• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi ile hamile kalanlar?

evlimutlu11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2022
21
12
3
26
Merhaba,
Birkaç gün önce Laboquick ovülasyon testini satın aldım ve iki gün önce geldi.Son adetimin ilk gününden itibaren sayarsam bugün 9.gün.Dün ve bugün kullandım,dün ikinci çizgi hiç çıkmadı bugün silik çıktı.Bir senedir evliyiz,sekiz aydır deniyoruz maalesef henüz olmadı bende bu yola başvurdum.Ovülasyon testi nasıl yapılır hemen hemen araştırdım fakat kullanan varsa özellikle bu markayı deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim.Yarın da kadın doğuma gidiyorum randevu aldım bir kontrol ettireyim diyorum Allah korusun ama bir sorun da olabilir adetim düzenli olmasına rağmen.Bende bir sorun çıkmazsa eşim de gidecek ürolojiye.Biraz uzun oldu biliyorum ama çok istiyoruz artık dua ediyoruz.🌸

Merhaba öncelikle Rabbim hayırlı zaman da hayırlı evlat versin insaAllah. Bende ovulasyon testi kullandım 2 saat önceki sıvı bir şey tüketmemeniz lazım günde 2 kere bir sabah bir akşam yapın. İki çizgide çok koyu oludugu zaman yumurtlama gerçekleşmiş demektir. Sonra yapmaya devam edin siliklesmeye başlarsa çatlama olmuş demektir.

Merhaba öncelikle Rabbim hayırlı zaman da hayırlı evlat versin insaAllah. Bende ovulasyon testi kullandım 2 saat önceki sıvı bir şey tüketmemeniz lazım günde 2 kere bir sabah bir akşam yapın. İki çizgide çok koyu oludugu zaman yumurtlama gerçekleşmiş demektir. Sonra yapmaya devam edin siliklesmeye başlarsa çatlama olmuş demektir.
Çok teşekkür ederim öncelikle verdiğiniz bilgiler ve güzel dilekleriniz için🥰
İnşallah en kısa zamanda yavruma kavuşurum 🙏

Ben ovulasyon testiyle hamile kaldım ❤️ iki günde bir ilişki ideal oluyor..

Uygulama kullanıyordum önceden ve uzun bir süre olmamıştı. Sonra ovulasyon testi denedim meğerse yumurtlama gününü kaçırıyormuşuz bi kac ay geçti sonrasında hamile kaldım. Uygulamaya göre devam etsem Hic olmayacakmış nerdeyse. Birde arkadaşların dedigi doğru iki günde 1 iliski en garantisi. Testi kullanırken stres yapmayın kendinize vücudunuz ne kadar rahat olursa o kadar rahat hamile kalırsınız. Bütün kış stres yapmıştım yazın akışına bıraktım o şekilde oldu.

Uygulama kullanıyordum önceden ve uzun bir süre olmamıştı. Sonra ovulasyon testi denedim meğerse yumurtlama gününü kaçırıyormuşuz bi kac ay geçti sonrasında hamile kaldım. Uygulamaya göre devam etsem Hic olmayacakmış nerdeyse. Birde arkadaşların dedigi doğru iki günde 1 iliski en garantisi. Testi kullanırken stres yapmayın kendinize vücudunuz ne kadar rahat olursa o kadar rahat hamile kalırsınız. Bütün kış stres yapmıştım yazın akışına bıraktım o şekilde oldu.
Evet bende aylardır uygulama kullanıyorum,olmuyor.Eşimde çoğu zaman yorgun geliyor o günler dışında aşırı ilişkimiz olmuyor şimdi bu testı deneyeceğim.Çok teşekkür ederim güzel yorumunuza 🥰❤️

Back