Yumurtlamanin 15. Gununden beri ovulasyon testlerim bu şekild e cikiyor. Bu sabah gebelik testim negatifti. Bi bilgisi olan var neden boyle ? Bugun 19.gunum
Canım bu marka testlerde renk çok anlaşılmıyor diye okudum burda ovu testi önerilerinde. Birebir aynı renk olması lazım diye biliyorum ama seninki silikleşmiş ama çokta silikleşmemiş arafta valla inşallah hamişsindir Rabbim gönüne göre versin buarada bat kaç
Canım bu marka testlerde renk çok anlaşılmıyor diye okudum burda ovu testi önerilerinde. Birebir aynı renk olması lazım diye biliyorum ama seninki silikleşmiş ama çokta silikleşmemiş arafta valla inşallah hamişsindir Rabbim gönüne göre versin buarada bat kaç
Canım bu testten bende aldım üzerinde ilk 5dk gördüğünüzü dikkate alın yazıyor diye ben yaptığımı attım hep :) bidahaki ay tekrar başlıycam ve sizinki gibi biriktiricem :)
İlk yaptığın anda nasıldı ona göre değerlendir bence
Canım bu testten bende aldım üzerinde ilk 5dk gördüğünüzü dikkate alın yazıyor diye ben yaptığımı attım hep :) bidahaki ay tekrar başlıycam ve sizinki gibi biriktiricem :)
İlk yaptığın anda nasıldı ona göre değerlendir bence
Yumurtlamanin 15. Gununden beri ovulasyon testlerim bu şekild e cikiyor. Bu sabah gebelik testim negatifti. Bi bilgisi olan var neden boyle ? Bugun 19.gunumEki Görüntüle 2054012