• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğrenenler ?

Zxcvvn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2023
1.028
220
43
GAG-1673384183203.jpg

Kizlar bu adetime beş gün kala yaptığım ovulasyon testi hamilelikte mi iki çizgi çıktı acaba bilginiz varmı ?
Bence bugünü değerlendirin yumurtlama var T çizgisi C den koyu ise hamilelik var benim bildigim gününüz geçikirse hamilelik testi yapın

Hamile değilsiniz ovülasyonun anacı çift çizgi çıkınca o günleri değerlendirmek gerektiği bilgisini vermesi

Hamile değilsiniz ovülasyonun anacı çift çizgi çıkınca o günleri değerlendirmek gerektiği bilgisini vermesi
Biliyorum iki adet arası yaptım ben bu testlerden 16.gun çatladı ama adetime beş gün kala yine iki çizgiyi görünce umitlenmistimn😔

canım çok erken yapmışsın ben adetten 1 hafta sonra ovulasyonda öğrenmiştim
Teşekkür ederim canım adetimi beklemeliyim en iyisi 6 aydır deniyoruz doktora da gittik ultrasona baktı temiz kist miyom bişi yok kan idrar temiz hormonlarım iyi çıktı şaşırıyorum niye böyle oluyor anlamiyorum

Teşekkür ederim canım adetimi beklemeliyim en iyisi 6 aydır deniyoruz doktora da gittik ultrasona baktı temiz kist miyom bişi yok kan idrar temiz hormonlarım iyi çıktı şaşırıyorum niye böyle oluyor anlamiyorum
canım benim pco dışında bir şey olmamasına rağmen 6,5 yıldır bekliyorum,6 ay emin ol az bir süre ,ümidini kaybetme canım sabırlı ol.

Pco ne acaba hamileliğe engelmi bilmiyorum da onun için soruyorum kusura bakmayin

Back