- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
benimde aynı bu ay 8.ayım. inşallah hamileyizz dediğimiz günleride görürüzOlabilir canım :) hakkımızda hayırlısı olsun bizde gebelik testinde çift çizgiyi görürüz inşaAllahbizim 7 ay bitti bu 8. Ay olacak ama alışamıyor insan yine her ay kafama takıyorum :)
benimde aynı bu ay 8.ayım. inşallah hamileyizz dediğimiz günleride görürüz
Amin cnm insaallahCanım benim çok çok sevindim inşaAllah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip eder Rabbim
Bugünü degerlendirmekle iyi yapmissin cnm . Testin pik olmus yumurtlama yarin olur .Ben piki gordukten sonra 3 gunu ust üste degerlendirdim hamisim simdiKızlar bugün kaşık agrım ve gögüs agrım çoktu c tesıde vardı ama bugün daha fazla olunca ovulasyon testi yaptım resmî atıyorum yardımınıza ihtiyacım var ben şimdi mi yoksa yarın mı yumurtam çatlar kızlar bugünü degerlendırdım yarınıda değermdıreyım mı
tşk ederım cnm o zman bugunu ve yarınıda degerlendıreyımBugünü degerlendirmekle iyi yapmissin cnm . Testin pik olmus yumurtlama yarin olur .Ben piki gordukten sonra 3 gunu ust üste degerlendirdim hamisim simdi
Rica ederim cnm gorev gibi olmasin ama istek onemli tecrubeyle sabittşk ederım cnm o zman bugunu ve yarınıda degerlendıreyım
:) VALLA MALESEF ARETIK GOREV GIBI OLUIYOR YARica ederim cnm gorev gibi olmasin ama istek onemli tecrubeyle sabit
O zamn bi ise yaramiyo ben onu farkkettim. Ben de test pik olana kadar esimi cinsel perhize soktum hem sperm kalitesi artiyo hem de istek:) VALLA MALESEF ARETIK GOREV GIBI OLUIYOR YA
tşk edrım cnm Rabbim sağ salım kucagına almayı nasıp etsın banada dua edermısın ınsallah bende bu ay hamıle kalabılrıım bu arada bu ayda rahım fılmı çekıldım çok sukru tup açık ama rahım darmıs ve T şeklındeymısO zamn bi ise yaramiyo ben onu farkkettim. Ben de test pik olana kadar esimi cinsel perhize soktum hem sperm kalitesi artiyo hem de istek1-2 saat once de sekersiz sert bi kahve icirdim, yataktan da 1 saat cikmadim Allah nasip etti. En onemlisi bence dua ben duanin gucune inaniyorum Umarım yardımcı olmusumdur
Senin ne kdar oldu ki isteyeli canmtşk edrım cnm Rabbim sağ salım kucagına almayı nasıp etsın banada dua edermısın ınsallah bende bu ay hamıle kalabılrıım bu arada bu ayda rahım fılmı çekıldım çok sukru tup açık ama rahım darmıs ve T şeklındeymıs
13-14 ay oldu cnmSenin ne kdar oldu ki isteyeli canm
Görmedim canım. Cumartesi randevu aldım bakalım görürüz diye tahmin ediyorum.okeanoss00 cnm keseyi gordun mu sen gormediysen ne zamn doktora gidicen??
Vajinal muayene de anca görünür heralde cnm ben karından ultrasonu beklicem ama ne zamn gorurum onu da bilemiyorum ??Görmedim canım. Cumartesi randevu aldım bakalım görürüz diye tahmin ediyorum.
Saol cnm
İnsaallah cnm Amin.. Dualarim seninle yakin zamanda olur insaallah sıkıntı yapma yeter ki . Rahim darliginin cocuk olmamasi icin engel degil diye biliyorum doktor ne dedi peki??tşk edrım cnm Rabbim sağ salım kucagına almayı nasıp etsın banada dua edermısın ınsallah bende bu ay hamıle kalabılrıım bu arada bu ayda rahım fılmı çekıldım çok sukru tup açık ama rahım darmıs ve T şeklındeymıs
Dr bir iki ay dene dedı rahım fıöınden sonra şans varmış eğer olmazsa aşılama dedıİnsaallah cnm Amin.. Dualarim seninle yakin zamanda olur insaallah sıkıntı yapma yeter ki . Rahim darliginin cocuk olmamasi icin engel degil diye biliyorum doktor ne dedi peki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?