- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 28
- Konu Sahibi Beklemekseni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün bir daha yapıcam canım inşallah benimde öyle olur. Adet olucakmış gibi karnım ağrıyor gaz sancısı gibi ama bişey yok bekliyorumOlabilir canım ben ovulasyon testiyle öğrendim gebeliği ilk yaptığımda senin testin gibiydi bir gün sonra t çizgisi daha koyu çıkmıştı iki gün sonra da gebelik testinde gördüm inşallah sen de hamişsindir ☺![]()
Bugün bir daha yapıcam canım inşallah benimde öyle olur. Adet olucakmış gibi karnım ağrıyor gaz sancısı gibi ama bişey yok bekliyorum![]()
Adetimin 30.günü bugün olmam lazım yakın zamanda canım. Adete az kala yumurtlama olmaz bence ama bugün tekrar yapcam ovulasyon testi silikse yumurtlamadır zatenAdetine kaç gün var canım. Gebelikte olabilir 2. yumurtlamada olabilir
Adetimin 30.günü bugün olmam lazım yakın zamanda canım. Adete az kala yumurtlama olmaz bence ama bugün tekrar yapcam ovulasyon testi silikse yumurtlamadır zaten☺
Bugün tekrar yaptım dünkinin aynısı çıktı canım resimdeki gibi anlamadım yumurtlasaydım silik olurdu dimiAdete 1 gün kala yumurtlayanlar var kuzum. Adet yaklaştığı zaman Lh hormonunda dalgalanmalar oluyor. İnşallah güzel haberlerini alırız. İlk yumurtlama üzerinden 12 gün geçtiyse gebelik testide yapabilirsin doğru sonuç verir bende aynı markayı kullanmıştım :)
Bazen geç çıkabiliyormuş gecikir miydi daha öncelerde? Beklemek ne zor yaBenimde 2 gun gecikmem oldu az once gebelik testi yaptim bisey cikmadi erkenmi acaba
Yine yap olmadı test belli olmaz canım. Benimde karın ağrısı var adet olurum belkideGecikmiyordu hic evet beklemek zor birde bel agrisi var cok
Senin ne kadar gecti adetYine yap olmadı test belli olmaz canım. Benimde karın ağrısı var adet olurum belkide
Merhaba adet oldunuzmu yada test falan ?Yine yap olmadı test belli olmaz canım. Benimde karın ağrısı var adet olurum belkide
Ben dediğim gibi düzensiz oluyorum hormonum yüksekti geçen ay 2 ay olmadım ilaç kullandım ne zaman olurum bilmiyprum ama bugün 31.gün :)Senin ne kadar gecti adet
Olmadım 31.gün bugün düzensiz adet oluyorum tam bilemiyprum zamanımı cnm. Gebelik testi de yapmadım o günden beriMerhaba adet oldunuzmu yada test falan ?
Tmm canim gelisme olursa bizi haberdar et :)Olmadım 31.gün bugün düzensiz adet oluyorum tam bilemiyprum zamanımı cnm. Gebelik testi de yapmadım o günden beri
Tamam canım haftaya evlilik yıldönümü keşke olsa ne güzel olur ama umudum yok açıkcası hayalTmm canim gelisme olursa bizi haberdar et :)
Benimde 10 gundur karnimda sislik var bunu onemsiyorum cunki data onceki hamileliklerimde ilk belirti hep bu olurdu alt kisimlarda sanki surekli biseyler oluyormus gibi hissediyorum cok akintim var krem gibi goguslerimde sislik agri ve damarlar belirgin normalde 28 gunde bir adet olurum daha 6 gunum var dayanamadim bugun test yaptim negativ cikti umudum kirildi aslinda ama erken daha sanirim baska bi konu var burda positiv test ornekleri diye oraya baktim bi arkadas yapmis 5 gun onceden negativ cikmis ama sonraki gunlerde cift cizgiyi yakalamis kendimi boyle kandirim bari simdilik :) pazartesiye kadar test yapmicam artik zaten adet gunum daha haftaya persembe. Bu arada ovu testlerimde silik cikiyo... haberleselim bakalim neler olucakTamam canım haftaya evlilik yıldönümü keşke olsa ne güzel olur ama umudum yok açıkcası hayal ☺ Sende durumlar ne