tabi bat 19 benim ovu testine devam ediyorum veeee ovu testiyle hamile olduğunu öğrenenleri görünce acaba olurmu dedim bata 3 gün var her gün sabahları yapmaya devam ettim hiç öyle iyice silikleşme felan yok kafam karıştı iyice benim...

Bugün sabah yaptığım

Eklentiler

• 20170616_105959-1.jpg
    7,9 KB · Görüntüleme: 169
20 dk felan oluyor yapalı tam net çıkmadı ama gözüküyor

Eklentiler

• 20170616_201344-1.jpg
    13,7 KB · Görüntüleme: 163
Adete kaç gün kala ovu testi iyice silikleşiyor bilenler yardımcı olursa sevinirim..

Bu yakın zamanda yaptıklarım diğerlerini bir arada toplayıp poşete koymuştum malesef

Eklentiler

• 20170616_205203-1.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 179
Adete 3 gün var hala çift çizgi mi

Evet resimleri attım resime göre biraz daha koyu sonuncular
Resimde de çok net canım ama yumurtlama bu kadar uzun sürmez ki..
Ben hiç ovulasyon testi yapmadım canım..
Ama adete 3gun kala yumurtlanmaz diye biliyorum...
Ya testler bozuk yada hamilesin...
Bende ilk defa bu ay çatlatma iğnemi vurdurdum...
Inşallah ikimizde hamile oluruz....

Testler öyle karışık olanlardan değil bilindik onaylı tavsiye üzerine aldım bende ilkkez kullandım ben adet öncesi yumurtlamıyorum zaten ve ovu testiyle hamileliği öğrenenleri duyunca bide ben yapayım adet gününe kadar dedim ama silikleşmiyorda inşallah bebişim yerleşmiştir...

Ne zaman vurdurdu iğneni ? 13.günden sonra test felan yap derim

13 haziranda vurdurdum iğnemi ilk deneme tutmaz diye ümitlenmiyorum canım...
Ozaman sende hamilelik var :)))

13 haziranda vurdurdum iğnemi ilk deneme tutmaz diye ümitlenmiyorum canım...
Ozaman sende hamilelik var :)))
Kızz daha 3 gün olmuş 10 gün sonra test yap ogüne kadar hergününü boş geçirme elinden geldiğince..

Ümitlenmekte istemiyorum fazla inşallah vardır eşime babalar günü hediyesi olur çok istiyoruz ya hadi hayırlısı miğdemde bulanıyor şuanda öğleden somrada çok fena bulandı ya hayırlısı

Dr hangi günler yapmamız gerekiyor yazdı kağıda.. :))))
Iki gün üst üste yapıyoruz 1 gün ara veriyoruz...
Inşaallah hamile kalırım ama burda okuduğum kadarıyla hiç ilk çatlatma iğnesiyle hamile kalan yok...
Canım kan versene yarın bu kadar belirti varken ne diye duruyorsun?

Kalanlarda var kız ümidini yitirme ben 3 kez vuruldum tutmadı orası ayrıda ne bileyim bat geçmeden vermeyeyim dedim ya negatifse diye çok korkuyorum bu zamana kadar hep negatifi görsüm

Kalanlarda var kız ümidini yitirme ben 3 kez vuruldum tutmadı orası ayrıda ne bileyim bat geçmeden vermeyeyim dedim ya negatifse diye çok korkuyorum bu zamana kadar hep negatifi görsüm
Bilmiyorum ki canım ben pek ümitli değilim..
Biliyorum o korkuyu bende de var o korku her ay negatifi görünce artık ister istemez korkuyor insan

Bilmiyorum ki canım ben pek ümitli değilim..
Biliyorum o korkuyu bende de var o korku her ay negatifi görünce artık ister istemez korkuyor insan
O korku bende de var 8 aydır negatif düşünn halimi ama korkunun ecele faydası yok inşallah son denemen olue

İnşallah kız bolca dua et nu ramazan ayı bizim için hayırlı olur inşallah ilkmi seninde
Evet canım ilk...
Dua etmez olur muyum hiç hemde ağlaya ağlaya ediyorum elimde olmadan ağlamaya başlıyorum...
29 haziranda evliliğimizin 4.cü yılına girecez inşallah güzel bi sürpriz yaparım eşime...

24 haziranda da eşimin doğum günü..
Acaba doğum gününde test mi yapsam :))))
Ama çok erken olur ya ignenin etkisiyle hamile çıkarsam boşuna sevindirmeyeyim adamcağızı..
En iyisi evlilik yıl dönümü daha garanti olur hem..

Kaç yaşındasın 4 yıl olmuş inşallah bebişin tutarda size merhabe der 24 haziran erken canım bekle biraz daha allahım yüzünü güldürğr inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…