- Emoji Skoru
- 2.659
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi Rabisscyln
Kızlar ben 3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum 16.günde koyu iki çizgi gördüm hamileyim dedim kanda negatifi gördüm adetim 1 gün geçti 2.5 gün adet oldum normalde 6 gün olurdu 10 gün sonra 3 gün açık kahve lekem oldu adete 8.9 gün kala felan gebelik testleri yaptım negatif şuanda konumuza dönersek ...
Ovu testi sipariş ettim adet bitikten 4.5 gün sonra elime geldi başladım yapmaya 2 kez koyu çizgi gördüm değerlendirdim tabi bat 19 benim ovu testine devam ediyorum veeee ovu testiyle hamile olduğunu öğrenenleri görünce acaba olurmu dedim bata 3 gün var her gün sabahları yapmaya devam ettim hiç öyle iyice silikleşme felan yok kafam karıştı iyice benim...
Ovu testi sipariş ettim adet bitikten 4.5 gün sonra elime geldi başladım yapmaya 2 kez koyu çizgi gördüm değerlendirdim tabi bat 19 benim ovu testine devam ediyorum veeee ovu testiyle hamile olduğunu öğrenenleri görünce acaba olurmu dedim bata 3 gün var her gün sabahları yapmaya devam ettim hiç öyle iyice silikleşme felan yok kafam karıştı iyice benim...