Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğrenenler ?
- Konu Sahibi Zxcvvn
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilelik belirtisi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kizlar bu adetime beş gün kala yaptığım ovulasyon testi hamilelikte mi iki çizgi çıktı acaba bilginiz varmı ?
- 17 Aralık 2022
- 2.951
- 1.032
- 53
Bence bugünü değerlendirin yumurtlama var T çizgisi C den koyu ise hamilelik var benim bildigim gününüz geçikirse hamilelik testi yapınKizlar bu adetime beş gün kala yaptığım ovulasyon testi hamilelikte mi iki çizgi çıktı acaba bilginiz varmı ?
Bence bugünü değerlendirin yumurtlama var T çizgisi C den koyu ise hamilelik var benim bildigim gününüz geçikirse hamilelik testi yapın
- 16 Mayıs 2022
- 2.129
- 4.986
- 63
- 17 Aralık 2022
- 2.951
- 1.032
- 53
Alttaki de hamilelik testi mi daha yeni hamilelik varsa bile kaset testte belli olmaz ki gununu bekle umarım Allah nasip eder
Ustteki hamilelik testi alttaki yumurtlama testi yeni yaptım
Alttaki yumurtlama testi dün yaptım iki çizgi netti bugün böyle olduAlttaki de hamilelik testi mi daha yeni hamilelik varsa bile kaset testte belli olmaz ki gununu bekle umarım Allah nasip eder
- 17 Aralık 2022
- 2.951
- 1.032
- 53
Siliklesiyorsa yumurta çatlamış oluyorAlttaki yumurtlama testi dün yaptım iki çizgi netti bugün böyle oldu
Biliyorum iki adet arası yaptım ben bu testlerden 16.gun çatladı ama adetime beş gün kala yine iki çizgiyi görünce umitlenmistimnHamile değilsiniz ovülasyonun anacı çift çizgi çıkınca o günleri değerlendirmek gerektiği bilgisini vermesi
- 19 Şubat 2020
- 5.349
- 2.903
- 123
- 40
canım çok erken yapmışsın ben adetten 1 hafta sonra ovulasyonda öğrenmiştimBiliyorum iki adet arası yaptım ben bu testlerden 16.gun çatladı ama adetime beş gün kala yine iki çizgiyi görünce umitlenmistimn
Teşekkür ederim canım adetimi beklemeliyim en iyisi 6 aydır deniyoruz doktora da gittik ultrasona baktı temiz kist miyom bişi yok kan idrar temiz hormonlarım iyi çıktı şaşırıyorum niye böyle oluyor anlamiyorumcanım çok erken yapmışsın ben adetten 1 hafta sonra ovulasyonda öğrenmiştim
- 19 Şubat 2020
- 5.349
- 2.903
- 123
- 40
canım benim pco dışında bir şey olmamasına rağmen 6,5 yıldır bekliyorum,6 ay emin ol az bir süre ,ümidini kaybetme canım sabırlı ol.Teşekkür ederim canım adetimi beklemeliyim en iyisi 6 aydır deniyoruz doktora da gittik ultrasona baktı temiz kist miyom bişi yok kan idrar temiz hormonlarım iyi çıktı şaşırıyorum niye böyle oluyor anlamiyorum
- 12 Ocak 2023
- 111
- 60
- 13
Polikistik over sendromuPco ne acaba hamileliğe engelmi bilmiyorum da onun için soruyorum kusura bakmayin