• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi ile hamilelik ogrenenler

mrccrpr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2025
8
3
1
29
Kızlar ben yurt dışında yaşıyorum burada usg ve kan sikintili. Baktıramıyorum o yüzden. Normal randevumda 24 martta. Şuan tahminlere göre 5haftalik hamileyim . Evde 3,4 farklı marka test yaptım pozitif . Ama kafama takılan soru şu evde Ovülasyon testi vardı onu yaptım ama negatif . Hani diyorlar ya hamileyken T çizgisi daha koyu oluyormuş falan . Benim negatif çıkınca bi üzüldüm . Herkesin acaba pozitif mi çıkması gerek ???? Bi yardım eder misiniz ??

Kızlar ben yurt dışında yaşıyorum burada usg ve kan sikintili. Baktıramıyorum o yüzden. Normal randevumda 24 martta. Şuan tahminlere göre 5haftalik hamileyim . Evde 3,4 farklı marka test yaptım pozitif . Ama kafama takılan soru şu evde Ovülasyon testi vardı onu yaptım ama negatif . Hani diyorlar ya hamileyken T çizgisi daha koyu oluyormuş falan . Benim negatif çıkınca bi üzüldüm . Herkesin acaba pozitif mi çıkması gerek ???? Bi yardım eder misiniz ??
Lh hormonuyla alakalı ovulasyon testi hamilelik hcg hormonu ile öğreniliyor yani farklı hormonlar herkesin aynı olacak diye bir şey yok sen hamilelik testlerine bak Allah analı babalı büyütsün inşallah canım banada nasip olsun en kısa zamanda stres yapma sakin kalmaya çalış🌸

Back