Yumurtlamanız gecikiyor olabilir yapmaya devam edin bende adet düzensizliği var 43. Gün pik gördüm ondan önce 40.gün görmüştüm. Sizin o kadar sürmez tabi de adetiniz gecikecektir buna bağlı olarak da yumurtlama geç olacaktır yapmaya devam edinÖncelikle iyi geceler kizlar yardımınıza ihtiyacım var 5 aylık evliyim geçen ay başında korunmayi bıraktık bebek istiyoruz artik geçen ay ovulasyon testi ile takip ettim pik gördüm telefonda ki uygulamadan 1 gün önce pikti ama bu ay adetim biter bitmez başladım yapmaya sürekli silik çizgi ama ben yine de hemen hemen her gün ilişki yaşıyorum ne olur ne olmaz diye bir kax gündür kasık ve bel bölgesinde hafif krampları oluşuyor sizce nedeni nedir regl tarihim ise 13 gün var
Kafama sadece acaba gebelik var.midir takılıyor çünkü bazen yumurtlama günü dışında da gebelik olusabiliyorYumurtlamanız gecikiyor olabilir yapmaya devam edin bende adet düzensizliği var 43. Gün pik gördüm ondan önce 40.gün görmüştüm. Sizin o kadar sürmez tabi de adetiniz gecikecektir buna bağlı olarak da yumurtlama geç olacaktır yapmaya devam edin
Yumurta yoksa gebelik oluşmaz yumurtlama gününden 1-2 gün önce ya da sonra oluşabilir ama 10 gün önce 10 gün sonra vs oluşmazKafama sadece acaba gebelik var.midir takılıyor çünkü bazen yumurtlama günü dışında da gebelik olusabiliyor
Anladım teşekkür ederimYumurta yoksa gebelik oluşmaz yumurtlama gününden 1-2 gün önce ya da sonra oluşabilir ama 10 gün önce 10 gün sonra vs oluşmaz
Seninde pik olmadı demi canım benle senin aynı regl tarihim ve benimde halen silik çizgi şaka gibi akıntım var ağrı var pik yok geçen ay bizde regl bitiminden itibaren değerlendirdik sürekli olmadı bu ayda pik yok bakalım nolcakÖncelikle iyi geceler kizlar yardımınıza ihtiyacım var 5 aylık evliyim geçen ay başında korunmayi bıraktık bebek istiyoruz artik geçen ay ovulasyon testi ile takip ettim pik gördüm telefonda ki uygulamadan 1 gün önce pikti ama bu ay adetim biter bitmez başladım yapmaya sürekli silik çizgi ama ben yine de hemen hemen her gün ilişki yaşıyorum ne olur ne olmaz diye bir kax gündür kasık ve bel bölgesinde hafif krampları oluşuyor sizce nedeni nedir regl tarihim ise 13 gün var
Evet canım benimde belki de testte sorun olabilir yada düzenli yapamadıkSeninde pik olmadı demi canım benle senin aynı regl tarihim ve benimde halen silik çizgi şaka gibi akıntım var ağrı var pik yok
Ya ben çok dikkat ettim sıvı almıyorum regl bitti biteli yaptım sadece saatleri düzenli değildi ama ondan olacağını sanmıyorum şansımızaEvet canım benimde belki de testte sorun olabilir yada düzenli yapamadık
Hangi marka testin acabaYa ben çok dikkat ettim sıvı almıyorum regl bitti biteli yaptım sadece saatleri düzenli değildi ama ondan olacağını sanmıyorum şansımıza
Laboquick markası canım buda bugün ki testimHangi marka testin acaba
Buda bugün beklemiş haliHangi marka testin acaba
Merhaba bende innovita marka kullanıyorum ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum en alttaki testide biraz önce yaptım bende son durum bu şekilde sanırım henüz yumurtlamadı yokBen daha önce bundan kullandım hep gösteri yumurtlama günümü.simdi bir gebenin günlüğü aldım hiç memnun değilim bir daha ki ay innovita alacağım arkadaslarim çok memnun
Merhaba ben de bu marka kullanıyorum ilk defadır. Aynen bende de böyle. 4cü testimi yapıcam yarın. Bakalım nasıl olcak . Aynı sizinki gibi silik bende de. Döngünün 14cü günündeyimBuda bugün beklemiş hali
Yumurta gelişiyor olabilir. O yüzden ağrı normal, hergün cinsel ilişkiye girilmemeli, hem sperm açısından hemde sizin açınızdan daha sağlıklı olan yumurtlama görene kadar 3 gün ara ile birliktelik. Yumurtlama görünce 3 gün üst üste birliktelik. Ovülasyon testini doğru kullanımı da önemli. Hergün aynı saatlerde ve 2 saat öncesinde sıvı alımını durdurarak ve ilk idrar olmayacak şekilde yapmalısınız. En sağlıklı saatler sabah 11 akşam 7 arasında yapılan testlerdir. Dikkat ederseniz daha iyi sonuç alırsınız.Öncelikle iyi geceler kizlar yardımınıza ihtiyacım var 5 aylık evliyim geçen ay başında korunmayi bıraktık bebek istiyoruz artik geçen ay ovulasyon testi ile takip ettim pik gördüm telefonda ki uygulamadan 1 gün önce pikti ama bu ay adetim biter bitmez başladım yapmaya sürekli silik çizgi ama ben yine de hemen hemen her gün ilişki yaşıyorum ne olur ne olmaz diye bir kax gündür kasık ve bel bölgesinde hafif krampları oluşuyor sizce nedeni nedir regl tarihim ise 13 gün var
Ben o kadar pişmanım ki bu markayı aldığım için Trendyolde herkes bunu övmüştu keşke inanıp almasaydim eğer ki gebelik olmazsa ben inovita alacam bu seferMerhaba ben de bu marka kullanıyorum ilk defadır. Aynen bende de böyle. 4cü testimi yapıcam yarın. Bakalım nasıl olcak . Aynı sizinki gibi silik bende de. Döngünün 14cü günündeyim
Seninde pik olmadı demi canım benle senin aynı regl tarihim ve benimde halen silik çizgi şaka gibi akıntım var ağrı var pik yok geçen ay bizde regl bitiminden itibaren değerlendirdik sürekli olmadı bu ayda pik yok bakalım nolcak
Evet kesinlikle çok iyi bir testmisBen o kadar pişmanım ki bu markayı aldığım için Trendyolde herkes bunu övmüştu keşke inanıp almasaydim eğer ki gebelik olmazsa ben inovita alacam bu sefer