- 18 Şubat 2024
- 83
- 12
- 21
-
- Konu Sahibi tombulaylak
Beklenen adet tarihiniz kaçı? 4’ünde bittiyse büyük ihtimalle henüz yumurtlama vaktinize var. Test yapmaya devam edin iki çizgi de aynı koyulukta çıkana kadar.Merhaba reglim 4 temmuzda bitti hep böyle çıkıyor t hiç koyulaşmadı neden böyle sizce yardımcı olabilir misiniz
Benim benlediğim regl tarihim 22 Temmuz gibi 21/22 günde bir regl oluyorumBeklenen adet tarihiniz kaçı? 4’ünde bittiyse büyük ihtimalle henüz yumurtlama vaktinize var. Test yapmaya devam edin iki çizgi de aynı koyulukta çıkana kadar.
Evet ilk idrarla yapmayın diyorlar. Sabah uyanınca ilk idrarınızı yapın. Sonra 2 saat sonra sıvı alımını kesip öyle yapın. Yumurtlama gününde koyulaşacaktır. Takip edin bakalım birkaç gün test yaparak.İlk idrarda değil daha sonra mı yapmalıyım
Teşekkür ederim birde dün pembe bi leke oldu yerleşme kanaması bu kadar erken olmaz sanırım değil mi eğer yerleşme kanaması değilse ne bilmiyorum. Amh 0.25 doktor gebelik çok zor dedi ve prolaktin hormonum çok yüksek bu nedenle dostinex kullanıyorum çok moralim bozuk
Olabilir evet, adet günüm 22 hazirandı. Uygulamalar adet bitiminin 11. Gününden sonra yumurtlama olur diyince ister istemez telaslandim. Ara ara regl sancısı gibi ağrılar mide bulantısı ve aşırı göğüs ağrısı olunca acaba yine erken regl mi oluyorum dedim pcos yüzünden bazen 20'lerde oluyorum çünkü teşekkür ederim cevapladiginiz için devam edeceğimAdet düzensizliği olduğunda yumurtlamanız da geç olabilir. Uygulamalar düzenli regl olan insanlar için bile yanıltıcı olabiliyor. Ovulasyon testinde aynı koyulukta çift çizgi görene kadar devam etmenizi öneririm bence henüz yumurtlamamışsınız testi aksatmadıysanız. Testi yapmadan önce iki saat sıvı tüketmemeye ve ilk idrarınızla yapmamaya özen gösterin. Umarım bebeğinize kavuşursunuz