Ovülasyon testi ile hamilelik

Funnymum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2019
50
43
3
Selam kızlar, ben 4 haftalık hamileyim, (inşallah bir sıkıntı çıkmazsa) hep merak etmişimdir gerçekten ovülasyon kiti hamileliği gösteriyor mu diye. Az önce aklıma geldi evde hala ovülasyon testlerim var. Gittim test yaptım sonuç resimdeki gibi ve idrarı damlatır damlatmaz daha C bölümü kırmızı olmadan T çizgisi kırmızılaştı. Hala şaşkınım. Hamilelikten şüphe edenler günü geçtikten sonra yapsınlar çıkacaktır.

Eklentiler

• D9E7F088-5C4E-421A-86D0-7B87072F3DD0.jpeg
    77,6 KB · Görüntüleme: 180
evet ben 3 aydır ovülasyon testi kullanıyordum. Adetlerim düzenli olmasına rağmen benim yumurtam 15 ve 16 da piki gördü 17. gün çatladı. Hamileyim şu an
Hayırlı olsun bebeğiniz.
Bende düzenli adet goruyorum. Adet bitimi başladım ovulasyona.
Pik ne demek oluyor? Bide koyu gordugunuz gunlerımı degerlendırdınız

Hayırlı olsun bebeğiniz.
Öcelikle teşekkürler canım, pik olması çizginin koyu çıkması demek, ben koyu olan iki günü (benimkinin çatlaması 2 günü buldu) ve çatladığı gün ve ertesi günü değerlendirdim canım toplamda 4 gün.

Hayırlı olsun bebeğiniz.
Öcelikle teşekkürler canım, pik olması çizginin koyu çıkması demek, ben koyu olan iki günü (benimkinin çatlaması 2 günü buldu) ve çatladığı gün ve ertesi günü değerlendirdim canım toplamda 4 gün.

Yumurtlamadan kac gun sonra bu testi yaptiniz acabaa

Merhabaa, ben yumurtlamanin 15 gun sonrasinda yaptim regli olmam gereken günde. Once ovulasyon yaptim cift cikinca gebelik testi o da pozitif ertesi gunu bitane daha ve 3. Gun kan testi pozitif. Yarinda doktora gidicem insallah keseyi gorebiliriz isteyen herkese Allah nasip etsin buarada takvimde yumurtlamam bigun sonra gosteriyordu ama testte bigun once gosterdi

Merhaba benim ovulasyon testlerinde iki gündür t çizgisi c gibi koyu çıkıyor ama c gibi kalın değil acaba daha yumurtlamadım mı? Kimin testine baksam iki çizgi aynı kalınlıkta olmuş.

Merhaba benim ovulasyon testlerinde iki gündür t çizgisi c gibi koyu çıkıyor ama c gibi kalın değil acaba daha yumurtlamadım mı? Kimin testine baksam iki çizgi aynı kalınlıkta olmuş.
Aynı kalınlıkta ve koyulukta olması gerek benim ki hep öyle oluyordu cnm.

Ovulasyon testim hep aynı renkte soluk cıkıyor acaba ben yumurtlamıyormuyum 1 haftadır hiç kalınlaşmadı ve silinmedi

Ovulasyon testim hep aynı renkte soluk cıkıyor acaba ben yumurtlamıyormuyum 1 haftadır hiç kalınlaşmadı ve silinmedi

Henüz yumurtlama olmamış canım. Testi yapmadan 1 saat önce sıvı alımını kesmelisin. Günün ilk idrarı olmamalı ve saat 12:00-16:00 arası yapmalısın

Henüz yumurtlama olmamış canım. Testi yapmadan 1 saat önce sıvı alımını kesmelisin. Günün ilk idrarı olmamalı ve saat 12:00-16:00 arası yapmalısın
Yapıyorum canım hatta 11 de son idrarımı yapıyorum saat 15 te test bu zaman zarfında az su içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…