Hayir canm adet oldum iki gun once teste ragmen olmadi yine artk kullanmcm ama sorun var sanirim diye dusunmeye basladm sen napysn insallah guzel haberler aliriz
Benim de adetime 5 gün var ama dayanamayıp bugün erken gebelik testi yaptım negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir canm adet oldum iki gun once teste ragmen olmadi yine artk kullanmcm ama sorun var sanirim diye dusunmeye basladm sen napysn insallah guzel haberler aliriz
Bir gün daha bekleyebilir tam koyuluk olmasi lazım :)Merhaba kizlar ilk defa ovulasyon testi yaptim sizce bgn ovulasyon gunun mu tecrubeli arkadaslar fikir verebillirmisiniz
tam koyu degıl canımKızlar bugün testi yaptım baya koyulaştı fakat tam koyumu karar veremedim bi bakarmısınız
dün yaptığın test çok belirgin çıkmış dünü degerlendirmişssindir inşallah dün bügün yarın ı değerlendirmeni öneririm 25.05 yaptığın saat 6 da olanKızlar sizce durum nedir bı bakar mısınız
Dün sabah oldu diye akşamı boş geçtim bugün ve yarın değerlendiricem inşallah canımdün yaptığın test çok belirgin çıkmış dünü degerlendirmişssindir inşallah dün bügün yarın ı değerlendirmeni öneririm 25.05 yaptığın saat 6 da olan
inşallah tutar Allah nasip etsin canım :) yapmissinız sonuç da boş geçmemişsin inşallah olurDün sabah oldu diye akşamı boş geçtim bugün ve yarın değerlendiricem inşallah canım
Bebegin kiz mi merak ettim ? Hamile kalmissin :) bende cizgiden sonra ilskiye girdm oglum olacakmis. Ymurtlama gnunden snra ilskiye girenin erkek olma ihtimali yuksekmis oyle duydum. Snnkinide merak ettim :)Merhaba gül güzelleri
Ovulasyon testi yaptım ve sonunda Çift çizgiyi yakaladım. Hem ondan önceki gün hem de belirginleşmiş iki çizgi de ilişkim oldu. Test ile birlikte 2 gün boyunca karnımın alt kısmında kasılmalar ve sızlar hissettim. Bunun da yumurtlamamın gerçekleşti kanaatindeyim ne kadar doğru bilemem. Acaba hamile kalma şansım var mı yok mu aklımda bir Çok soru işareti kaldı. Sizinle birlikte fikir alışverişinde bulunmak istiyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Benim kini de yorumlar mısınız dün yaptım silikti sadece bu çizginin çıktığı gün birliktelik oldu tutar mı sizce?inşallah tutar Allah nasip etsin canım :) yapmissinız sonuç da boş geçmemişsin inşallah olur
evet canım çıkmış çizgi sonra ki gün de baktın mı çizginin koyuluğuna ben çizgi çıktığı geceyi değerlendirdim Rabbim de nasip etti oldu ertesi gün olmadı ertesi sabah yapmıştık bide inşallah olur canım neden olmasın :)Benim kini de yorumlar mısınız dün yaptım silikti sadece bu çizginin çıktığı gün birliktelik oldu tutar mı sizce?
Kızlar merhaba hamileyim Rabbim hepimize nasip etsin inşallah en yakın zamanda
Bende farkına varmadan tutmuş nasip oldu diyelimTuttu mu canım çok sevindim :) gözün aydın