Cnm mutlaka vardir . Hersey yolunda gitse bile nasip degilse olmaz sıkıntı yapma zamanı vardir. Umarım doktor kontrolun yolunda gider ve Rabbim tez zamanda sana ve isteyen herkese nasip eder inşaallahYarin gtcem canm ama 2. Veya 3.ovulasyon testi denemesnde hamile kalan var mi diye mrak ettm
Akıntım dün akşam geldi canım, kasık ağrılarımda dün bitti zaten. Perşembe çatlamış olsaydı ağrılarım bitmiş olurdu, sanırım dün akşam çatladı, zaten dun sabah ilişki olmuştu , bugün olmadı yarın olur bide, sanırım kafi di mi, 28 gün de bir bu arada döngüm,bugün 14.günPersembe catlamis olmasi gerekiyo cnm akintinla beraber takip etseysin keske . Bugun adet döngünün kaçıncı günü, kac gunde bir adet oluyosun???
Ptesi perşembe ctesi oldu ilişki.Cnm çarşamba pik olmus daha sonra siliklesmis. Carsamba, persembe ve cumaymis günlerin umarim degerlendirmissindir
Kafi cnm ama carsamba attigin test pik olmuştu. Hesaplamalara çok guvenme benim!dongum 31 gun 17. Gun yumurtlamam gerekiyo ama 13. Gun yumurtladimPtesi perşembe ctesi oldu ilişki.
Kafi cnm ama carsamba attigin test pik olmuştu. Hesaplamalara çok guvenme benim!dongum 31 gun 17. Gun yumurtlamam gerekiyo ama 13. Gun yumurtladimHer ay da ayni zamanda olmayabiliyo testleri iyi takip et :)
Bi yerde okumustum cnm hamilelik sansinin en yüksek olduğu gün yumurtlamadan 1 gün onceki gün olan birliktelikmis çünkü spermler catlamadan once hazir bekliyo bu da testin pik oldugu güne denk geliyo ama yumurtlama gunu de hamilelik sansi var tabi ki deÇarşamba ilişki olmadı ki ama persembe oldu
Bi yerde okumustum cnm hamilelik sansinin en yüksek olduğu gün yumurtlamadan 1 gün onceki gün olan birliktelikmis çünkü spermler catlamadan once hazir bekliyo bu da testin pik oldugu güne denk geliyo ama yumurtlama gunu de hamilelik sansi var tabi ki deumarım sen tutturmussundur ve hamissindir :)
Bak teste , ben anlamadım bişey ya, 7 gündür hep çift çizgi. İlk defa kullanıyorum bu testleri öğrenemedim bişey.Bi yerde okumustum cnm hamilelik sansinin en yüksek olduğu gün yumurtlamadan 1 gün onceki gün olan birliktelikmis çünkü spermler catlamadan once hazir bekliyo bu da testin pik oldugu güne denk geliyo ama yumurtlama gunu de hamilelik sansi var tabi ki deumarım sen tutturmussundur ve hamissindir :)
Kist olabilir, kist olduğu zaman sürekli çift ve aynı koyulukta çıkıyormuş.Bak teste , ben anlamadım bişey ya, 7 gündür hep çift çizgi. İlk defa kullanıyorum bu testleri öğrenemedim bişey.
Kist olduğu yumurtalama döneminde ortaya çıkmazki? Sökülemediğimde ve kasık ağrısıyla anlarım ben. Ağrımda yok hiç ?Kist olabilir, kist olduğu zaman sürekli çift ve aynı koyulukta çıkıyormuş.
7 gün üst üste pik olması normal değil bence. Ben tabi ki doktor değilim bir yerlerde okumuştum kist olabilir diye siz de bir araştırın isterseniz.Kist olduğu yumurtalama döneminde ortaya çıkmazki? Sökülemediğimde ve kasık ağrısıyla anlarım ben. Ağrımda yok hiç ?
Teşekkürler. Bugün adetin 16.günü daha. Büyük ihtimal bi yumurta daha var, çatlamazsa şayet kist oluşur. Kist için çok erken. Fikirler için sağol7 gün üst üste pik olması normal değil bence. Ben tabi ki doktor değilim bir yerlerde okumuştum kist olabilir diye siz de bir araştırın isterseniz.
2.çizgi birinci kadar koyu degil sanki tam pik olmamis ama heran olacak gibi. 2kere yumurtlama olamayacağına gore bana pek normal gelmedi açıkçasıBak teste , ben anlamadım bişey ya, 7 gündür hep çift çizgi. İlk defa kullanıyorum bu testleri öğrenemedim bişey.
Kac gunde bir adet oluyosun canm belki gebelik vardirEki Görüntüle 1961047 Kızlar adetin 26. Gününe kadar testte pik olmadı bende bıraktım bugün 35.gün ilk idrar ile test yaptım ilk kez resimdeki gibi çıktı kafam allak bullak bir akıl verin ne bu şimdi
Canm konuyu sen acmissin sen testi kullandigin ilk ay mi hamile kaldin insallah bebegni kucagna alirsinAllah sağlık sıhhat versin bize kuzum bu ay olursa çok güzel olur olmazsa da vardır Allahın bir bildiği gelecek zamanda olur inş.. herşeyden önce en hayırlısı olsun hakkımızda..
Canım pko var düzeni yok hiç 40 45 50 bazen 60 gün hatta önceki iki ay klomen ve ovitrelle iğne kullandım 28 günde oldu adetim ama bu ay ilaç içmedim hiç bilmiyorum yani ama gebelik değildir çünkü ovulasyon böyle olunca test yaptım negatifKac gunde bir adet oluyosun canm belki gebelik vardir
zaman bu test su an yumurtlama oldgnu da gosterebilir bugunundegerlendirCanım pko var düzeni yok hiç 40 45 50 bazen 60 gün hatta önceki iki ay klomen ve ovitrelle iğne kullandım 28 günde oldu adetim ama bu ay ilaç içmedim hiç bilmiyorum yani ama gebelik değildir çünkü ovulasyon böyle olunca test yaptım negatif
İki saat sonra bir test daha yapacağım canım bakalım değişiklik var mı yok muO
zaman bu test su an yumurtlama oldgnu da gosterebilir bugunundegerlendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?