• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile Genelik belli Olurmu?

Beklemekseni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
7.220
8.435
118
28
Arkadaşlar. Bugün adetin 29.günündeyim adet olucakmışım gibi ağrım var. Az önce ovulasyon testi yaptım ve çift çizgi çıktı. Sizce gebelik olabilir mi? Fotoğrafı koydum aşağıya.

Eklentiler

• AA68DC6F-2A6F-416E-A57B-B16D042A0E11.jpeg
    AA68DC6F-2A6F-416E-A57B-B16D042A0E11.jpeg
    75,1 KB · Görüntüleme: 167
Olabilir canım ben ovulasyon testiyle öğrendim gebeliği ilk yaptığımda senin testin gibiydi bir gün sonra t çizgisi daha koyu çıkmıştı iki gün sonra da gebelik testinde gördüm inşallah sen de hamişsindir ☺️🤲🏻🤲🏻

Olabilir canım ben ovulasyon testiyle öğrendim gebeliği ilk yaptığımda senin testin gibiydi bir gün sonra t çizgisi daha koyu çıkmıştı iki gün sonra da gebelik testinde gördüm inşallah sen de hamişsindir ☺🤲🏻🤲🏻
Bugün bir daha yapıcam canım inşallah benimde öyle olur. Adet olucakmış gibi karnım ağrıyor gaz sancısı gibi ama bişey yok bekliyorum🤗🤗

Adetimin 30.günü bugün olmam lazım yakın zamanda canım. Adete az kala yumurtlama olmaz bence ama bugün tekrar yapcam ovulasyon testi silikse yumurtlamadır zaten☺

Adete 1 gün kala yumurtlayanlar var kuzum. Adet yaklaştığı zaman Lh hormonunda dalgalanmalar oluyor. İnşallah güzel haberlerini alırız. İlk yumurtlama üzerinden 12 gün geçtiyse gebelik testide yapabilirsin doğru sonuç verir bende aynı markayı kullanmıştım :)

Adete 1 gün kala yumurtlayanlar var kuzum. Adet yaklaştığı zaman Lh hormonunda dalgalanmalar oluyor. İnşallah güzel haberlerini alırız. İlk yumurtlama üzerinden 12 gün geçtiyse gebelik testide yapabilirsin doğru sonuç verir bende aynı markayı kullanmıştım :)
Bugün tekrar yaptım dünkinin aynısı çıktı canım resimdeki gibi anlamadım yumurtlasaydım silik olurdu dimi🤔 dün yaptım ama negatifti gebelik testi canım ama daha adetime var diye düşünüyorum düzensiz oluyorum çünkü 32 günde yada 35 günde bir de olabiliyorum:)

Tamam canım haftaya evlilik yıldönümü keşke olsa ne güzel olur ama umudum yok açıkcası hayal ☺ Sende durumlar ne
Benimde 10 gundur karnimda sislik var bunu onemsiyorum cunki data onceki hamileliklerimde ilk belirti hep bu olurdu alt kisimlarda sanki surekli biseyler oluyormus gibi hissediyorum cok akintim var krem gibi goguslerimde sislik agri ve damarlar belirgin normalde 28 gunde bir adet olurum daha 6 gunum var dayanamadim bugun test yaptim negativ cikti umudum kirildi aslinda ama erken daha sanirim baska bi konu var burda positiv test ornekleri diye oraya baktim bi arkadas yapmis 5 gun onceden negativ cikmis ama sonraki gunlerde cift cizgiyi yakalamis kendimi boyle kandirim bari simdilik :) pazartesiye kadar test yapmicam artik zaten adet gunum daha haftaya persembe. Bu arada ovu testlerimde silik cikiyo... haberleselim bakalim neler olucak

Back