Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 gün sonra diyorlar fakat bu zaten regl günü ya da 2 gün öncesine tekabül ediyor belirtiniz var mı ve ne zaman pikti bat ne zaman
Canım 11 gün sonra testte pozitif gördüm kanda da 16 gün sonra 638 değeri ile ogrenmistimOvulasyonda pik gördükten kaç gün sonra kan testi verdiniz kaç hcg ile öğrendiniz cevaplarınızı bekliyorummm
Kanda ben 17 gün sonra 648 gördüm çatlamadan sonra hesap ediyorum amaCanım 11 gün sonra testte pozitif gördüm kanda da 16 gün sonra 638 değeri ile ogrenmistim
Ben hamileyiim ama merakta ediyorumm pcosumda var12 gün sonra diyorlar fakat bu zaten regl günü ya da 2 gün öncesine tekabül ediyor belirtiniz var mı ve ne zaman pikti bat ne zaman
oyyy hayırlı olsunnn sağlıkla alın kucağınıza. neyi merak ediyosunBen hamileyiim ama merakta ediyorumm pcosumda varçatlamadan 17 gün sonra 648 ile öğrendim
Çatlamadan kaç gün sonra kanda kaç hcg ile çıktığınıoyyy hayırlı olsunnn sağlıkla alın kucağınıza. neyi merak ediyosun
hııı anladımmmm sağlıkla alınÇatlamadan kaç gün sonra kanda kaç hcg ile çıktığını![]()
Sonra ne zaman kan verdiniz ilk kan değerleriniz neydiYumurtlama gördükten 14 gün sonra yani adet günüm test yapmıştım ben![]()
Canım ilk değerim 98 çıkmıştı .Sonra ne zaman kan verdiniz ilk kan değerleriniz neydi![]()
Teşekkür ederim cevabınız içinCanım ilk değerim 98 çıkmıştı .
Tabiki nasıl değerlendirdiniz acabaCanım 11 gün sonra testte pozitif gördüm kanda da 16 gün sonra 638 değeri ile ogrenmistim
Süreci nasıl değerlendirmistiniz acabaYumurtlama gördükten 14 gün sonra yani adet günüm test yapmıştım ben![]()
Pikden ziyade çatlama önemli. Yani silik çıktığı gün.Ovulasyonda pik gördükten kaç gün sonra kan testi verdiniz kaç hcg ile öğrendiniz cevaplarınızı bekliyorummm
Canım valla yumurtlama ve çatlama gününü değerlendirdim sonra 2 günde bir ilişkiye devam ettim rabbim verdi şükürler olsun sana da nasip olsun inşallahSüreci nasıl değerlendirmistiniz acaba
Ben 1 subattan 19. Gune kadr hergun ilişki ile değerlendirdm şu cumartesi pazar pazartesi boş geçti yanlış mi yaptm acaba inşallah rabbim bana ve isteyen hak eden herkese nasip etsinCanım valla yumurtlama ve çatlama gününü değerlendirdim sonra 2 günde bir ilişkiye devam ettim rabbim verdi şükürler olsun sana da nasip olsun inşallah