Ayy çok sevindimmm ben hayırlısı olsun sağlıkla alın kucağınızaEvet adet zamanı yaptığınız da pik görünür ben yaptım bugun hamile olduğumu öğrendim çok şükür
Sizde durumlar nedir ay inşAllah güzel haber alırızİnşallah bu ay hayırlı haberler alırız ikimiz de ben adet günü pikledim adet olacağım gün çok garip
Sizde durumlar nedir ay inşAllah güzel haber alırız
Yaaa tek çizgi var sanırım bu testten hiç yapmadım kaset test kullandım hep acaba ne kii Allahım göz aydınlığı versin inşAllahhEki Görüntüle 3542389
Bugün yaptım böyle çıktı var mı yok mu bilmiyorum artık Ck yoruldum kızlar
Yaaa tek çizgi var sanırım bu testten hiç yapmadım kaset test kullandım hep acaba ne kii Allahım göz aydınlığı versin inşAllahh
Bence silik var kan ver adetin geçti mi canım senin İnşAllah vardır yaEki Görüntüle 3542573 Böyle de duruyor
Benim adet olacağım gün yumurtladım adetim gecikeli 1 hafta olduBence silik var kan ver adetin geçti mi canım senin İnşAllah vardır ya
Benim adet olacağım gün yumurtladım adetim gecikeli 1 hafta oldu Eki Görüntüle 3542587
İnşallah hamiş oluruz :) akıntım var gaz sancısı var hafif bi kasık batması ama çok hafif onun dışında hiçbir şey yokAyy inşAllah güzel haberler verirsin dedim ya ben bu testten hiç yapmadım yanlış bişe söylemek istemem ama eğer gördüğüm çizgi t çizgisiyle pozitiffff benim yumurtlamadan sonra 8 gün oluyo acaba test yapsam mııı belirtin var mı senin canım
Ya birde ovülasyona baktığında hangisi daha koyu senceAyy inşAllah güzel haberler verirsin dedim ya ben bu testten hiç yapmadım yanlış bişe söylemek istemem ama eğer gördüğüm çizgi t çizgisiyle pozitiffff benim yumurtlamadan sonra 8 gün oluyo acaba test yapsam mııı belirtin var mı senin canım
Gaz sancım hiç olmayan sırt ağrım arada kasık batması ve arada adet olacakmışım hissi var bende de test yapayım sabah yaa beklicektim seni görünce bekleyememİnşallah hamiş oluruz :) akıntım var gaz sancısı var hafif bi kasık batması ama çok hafif onun dışında hiçbir şey yok
Bence 15 16 17 yumurtlama olmuş 18 silinmişYa birde ovülasyona baktığında hangisi daha koyu sence
Daha belli Birsey yok canım ya hayal bile görmüş olabilirim birde o kadar negatif gördüm hep sonu hüsranGaz sancım hiç olmayan sırt ağrım arada kasık batması ve arada adet olacakmışım hissi var bende de test yapayım sabah yaa beklicektim seni görünce bekleyememayyy çok sevindim adına sağlıkla kucağına al canım yaaa
18 den o zaman hesaplıyacagız bence yasa 15 den miBence 15 16 17 yumurtlama olmuş 18 silinmiş
Biz olumlu düşünelim kaç yıllık evlisin kaç yaşındasınDaha belli Birsey yok canım ya hayal bile görmüş olabilirim birde o kadar negatif gördüm hep sonu hüsran
Ben de 15 pik 18 çatlama ben de tereddütleri ilk defa ovulasyon testi kullandım beklemek zor geliyoraş
18 den o zaman hesaplıyacagız bence yasa 15 den mi
27 yaşında 2 yıllık evliyim bende prolaktin yüksekliği var bu ay ilaca başladım onun dışında eşimde de bende de sorun yok o yüzden bu ay bi heveliydim sen kaç yaşındasın ne zösamdır evlisinBenim de 1
Biz olumlu düşünelim kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın
Ay nedense ben de bu ay aşırı hevesliyim inşAllah Rabbim kolaylıkla nasip eder isteyen herkese27 yaşında 2 yıllık evliyim bende prolaktin yüksekliği var bu ay ilaca başladım onun dışında eşimde de bende de sorun yok o yüzden bu ay bi heveliydim sen kaç yaşındasın ne zösamdır evlisin
Çok şükür pcos görüntüsü korkulacak bir şey değil hamileğe de engel değil burada inşallah bu ay çok güzel hamile haberleri veririz29 yaşındayım 13 ay oldu evleneli pco görüntüsü var tek taraflı bu ay rahim filmi hormon testi bakılacak eşimde test vercek 29 unda randevum var dedim bi de ovulasyon testi deniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?