• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi ile gebelik

Merve34aslan

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
179
79
48
24
Arkadaşlar ovülasyon testi ile gebelik elde edenler ve gebeliğini ovülasyon testi ile öğrenenler tecrübesini anlatabilirmi ( yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendiniz, adetinize kaç gün vardi vs.) Ve testinizdeki çizgiler ne koyuluktaydi , silik olunca da hamilelik mi oluyor ??

Arkadaşlar ovülasyon testi ile gebelik elde edenler ve gebeliğini ovülasyon testi ile öğrenenler tecrübesini anlatabilirmi ( yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendiniz, adetinize kaç gün vardi vs.) Ve testinizdeki çizgiler ne koyuluktaydi , silik olunca da hamilelik mi oluyor ??
pık gormek lazım . 3 4 gun oncesınde pik olmalı yada pik e cok yakın olmalı. burda bı dolu paylasım var . orneklerı okuyabılırsın.

Ben 4 gün kala ovulasyon testi yaptım sonuç pozitif çıktı haftaiçi doktora gidip kan ölçümü yaptıracağım

20200308_033323.jpg

Merhaba. Son regl tarihim 15subat . Bugün ovulasyon testi yaptım. Acaba hamile olma şansım var mı

Eklentiler

• 20200308_111433.jpg
    20200308_111433.jpg
    134,4 KB · Görüntüleme: 94
Az önce gebelik testi yaptım.negatif cıktı aynı anda ovülasyon da yaptım onda da iki çizgi cıktı.adetime 2gün kaldı bakayım neolcak.sizde hamile olma şansım var mı

Eklentiler

• IMG-20200309-WA0004.jpeg
    IMG-20200309-WA0004.jpeg
    56,5 KB · Görüntüleme: 98
Az önce gebelik testi yaptım.negatif cıktı aynı anda ovülasyon da yaptım onda da iki çizgi cıktı.adetime 2gün kaldı bakayım neolcak.sizde hamile olma şansım var mı
Ovülasyon testi gebelik testi değil ki canım yumurtlaman oluyor demek bence bn öyle biliyorum 🙈

Aayy benim de aynı böyle. Hatta benim son adet zamanım 20 ocak. 40-42 gün bandında sürüyo adet döngüm. 45. Günde kan tahlili vermiştim ama negatifti. Lakin bugün ovülasyon testi yaptığımda böyle çıktı benim de.
Merhaba. Son regl tarihim 15subat . Bugün ovulasyon testi yaptım. Acaba hamile olma şansım var mı

Back