insallah canimm senin nasil ovulasyon testlerin ve gebelik testin fotolarini atar misimCanım ben de seninle aynı durumdayım benim son dört gündür böyle koyu çıkıyor. Reglimede 6 gün var. Bu sabah gebelik testi yaptım hayali pembe bi çizgi gördüm. İnşallah hamileyizdir
insallah canimm senin nasil ovulasyon testlerin ve gebelik testin fotolarini atar misim
Hayırlı olsunEvet resmen öyle oldu benimki. Iki kez de test yaptım bugün, pozitif yani. Çok erken ama belirtileri de çok bariz yaşadığım için yanılma payı yoktur diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim :) göğüslerim çok şiş, kasik ağrım var bir de. :)Hayırlı olsunNe gibi belirtiler yaşadınız
Ben göremedim ama insallah vardır canım, tekrarla istersen testi :)böyle canım.Yazısız olan gebelik testi.Çok silik hayalet pembelik var bak bakalım sen de görücek misin
Sağol canım ben görüyorum birkaç arkadaş daha gördü burda ama bakalım hayırlısıBen göremedim ama insallah vardır canım, tekrarla istersen testi :)
Kan testi için adet gecikmesini bekleyeceğim ama elimde test olunca gecikmeyi beklemeden yapıyorum böyleisterseniz test yapın ama sonuca ne kadar doğru çıkar bilmiyorum bence en doğrusu adet gecikmesini beklemek
canim ovu testi yaptin mi bugun bir de gebelik testi yap silik cizginin koyulasmaya baslamaai lazimKan testi için adet gecikmesini bekleyeceğim ama elimde test olunca gecikmeyi beklemeden yapıyorum böyle
Ovu testi yaptım canım ama gebeliği yarın sabah yapıcam iki gün geçti daha net çıkar belki varsa. Ovulasyonu atıyorum ama bak yine koyu çıktıcanim ovu testi yaptin mi bugun bir de gebelik testi yap silik cizginin koyulasmaya baslamaai lazim
Hatta sanki bugün biraz daha koyu çıktı. Sen yaptın mı senin nasıl?canim ovu testi yaptin mi bugun bir de gebelik testi yap silik cizginin koyulasmaya baslamaai lazim
evet canim senin koyulasmis benim dun cok koyuydu bugun o kadar degil canim umudum kirildiHatta sanki bugün biraz daha koyu çıktı. Sen yaptın mı senin nasıl?
Kaçıncı gün bugün ? Arada benimde silikleşmişti sonra yeniden koyulasmıstı umudunu kırma hemen yarın tekrar koyulasabilir.evet canim senin koyulasmis benim dun cok koyuydu bugun o kadar degil canim umudum kirildiEki Görüntüle 2683173
catlamanin 14. gunu canimmKaçıncı gün bugün ? Arada benimde silikleşmişti sonra yeniden koyulasmıstı umudunu kırma hemen yarın tekrar koyulasabilir.
14:00 e doğru yapıyorum canım. Benim çatlamanın 12.günü, sen daha öndesin belki regle doğru arada dalgalanmalar olabilir ümidini kesme test yapmadan. Regline ne kadar var ?catlamanin 14. gunu canimmsen saat kaclarda uapiyorsun bu testi
Hemen yukselmiyormus zaten ovulasyon testlerinde hergun ovulasyon da missin gibi koyulasiyormus bir test yapin isyerseniz yada takipedin yumurtlama ise de degerlendirirsiniz bazen 2 yumurtlama oluyorMerhaba arkadaslar ben 16 agustosda yumurtlama gormustum 2 surmustu 18 inde catlama oldu yani yumurtlamanin 15.gunu catlamanin 13. gunu bugun idrar gebelik negatif cikti ama ovu testi gene koyulasmaya basladi sizce test icin erken mi?ResimdeEki Görüntüle 2682817 ovulasyon testlerim mevcut
Sanırım minik kuşum ordacatlamanin 14. gunu canimmsen saat kaclarda uapiyorsun bu testi
canimm hamile misin hayirli ugurlu olsunn cok sevindimmmm gercektenSanırım minik kuşum ordanormal bakınca göremedim ama filtreyle görülebiliyor sadece. Daha çok minnak demek oy regle 5 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?